Лед Светлина

Предполага се това, което е описано в упътването от производителя, като се има предвид това, че от LED до LED има огромна разлика и зависи, колко вата и каква марка е.
Дай малко повече инфо ние няма как да гадаем!
 
dhkewhduiewi
Външни връзки са забранени с цел сигурност. Изключение прави Youtube.
Извинявай Ето характеристиките:
Тип:LED прожектор
Консумирана мощност:10W
Входно напрежение: 90-260V
Размери: 112х85х33 мм
Живот на светодиода: >50 000 часа
Влаго и прахозащита:IP 65
Корпус: Алуминий
Финиш: Полимерно покритие
Тегло: 0,300 кг.
Стандартна гаранция: 2 години
модел IP65
 
Ама колега.... нали ти е ясно, че с този прожектор не можеш да отглеждаш растения... Това е прожектор за фасадно осветление...
И дори хипотетично да приемем, че става за отглеждане... е прекалено слаб
 
1-во, не знам дали си запознат но лед панелите са доста скъпа техника и дори китайските мента започват от 200лв нагоре, като тях не ти ги препоръчвам. Най-евтиният качествен ЛЕД панел Mars Hydro e 550лв и то от най-слабите.
2-ро защо изобщо си тръгнал да гледаш на LED при положение, че ще ти е вероятно за първи път изобщо да гледаш растение.
3-то имаш голям избор от HPS лами за по 100-150лв комплект с рефлектор дросел и крушка, което ще ти е напълно достатъчно за първи проект.

LED-a е за хора, които са напреднали и са запознати с нещата и имат пари за харчене!
 
Искам да гледам едно растение и ще ми бъде проблем топлината затова се спрях на лед,
 
https://www.thcfarmer.com/community/threads/super-cheap-led-veg-light.93296/page-2Това е елементарно и много евтино осветление за вегетация,разсад,растеж.Дори имам забележки,може да се подбри с по-мощни крушки,също така трябва да е по-ниско над върховете,но и така може да видиш,че си растат съвсем добре на най-елементарни,дори слаби лед крушки от магазина.Прожекторчето е малко,но може да се пусне на едно бебе ,докато набавиш още светлина.Трябвало е да вземеш нещо към 50-100 вата за растеж студена бяла или дневна(4500-6400к то пише на кутиите).Какъв цвят свети това 10 ватовото?Желателно е да е студено бяла.Би свършило работа за клонинги.
 
Top