Манагуа от дивачка

  • Thread starter Yavorus
  • Start date
  • Tagged users None
Y

Yavorus

4
0
1
Здравейте. На село е пълно с дивачки който не хващат при пушене въобще.има ли шанс да се получи манагуа? Варил съм много пъти с хубава мара и съм наясно с процеса. Въпроса ми е от дивата дали ще излезе нещо което да хваща? Или някаква друга рецепта примерно за хашиш или нещо...грехота е да изгние така на полето. Дайте добри идеи защото количеството е около няколко тона и ми омрръзна да давам пари на дилъри...поздрави!
 
Y

Yavorus

4
0
1
Ето 2 снимки.не се сетих да направя повече но нивите са огромни и са навсякъде
 
Vetrushka

Vetrushka

Има вероятност и едно на 10 растения да "хваща", обаче нали се сещаш, че ако вършеше работа все и някой друг ще го видял и прибрал. Най- добрия вариант ти е да пробваш да си го направиш с Млеко, като добавиш и малко хубаво масло вътре. Вариш на много слаб огън, поне 2-3 часа и след това ще пробваш. Растенията, обаче още не са и узрели, имат време, но на теб не ти пречи да пробваш.
 
Y

Yavorus

4
0
1
Опитах доста от тях, но не "работят." Знам как се готви, но не съм сигурен заслужава ли си разправията? Чувал съм че всички дивачки "работят" на манагуа и такъв ми е въпроса. Въпросната нива е било бивша ферма за коноп с индустриална цел от преди 50 100 години сигурно.благодаря все пак за съвета с маслото!
 
Top Bottom