Вътрешен гроу, много ниски?!

Сортовете са: Auto Amnesia, Auto White Window, Auto Blueberry
Торове : Bio-Grow , guanokalong bat guano и малко амониева съм слагал
Осветление: Elektrox Dual 250W CFL
Вентилатор: Blauberg Turbo 125
Филтър: Primaklima

Засадени са в началото на месеца, но са много ниски и ми се струва, че няма да стане нищо?
Днес(26.07.2019) ги напръсках с английска сол и пресях амнезията в нова саксия(зелената)
Вече са взели да си показват пола.

Черна текстилна саксия: auto blueberry
Бяла текстилна саксия: auto white windows
Зелена нормална саксия: auto amnesia
 
82
28
Много са ти хубави даже, тъмнозелени и релефни, идеални. Моите са без торове на същата възраст и много по-дребни и хилави.
 
82
28
Може да ги махнеш тия листя, надали имаш дефицит, по-скоро и ти като мен си прекалил с азота. Не трябва да са толкова тъмно зелени, а и виж как са подвили надолу връхчетата си на листата. Особено сега в цъфтежа трябва да намалиш азота.
май това важи и тук, обаче
 
204
263
За на пред спирай с пресажданията, защото вече цъфтят и намали малко водата с която поливаш. Изчаквай ги да олекне саксията и тогава поливай пак. За мен леко си ги преполивал системно и затова са останали малки и заключват някои елементи.
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

1,887
313
Да,задържа ти влага почвата или поливаш доста и на често,нека съхнат,те тогава избухват.А почвата за в бъдеще подобри с повече дренаж,перлит и тн,защото някъде в долните пластове сигурно оства мокра презь цялото време,в общи линии каквото е казал Ветрушка и аз мисля.Едната почва изглежда малко странно,какво представлява?Амониева в никакъв случай и особено на аутота,те не обичат много растежна храна и много азот,нямат време докато цъфнат да го употребят,а амониевата е азот при това и да искаш не можеш да го спреш сега ако видиш,че им идва в повече.Но поне спри био гроуа и всичко друго,което повтаря азота(N)
 
Top