Въпрос За Вътрешно Отглеждане

69
28
Има колту има и друг вевентилатор .има си торове за цъвтеж само калии и фосфор.вече съм сложил и нови семки.та засега чакане.забеавих да питам дали има смисъл да слагам мрежа и дали е късно за това
 

Ina

2,033
313
Aз останах с впечатление,че тези 8 са Сауър дизел,не ауто?
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
347
263
В твоя случай от мрежа смисъл няма и да късно е. Особено при вече големи пораснали растения, при това автоматици - никакъв смисъл. Ти за да сложиш мрежата ще начупиш автоматиците... Мрежа се слага на фотопериодни растения, много по-рано за да можеш да ги гънеш и оформяш, но и да им дадеш повече вегетация. При автоматиците "вегетацията" им е настроена от брийдъра след 2-3 седмици или когато е решил той да почват да цъфтят автоматично. Така, че не можеш да ги вегетираш колкото искаш. Стреса много нарушава добива на автоматиците, така че трябва да избягваш да ги нараняваш.

Култюбовете вързал ли си ги с изкарващ вентилатор? Май не си. Ако имаш култюбове и мощна вентилация, смъквай лампите на долу, но ако вентилацията е слаба ще опечеш растенията. Ти за това ли изгаси 4-ят дросел? Заради проблемите с температурата. Тези дни ще се захлади и това ще ти помогне да се справиш температурата.
Какви торове за цъфтеж си взел ? :D Трябва си яко торене, иначе може и тока да не си избиеш.
Какви семки си сложил да се разпукват?

Ina
Seur diesel auto
Ама не каза на коя банка...

Sour Diesel е мега як сорт, дава голям добив и силата му е брутална, но отново зависи брийдъра. Пък като чуеш автомат - вече няма нищо общо със сорта, защото идват едни 30% руделарис и гена вече не е същият.
 
  • Like
Reactions: Ina
69
28
Първоначално не беше вързан със вентилато но сега всичко е наред.за банка не мога нйщо да ви кажа защото семките ми ги карат лично знам само сорта
 
210
263
Влагата за да се поддържа трябва овлажнител за въздух, всичко друго е "ташак" работа. Аз ползвам закупен от Зора преди 2 години около 40-50лв. Събира 5 литра вода, която ми стига за 2 дни. Само трябва да се внимава с него, защото може буквално да "наводни" бокса.
 

Ina

2,033
313
Добре са,добре са:)Щом толкова расте те може би ще цъфнат след това,така избухва преди да цъфне.
 
69
28
За сега всичко е наред.няма болести. добър растеж вече са около 70см.смених лампите със три лед панела по 150вата и две натриевки по 400вата.започва новото хранене със калии и фосфор и минимум азот пък да видим какво ще се получи
 
153
93
при цъфтежа внимавай да не ги стресираш и смятам че ще заформят едни бухалки яки,вече имат основата.....накрая нещо от сорта блуумбастик и си ти човека хахах!!!:):D:smoking::smoking::smoking:
 
Top