Recent content by pinochio

 1. pinochio

  Под светлините на лампите

  ИЗУЧИ ВСИЧКИ ПЪТИЩА И ИЗБЕРИ СВОЙ СОБСТВЕН.
 2. pinochio

  Под светлините на лампите

  Весела Коледа! След 11 седмици цъфтеж ожънах Berry Bomb и LSD.Тъй като има достатъчно снимки за развитието на LSD,то ще публикувам снимки само на едното растение Berry Bomb,за придобиване на някакава представа за крайният резултат. Растението се разклони на две основни глави,голямата е с...
 3. pinochio

  Под светлините на лампите

  Изминаха 2 месеца,откакто момичетата са в режим 12/12.В гардероба са 3 растения.Двете в дясно са LSD-70 см.,а това в ляво с двете високи разклонения е Berry Bomb-110 см.на първата снимка.На снимка 2 са двете разклонения на Берито. Предполагам,че фонотипа на Бери Бомб е такъв-расте доста...
 4. pinochio

  Под светлините на лампите

  Височината на ЛСД-то не съм е мерил,но е някъде около 40-50 см.Бомбата расте на височина,нали е между индика и сатива,но е някъде около 70-80 см. Това е височината от стеблото до върха,при условиата, при които съм отглеждал.
 5. pinochio

  Под светлините на лампите

  50 дена,откакто билките са в режим 12/12.Имайки предвид,че главите са оформени и започват да наливат реших да ги "подсладя" с мед.Медът спомага развитието на семената и увеличаването на смолата. В 1 л. вода разтварям 1 чаена лъжичка мед. На снимките са двете основни глави на Berry Bomb.
 6. pinochio

  indoor Lemon Skunk, Blue Cheese, AK-47/48 CFL+HPS/MH

  Като ще правиш гроувинг в стая-килер,забрави за ЦФЛ лапи.Действай с металхалидна за растеж и натриева за цъфтеж.Ватовите изчисли спрямо квадратурата.
 7. pinochio

  Под светлините на лампите

  В 7-мата седмица сме,откакто цъфтим и връзваме под светлините на лампите.Тъй като растенията са опрашени и ще правят семена увеличих дозата на торовете,съответно:на Био Гроу с 0.5 мл,на Био Биз с 1.5 мл в повече от таблицата за цъфтеж на Био Биз. На първата снимка са трите момичета.Тези две...
 8. pinochio

  Под светлините на лампите

  80 дена,откакто Auto Bomb се радва под светлините на лампите.Реших да жъна,тъй като се притеснявам да не презрее.По-добре да е зелено,което при сушенето ще узрее малко,отколкото презряло.При презрялото вероятността да загние при сушенето е голяма. Явно съм допуснал грешки някъде по веригата,за...
 9. pinochio

  Под светлините на лампите

  Тук ще публикувам един свой пропуск.Имено,как се е образувала кореновата система при условията,които съм предложил на растенията. На снимка 1 и 2 е кореновата система при LSD майката,а на другите кореновата система при LSD клонингите.
 10. pinochio

  Под светлините на лампите

  Отговорих ти,но ти не ме разбра.Ще ти го кажа по друг начин. Ако си правиш тънки сметки,не се захващай с гроувинг.
 11. pinochio

  Под светлините на лампите

  @fliper4o:ХПС и натриева е едно и също."С трици маймуни не се ловят." @savoff:Рефлекторът е стандартен.Друг е въпроса дали ще го поръчаш с фасунга или не.Фасунгите също са стандартни и са няколко вида.
 12. pinochio

  Под светлините на лампите

  @savoff: Това е стандартът,600-400вата за рефлектор.Разбира се,че можеш да го сложиш на 250 вата.Да не би да се страхуваш,че ще изгори?:) @fliper4o:Дроселите за енергоспестяващите лампи са вградени в самите тях.При луменисцентните-пурите,дроселите са отделно.
 13. pinochio

  THC TV - Song Ю like

 14. pinochio

  THC TV - Song Ю like

  МУЗИКАТА ГОВОРИ НА ДУШАТА, ТАНЦЪТ НА ДУШАТА.
 15. pinochio

  THC TV - Song Ю like

Top