Авто поливане

Здравейте, за пръв път ще отглежда растения и имам някой въпроси. Малката ми ферма е на 10 км от града, и редовно се навъртат полицаи на пътя по който минавам. Предполагам знаете метода с бутилката която се забива в почвата и малко по малко се всмуква в нея. Другата ми стратегийка е да сложа върху почвата от тези топчета които абсорбират вода и овеличават няколкократно размера си, и през ден-два да годя да сменям било то бутилките или топчетата. Второ: Тъй като фермата ми е в гората, всеки знае че там е пълно с градини. Да знаете някаква отрова или нещо, с което да напръскам и да ме ги видя повече?
 

Ina

5,159
313
Виж за мулчирането и мулча какво представлява,това може да помогне влагата да се задържи по-дълго.Ти ако можеш да ходиш през ден два,то може да ги полееш:)Иначе има разни такива,може да пробиеш ъгълчето на по-голяма бутилка,примерно 11 литра и да пуска по мъничко,може да с е измислят някакви.Топчетата имаш предвид Тераует ли?Това изобщо не си заслужава според мен,виж мулча и си направи хубав почвен микс с големи дупки.Ако решиш да го ползваш Тераует той се заравя отдолу за да се напои и да остане мокър.Някога си бях взела,но да ти кажа пак си беше сухо,де да знам...….
За отрови да се пръска в гората не е добра идея и затова не те съветвам,все пак не е твоя и не си ти само там.И да напръскаш с отрова няма как да не ги видиш повече,те са най-различни гадини,сезонни,гъсеници,охлюви докато са малки,трябват няколко отрвои на няколко пъти,абсолютна гадория.....Само ще тровиш безразборно.Но може с домашни неща,вар,пепел да поръсиш около тях(гасена вар) и тн всеки път като ходиш да пръскаш с чесън,лук,люто,тютюн,черен пипер(може всичко смесено в една тенджера)по листата и наоколо.....
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top