Манагуа от дивачка

Здравейте. На село е пълно с дивачки който не хващат при пушене въобще.има ли шанс да се получи манагуа? Варил съм много пъти с хубава мара и съм наясно с процеса. Въпроса ми е от дивата дали ще излезе нещо което да хваща? Или някаква друга рецепта примерно за хашиш или нещо...грехота е да изгние така на полето. Дайте добри идеи защото количеството е около няколко тона и ми омрръзна да давам пари на дилъри...поздрави!
 
Ето 2 снимки.не се сетих да направя повече но нивите са огромни и са навсякъде
 
295
263
Има вероятност и едно на 10 растения да "хваща", обаче нали се сещаш, че ако вършеше работа все и някой друг ще го видял и прибрал. Най- добрия вариант ти е да пробваш да си го направиш с Млеко, като добавиш и малко хубаво масло вътре. Вариш на много слаб огън, поне 2-3 часа и след това ще пробваш. Растенията, обаче още не са и узрели, имат време, но на теб не ти пречи да пробваш.
 
Опитах доста от тях, но не "работят." Знам как се готви, но не съм сигурен заслужава ли си разправията? Чувал съм че всички дивачки "работят" на манагуа и такъв ми е въпроса. Въпросната нива е било бивша ферма за коноп с индустриална цел от преди 50 100 години сигурно.благодаря все пак за съвета с маслото!
 
Top