Масло от канабис [помощ]

Здравейте.
От известно време пак искам да пробвам да направя масло от канабис. Правил съм го няколко пъти и само веджнъж имах успех. Пробвах по всички начини ,които намерих в Интернет. Първо във фурна за 40 мин ,след това в маслото на т.нар. double boiler - нищо. Няколко пъти в тиган с масло и вода- нищо . И само веднъж се получи на double boiler , но след това като пробвах пак ,като следвах всички стъпки една по една както бях направил предния път и пак нямах успех. Не мисля че съм изпарил thc ,тъй като стриктно следих да не заври водата и маслото. Един път пробвах да го варя пак на double boiler за 8 часа на слаб огън и пак не се получи. Та моля ви кажете наистина ефективен метод или поне такъв, в който вероятността да се получи "магията" е по-голям :) .
Поздрави!
 
153
93
lвлез в grysti.com и разгледай та м има спецове искай помощ там туканяма кой да ти помогне!!!!
 

Ina

2,033
313
Най-елементарното и лесно е печеш коза стрит на 100градуса във фурната за половин час(затворен е за предпочитане или с фолио),после във вряла вода в тенджера слагаш първо маслото,накрая опечения коз и вариш всичко да кажем пак половин час.Виж за пропорции не съм много сигурна,аз бухам всичкия коз/трим,който имам излишен с едно голямо масло:DНо не е имало случай да не хваща,освен когато сме пробвали с пълна пръчка,брана от полето.След това прецеждаш и в нещо плитко и широко оставяш прецеденото в камерата,маслото се втвърдява отгоре зеленикаво кафяво и го събираш него,водата хвърляш.....Няма как да не стане,може коза да е скапан нещо...….Има доста клипове и начини,този е съвсем лесен без нищо специално.
 
Благодаря много за рецептата. Другият път ще направя по нея.
Този път избързах и направих по друга рецепта , и познайте... Не стана :D
Сега ще ви напиша как го приготвих.
Ползвах около 5-6гр. Листа,глави и трим (от хубава ганджа) ,сложих маслото да се разтопи и добавих материала( без да съм го слагал в печка преди това) и долях малко вода. Използвах около 100 гр. Краве масло(немско). Бърках през 10ина минути за около два часа и малко. Два пъти започнаха да стават бели малки балончета. Бърках хубаво и когато се оцвети маслото и се изпари водата ,прецедих хубаво материала и сложих маслото за 30 мин. В хладилника. Получи се доста добър зелен цвят, на вкус не беше толкова горчиво и гадно и миришеше леко. Изядох половината и нищо... Много ме е яд и жал ,че пак не стана. Следващият път ще пробвам по твоята рецепта или манагуа. :) Поздрави!
 
153
93
Да не би маслото ти да не е истинско масло ........случвало ми се е със мляко....лидълско а то се оказа че не е от крава ......
 
153
93
Бе ти много странно чувство за хумор имаш....на към са праиш
 
153
93
Или само на мен ми са правиш на интересен...нещо си обиден и ти ли че не ви схващам вече детските психики....?????кажи йоско да ти са извиня нещо ако трябва......ааауууу.че лови сабалям хахаха......
 
Здравейте, благодаря на всички ,които се отзоваха. Значи,
няколко пъти го направих успешно с малко грамаж и стана много добре.Пека коза на 120 градуса за 40-45 мин. след това го слагам в маслото на водна баня за час и половина и е готово :) Получи се няколко пъти и винаги хващаше много и имаше уникален релаксиращ ефект, който аз търся.
Странното е само,че става солено,там където са попаднати трихоми през ситото,когато го прецеждам, а не би трябвало нали? 🤔 Маслото със сигурност е обезсолено и е висококачествено немско масло.
 
Top