Манагуа от дивачка

Здравейте. На село е пълно с дивачки който не хващат при пушене въобще.има ли шанс да се получи манагуа? Варил съм много пъти с хубава мара и съм наясно с процеса. Въпроса ми е от дивата дали ще излезе нещо което да хваща? Или някаква друга рецепта примерно за хашиш или нещо...грехота е да изгние така на полето. Дайте добри идеи защото количеството е около няколко тона и ми омрръзна да давам пари на дилъри...поздрави!
 
Ето 2 снимки.не се сетих да направя повече но нивите са огромни и са навсякъде
 
617
243
Има вероятност и едно на 10 растения да "хваща", обаче нали се сещаш, че ако вършеше работа все и някой друг ще го видял и прибрал. Най- добрия вариант ти е да пробваш да си го направиш с Млеко, като добавиш и малко хубаво масло вътре. Вариш на много слаб огън, поне 2-3 часа и след това ще пробваш. Растенията, обаче още не са и узрели, имат време, но на теб не ти пречи да пробваш.
 
Опитах доста от тях, но не "работят." Знам как се готви, но не съм сигурен заслужава ли си разправията? Чувал съм че всички дивачки "работят" на манагуа и такъв ми е въпроса. Въпросната нива е било бивша ферма за коноп с индустриална цел от преди 50 100 години сигурно.благодаря все пак за съвета с маслото!
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top