Здравейте, въпрос към професионалистите в този форум.

Започнах гроу наскором 3-та седмица е от поникване и имам въпрос относно корените. Мястото ми е много ограничено, затова отглеждам в 20 литрова саксия и нямам избора да преместя в друга по-голяма. Auto е и сигурно вече ще влиза в цъфтеж на всичкото отгоре, корените се подават през дупките на саксията за отводняване и то бая, поне 6-12 сантиметра и се притеснявам дали това може да доведе до стрес или гниене на корените. Мога ли да ги окастря или това ще бъде дори още по-лоша постъпка? Искрено се надявам поне този път да ми отговори някой,😅 благодаря предварително.
 

Ina

1,999
313
Първо да ти кажа,че такива няма и не е имало тук:)Професоиналисти има в чуждата част на този форум,но не и в българската:)Има някои,които знаят мъничко повече.......Покажи една снимка.Кофти е да се подават и аз се чудя дали да ги отрежеш как е по-лошо.......Май да гният е по-зле.Но дай да го видим на вид?
 
Благодаря, но вече реших проблема firstcitizen ми даде добър съвет.😗
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

1,999
313
Да,добре звучи.И аз имах подобен проблем,но туй като целите ги режа за клонинги и няма да оставя да живеят майките затова ги изрязах корените,но това не беше най-доброто решение.......
 
Top