Frederik

Profile posts Latest activity Postings About

 • Здравей,нуждая се от помощ.Хидропонна система WILMA 4 по 15 L и LED 400 W.Тъй като пътувам по погрешка времевият период на осветление е бил нагласен на 16/8 вместо на 18/6 за две седмици на вегитация.Въпросът ми е дали сега можем да минем за една седмица на 24 часа нон стоп за да наваксаме в ръстежа преди да минем на 12/12.Сорта е Ultraviolet,Samsara seeds.Благодаря предварително и бих се радвал на бърз отговор.
  здр пи4 понеже съм нов а гледам твои снимки от това където си си гледал би ли ми обяснил то4но какво ми трябва и от къде да го намера и колко пари ште ми струва да си отгледам и аз мерси предварително :)
  Здравей Frederik,
  Някакви наблюдения от seed-city ( дори не лични, а каквото си дочул )?!?
  Здр от както се ровя в този форум забелязвам че имаш доста добри мнения по различни въпроси и не се притесняваш от новите технологий което е много добре защото трябва да има хора който да експериментират и други да се учат от тях :) Имаш ли желание да ми помогнеш за "детето" защото ми е пръв опит и не мога да разбера какво му се случва. Благодаря предварително!
  Frederik
  Frederik
  Ако мога ще помогна .. пиши на лично!
  aresss
  aresss
  нз дали успях
  Зависи колко ти е бюджета, но най-добре е си направиш повечето неща сам за да спестиш пари!
  Здравей, искам да си направя един индор проект като този пич от клипа http://vbox7.com/play:80223ec0 , но ми е нужна информация от къде мога да си взема най-евтини и най-надеждни материали (филтри,осветление,семки,рефлектори и т.н.) както и помощ със самия проект. Има тънкости който не мога да разбера от клипа,пък и не разбирам английски. Ще се радвам ако ми помогнеш с каквото можеш :)
  В форума също предлагат оригинални семена на брийдари, но мисля, че трябва да пратиш пари с плик и за това най-добре питай RIP за инфо.
  Вземал съм си и от сеедман сеедс, но последния път ме прецакаха и вече няма да поръчвам от тях!
  Аз по принцип си вземам от един приятел които си пазарува повечко, но иначе когато няма си вземам от Pick and mix.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top