Душевен Отдушник! Място За Спам,новини,размисли И Място Където Да Почешем Езиците.

69
33
Легализация може да се постигне само чрез Информиране на обществото по темата за марихуаната. Най-вече хората родени преди 1983година, понеже сме отраснали с пропагандна и невярна информация по темата. Следващите поколения много добре знаят за какво иде реч. Легализацията би спомогнала за намаляването на употребата на химически дроги, както и "легалната марихуана", която всъщност е сено с химия. Забравих вече точния термин как се казваше сеното с химията. За съжаление медиите често говорят за поредният побъркан или починал от "легална марихуана" и това дезинформира и обърква обществото.
 
109
43
Масово по телевизията говорят глупости и бъркат марихуаната с билка... И от там до голяма степен тези които не са запознати говорят глупости . От 2 години се боря с майка ми да и обесня ,че марихуаната е растение ,което няма нищо общо със синтетичните наркотици ,дори и показах как след пушене по веднъж на ден в продължение на година и половина ,спрях да пуша изобщо вече 2-3 месеца и то не за друго,а защото не ми се пуши . Още дори не съм си пробвал реколтата ,а само седи в буркани .
 
69
33
А вие си мечтаете за скорошна легализация, хаха.
Ами то братленце ако никой не мечтае, то никога и няма да стане. Нещо за да се случи се почва с мечти. Някой някога си е мечтал за хамбургери - и ето днес всички се тъпчат с хамбургери. Помечтай и ти ;)

Може да й покажеш сайта medicalmarijuana.bg там има доста инфо по темата, обаче то като цяло за нас по възрастните е трудно да възприемем нови гледни точки. На мен ми отне доста години докато убедя нашите, че всичко е ок с тия треви. То не беше лесно понеже като бях учениче и ни хванаха половината клас да пушиме в голямото междучасие.. накратко: в педагогическа стая обясниха на родителите ми как до 2 години ще съм на х*роин и ще съм ги продал за доза.. Та трудно беше след като Полицай го казва това да ги убедя, че АЗ знам повече от него..
Вече всичко е наред с тях де, видяха че лошо няма и че има доста по-смотани хора от мен, въпреки че не употребяват канабис. Но борбата отне години :D
 
109
43
Аз като цяло нямам проблем с майка ми,знае че пуша,знае че си гледам. Просто го дадох,като пример.Преди да и обясня няколко работи ,мислеше тревата за якия наркотик,а мене за голям наркоман,но с времето почна да вижда ,че не се държа лошо ,не изглеждам зле физически ,че си работя и не съм някоя утрепка и се спря с мрънкането. Просто много от възрастните хора си нямат и идея даже за марихуаната,а слушат само глупости по телевизията и от там идва голяма част от проблема.
 
69
33
Еее момчета, напрао нашата съдебна система ме разби тотално!!!
Търсех в гугл за вентилаторче какво да сложа и случайно попаднах на някакво решение на Плевенския съд, където съдят някакво момче за има няма 3 грама марихуана , на стойност има няма 12лв. Споменавам го понеже бил и потребител във форума тука - пише го в съдебното решение.
Ибахти ибрикчиите прости, занимавали се 50 човека за 2грама марихуана и изписали сигурно 500 страници доклади. Просто исках да си споделя, че вдигнах кръвно от тая простотия.
Ето ако на някой му се чете:
pleven.court-bg.org/img/File/SPRAVKI%20PO%20DELA/SVURSHENI%20DELA/0516/4/0070f516_20052616.htm
 
81
33
Не ти се е бъгнало нищо.
Аз също останах изненада преди няколко часа, че не съм вече staff member .
Няма ме и в Members : Staff Members
Нямам на идея какво става. Видях, че освен мен и още няколко човека не са вече Staff Member.
Като Supporter би трябвало да имам контрол единствено над собствените си теми и коментари, но интересното е че все още имам права над бг секцията.(мога да трия, заключвам и отключвам теми, както и да давам warn )
Дори и да не съм модератор вече, ако шефа разреши да остана тук, ще продължа да споделям резултатите си с вас, ще продължавам да се уча(всеки ден научавам нещо ново от форума), както и да ви помагам с каквото мога, а и ми харесва да общувам с вас. (все пак сме от една порода)
Продължаваме напред :)
Хах,сигурно те разследват да не си ченге :). Сега ще те карат да правиш снимки със днешен вестник:).
Сега сериозно-би трябвало да си подготвен за всякакви провокаций и мизерий от (обида) групата на
предишния мод.

edit firstcitizen: цензура на обида
 
Last edited by a moderator:

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Хах,сигурно те разследват да не си ченге :). Сега ще те карат да правиш снимки със днешен вестник:).
Сега сериозно-би трябвало да си подготвен за всякакви провокаций и мизерий от херми групата на
предишния мод.
Радвам се да видя усмивката ти :)

С най-голямо удоволствие, но още преди няколко години спрях да чета вестници(както и да гледам телевизия), заради манипулациите и лъжите в тях, а като разбрах, че голяма част от тях са на Пеевски, направо ме изгубиха като читател. Старая се пари на Пеевски да не давам .

Сега сериозно, до колкото разбрах е имало оплаквания към модераторите. Не смятам, че са от вас.
Просто е имало оплакване(от чуждоезичната част) към модераторите и за това нещата са се променили .

Не мисля, че е сладката семка. Макар той да е тук сред нас. Не мисля, че е той, защото ако искаше можеше да ми подлее вода много отдавна. Да не кажа, че дори си мисля, че без негово разрешение е няма да стана модератор. Защо си мисля така?Вие ми кажете как човек се сдобива с 3 модераторски акаунта :)
Не мисля, че е и лош човек, а мисля че е неразбран. Всяка монета има 2 страни.

https://www.thcfarmer.com/community/members/alb3rt-g.82990/
https://www.thcfarmer.com/community/threads/where-in-us-can-i-get-dj-shorts-seeds.88094/#post-1893549

https://www.thcfarmer.com/community/threads/dj-short-blueberry-without-the-blueberry.79526/page-2#post-1768900
https://www.thcfarmer.com/community/members/dj-s-blueberry.33245/
https://www.thcfarmer.com/community/threads/a-fem-seeds-versus-regular-seeds-question.84177/page-2#post-1778642
 
415
143
Някой разбира ли от строителство и по-точно изграждане на басейни и джакузита?
 
69
33
Относно моят предишен пост №46 от темата - представяте ли си за каква дебилщина иде реч? Занимавали са се за 5гр марихуана:
2 х полицай да направят акцията.
1 х полицай да направи интервю със съседите дали е читаво момчето след като са го заловили
1 х съдия
1 х адвокат
1 х прокурор
1 х лаборант да направи изследването за тхк
1 х секретарка да опише всичко това документално

Като теглим чертата се получават сигурно има-няма ~100 часа труд. Да го сметнем по 5лв на час = 500лв. Осъдили момчето да плати 500лв разходи и един вид всичко е ОК и наравно. Само, че не всичко е ОК понеже са изгубени 100 часа труд! Представете си ако 100 часа си вършеха работата примерно катаджии - да пишат по 1 акт за 50лв на час = 5000лв оборот за държавата, респектирани няколко потенциални шофьори убийци.
А в случая резултата дори не е наравно, защото както е описано по документите са изгубили времето на:
1 х баща, който най-вероятно е работещ човек и е трябвало да излиза от работа за да се занимава с тази глупост.
1 х баба, която най-вероятно го е преживяла много тежко, нали знаете възрастните хора как се афектират от Закона и Милицията..

Не знам, много ми е възмутителна цялата тая работа, но то както се казва, цялата държава е на това дередже..
 
Last edited:
43
18
Да не се заблуди някой, моя grow ще е всичко друго, но не био :) , ще се пръскат обилно във вегетация с nurele D , ще се ползват минерални торове за цъфтежа, по-точно Ph perfect cannoissuer bloom A + B + carboload + shooting powder. За вегетация амониева селитра + calimagic + carboload+ пръскане с SuperThrive ; ) за финал rippen + floraclean + мноооого вода. Другите плантове ще ги гледат майка ми и баба ми , и с три думи: да се оправят. Те са си за тях за масло и без това.
 
81
33
Не мисля, че е и лош човек, а мисля че е неразбран. Всяка монета има 2 страни.
Всички гений остават неразбрани :)
Харесвай си го колкото искаш,за мен е човека,който наклепа РИПП пред Главния и му
взе форума.Обеща му да съкрати нашата секция от 60 страници на 30 и да съкрати трафика
наполовина.И после знаем.... Няма човек,който да е нанесъл повече вреди за отглеждащите
от него /и за другите форуми говоря/.Да се радва,че ми е далече :)
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Трябва да спрем да се делим. Трябва да спрем да се караме. Трябва да сме единни и силни. Бъдещето е много тежко и черно, ако сме разединени сме обречени.

Чак пък гений.... не го познавам.
Малко тъпо, че ще вляза в ролята му на адвокат, но все пак .
Да, най-вероятно той е говорил пред главнят за Рипп, но това само те 3-та си го знаят.
Форума е собственост на главният, някой ако си мисли нещо друго бърка. Останалите тук сме потребители, дори и модераторите. Мисля, че главният пределно ясно го е показал на всеки, които си е помислил нещо различно.
Аз като станах модератор бг секцията беше около 80 страници (говоря включително с изтритите теми). Когато станах модератор първото нещо което направих от чисто любопитство беше да прочета всяка една изтрита тема и всеки един изтрит коментар в неизтрити теми. С лудост в главата четох, с невероятна страст и интерес, защото виждах неща, които до сега не съм виждал или чел.
Така намерих и твоята тема, която възстанових, защото сметнах, че ще бъде полезна или интересна на някой .
90% от изтритите теми са спам теми (от къде да си купя семена или куп други елементарни въпроси на които има вече отговор в много други теми). Има 10% дневници, от който рядко има дневници с повече от 1 страница, да не говорим за завършени. Има страшно много теми, които човека само ги си е написал какво мисли да гледа и до там.
Да има няколко теми, които са изтрити за това, че е отглеждано със синтетични торове, както и наказани потребители за това. (не смятам, че е редно триенето на тези теми за това и наказването на тези потребители)
Има наказани потребители за това че са давали грешни съвети за отглеждане. Или дават съвети от база четене, а не на база опит, защото опита им е 1 индоор/аутодр с 1-2 растени. Съвети с които могат да объркат градинарите или да им побъркат растенията .
Мисля, че ако нямаш познания не трябва да даваш съвети.За това ви моля дори ако искате да помогнете, но ако не сте сигурни в това което ще напишете да не го правите или поне го проверете преди това.(всеки сам да си наложи самоконтрол)
За това продължавам да ви дудня да правите проверка на всяка информация която получите, за да намерите истината за себе си. Защото самият човек, които ви дава грешен съвет, най-вероятно не го прави нарочно, а защото и той самият е в заблуда. Той не го прави за да ви навреди, иска да ви помогне, но сам не е достатъчно информиран.

Да, със сигурност е обидил,отказал и навредил на много фермери от форума. Но със сигурност има хора и на които е помогнал.
За други форуми не знам, защото не посещавам други форуми.

Но има страшно много хора, които ги мързи да мислят, а да не говорим за четене.
Има въпроси, които биха подразнили дори човек които е отгледал 2 растения( не ти говоря за 200).

Не ми харесваше какво се случва във форума, както и в държавата.(защото ги харесвам тези места, а виждам как някой ги разрушава и другите нищо не правят да променят това) За това сметнах, че трябва да бъда промяната, която искам да видя.

За това направих и толкова теми стики за начинаещите, че дори ако ги мързи да ползват търсачката, информацията да им е пред очите.

Въпреки това продължава да има елементарни теми от сорта "пола на растението какъв е", "от къде да купя семена", "купих си материал и намерих семка в него, засях я и поникна.... някой може ли да ми каже какъв сорт е ? " и други такива. НО въпреки това, че на тези хора не им се мисли или не им се чете (отговорите ги има в търсачката) и въпросите им са елементарно дразнещи .... ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТГОВАРЯ И ПОМАГА. Защо? Защото когато почнат да наливат главите главите на първите им растения, тези същите с такава страст и лудост ще започнат да четат. Ще им текат лигите по растенията и ще четат от форума, като от буквар. Ако на същите им подадем ръка само след 1-2 отглеждания ще са невероятно високо ниво. Също така ще им спестим страшно много грешки. На мен лично много хора са ми спестили много грешки! Няма нужда всеки поотделно и бавно да открива топлата вода. Не е нужда да правим проба - грешка, а като можем да се учим от чуждите грешки.

Агресията не е решение. Тя ще доведе до още агресия,разруха и тъмнина. Само любовта и добрината могат да прогонят тъмнината.
Опрощението е висша форма на сила.
Покажете ми, че можете да сте силни.
 
262
93
Да не се заблуди някой, моя grow ще е всичко друго, но не био :) , ще се пръскат обилно във вегетация с nurele D , ще се ползват минерални торове за цъфтежа, по-точно Ph perfect cannoissuer bloom A + B + carboload + shooting powder. За вегетация амониева селитра + calimagic + carboload+ пръскане с SuperThrive ; ) за финал rippen + floraclean + мноооого вода. Другите плантове ще ги гледат майка ми и баба ми , и с три думи: да се оправят. Те са си за тях за масло и без това.
ХАХА брааат няма проблеми,пак ще им се радваме/все пак бг og kush;)/...пък и нали обеща на есен като удариш от националната лотария да поканиш всички от форума на банкет:D:D:smoking::party1::party1:
 
81
33
firstcitizen- Имам предложение :)
В момента си започнал много хубав проект,а доколкото разбирам семките за награда на състезателите
са малко на брой /според мен са 3/.Победителя е ясен за мен още преди месец и човека го заслужава
заради състезателния гроу и заради активността си във форума/ освен това карам жена му
от работа когато е зает-нали е колега :)/.Ако той победи ще го убедим сравнително лесно.
Ако са хубави семки значи са регулар.Малко смешно е,но представи си 3 или 5 мъжки :)
Без много да се обясняваш на общността разпукай тези семки в твоя проект и изкарай хубави семена,
с които после направи ново състезание с хубави награди.Малко некоректно е към главния,но
това да ни е проблема.:) Дори призовавам всички участници в състезанието да ти пишат,че
са съгласни с мен .
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top