Начало - Bubble gum grow

Здравейте.Тук наскоро влизам и съм много заинтересован да си гледам растение! Само чакам моя приятел да се върне от морето и съм му казал и той е навит да започваме.Бих искал да попитам дали някой от по-разбиращите има скайп или ако живее някъде около Търново да се запознаем :) Доколкото виждам има много разбирачи в тази област и ще ни е нужна помощ от това! А на нас ни трябва точно такъв човек,понеже сме начинаещи в областта :) Имам семка от Бъбългъм,падна ми се от братовчед ми донесе една главица и сега си я пазя и мисля да я засея...Ще гледаме в домашни условия :) Нека,ако някой иска да си пишем по скайп да каже :) Искам да си пишем наживо,ако не сте прекалено заети :) Благодаря предварително :) Вече разглеждам и групата в гугъл Ганджалаб :d ,но незнам дали ще успеем да се справим сами. Чудя се,ако я засеем сега семката,пречи ли нещо,че зимата наближава? Ще бъде в домашни условия?
 
2,263
263
Яворчо от Павликени добре дошъл във фермата

Не моли хората да си чатят с теб в Скаипа защото е опасно за сигурността ни и едва ли някои фермер ще поеме подобен риск ако ще и Анджелина Джоли да го моли.

Гледам мислиш да гледаш бъбългъм, тук имаме вече няколко дневника с този вид и ще ти е по лесно в отглеждането. Щом си влезнал в Групата хвърли и един поглед на законите в България (имаме резюме и целия закон).

btw кво стана с тоя бъбългъм май ще сея марули от догодина :D

Успех
 
Отглеждане на Канабис - Начинаещ

Здравейте.Тук наскоро влизам и съм много заинтересован да си гледам растение! Само чакам моя приятел да се върне от морето и съм му казал и той е навит да започваме.Бих искал да попитам дали някой от разбиращите има скайп да си пишем на живо. Доколкото виждам,има хора разбиращи от тази област много.А на нас ни трябва точно такъв човек да ни насочва,понеже сме начинаещи в областта. Имам семка от Бъбъл-гъм,падна ми се от една главица и сега си я пазя и мисля да я засея...Ще гледаме в домашни условия. Нека,който има скайп и иска да си пишем да пише тук. Благодаря предварително. Вече разглеждам и групата в гугъл - Ганджалаб, но не знам дали ще успеем да се справим сами. Мисля до 1 седмица да засея семката, но не знам пречи ли нещо, че идва зимата, като се има предвид, че ще гледаме растението при домашни условия?

ЕДИТ: Ох,какво става тук? Защо толкова бавно става всичко във форума? Сега имам 2 теми едни и същи...Ще помоля някой,яко може да изтрие тази тема... :( Съжалявам
 
Добре ripp.Благодаря ти много за отговора,явно по скайп няма да направя нищо :) Отивам да разглеждам тук всичките теми относно Бъбългъм-а и след това се прехвърлям към групата в гугъл :)

ЕДИТ:Дано растението излезе мома :) Да попитам,ако го гледам без препарати и лампи и такива работи,ами да го торя и да му давам нужната топлина,ако излезе мома,ще стане ли добро растение? Защото нямам никакви финансови възможности ;( Нямаме пари ;( Ще се помъча да му осигуря,каквото му е нужно,но не мога от всичко и да попитам все пак ;( :doh
 
1,079
113
Това за скайпа го забрави!.За сега само това мога да ти кажа.
 
Ами добре,значи наистина да забравям скайпа :( Не ми го каза само ти.Явно тук ще си пишем и ще давам снимков материал на растението :) Ще помоля,който може да изтрие тази тема и да пишем в другата "Началото - Bubble gum grow" Благодаря предварително :)
 
207
28
Първо, за скайпа всеки тук мисли за сигурноста си, та няма кой да си даде скайпа.
Второ излизат бавно нещата, защото нямаш 10 поста, след това ще започнат да излизат веднага(ТОВА НЕ ЗНАЧИ ДА СПАМИШ ЗА ДА НАПРАВИШ 10)
Трето какво означава домашни? Под лампа или на прозореца? Ако е под лампа няма значение какво е времето навън.
Също така излизай с точен въпрос, не могат хората да гадаят какво те интересува точно.
Ако прочетеш архива в ганжа лаб и прочетеш темите във форума, едва ли ще има за какво да питаш.
Поздрави
 
Добре,извинявам се много :| Тогава,ако се затруднявам с нещо ще попитам тук :) Ами при домашни условия и на двете места.Когато е хубаво времето навън ще го изкарвам на слънце,а когато е лошо,вкъщи под луминисцентната лампа :)
 
1,079
113
Всеки мечтае лампите,и други джаджи да са левче,тока да е без пари.А семките да се купуват от градинския център.Но за жалост,живеем в бедна държава,с безумни управляващи,и още по-безумен народ.Ако твърдо си решил да си гледкаш нещо само за тебе,ще посъбереш парички за нещо малко.
ПП..Това че имаш семка от добра глава,не дава гаранция че ще стане нещо добро.
Освен ,ако не си сигурен че е имало същия мъжки като женската.Ако е опрашено от дивачка,шанса да отгледаш нещо добро е никакъв.
 
2,263
263
Добре ripp.Благодаря ти много за отговора,явно по скайп няма да направя нищо :) Отивам да разглеждам тук всичките теми относно Бъбългъм-а и след това се прехвърлям към групата в гугъл :)

ЕДИТ:Дано растението излезе мома :) Да попитам,ако го гледам без препарати и лампи и такива работи,ами да го торя и да му давам нужната топлина,ако излезе мома,ще стане ли добро растение? Защото нямам никакви финансови възможности ;( Нямаме пари ;( Ще се помъча да му осигуря,каквото му е нужно,но не мога от всичко и да попитам все пак ;( :doh

Здрасти. Съжелявам че нямате пари там, които и да сте. Ако стоите и се вайкате за пари вместо да се хванете на работа пари никой няма донесе и да ви подари. Ако нямаш възможност да си намериш нещата, които са нужни за да отглеждаш канабис индоор няма да излезе добра реколта. Съвета ми е да изчакаш до пролета и тогава да посадиш семенцето което ти се е паднало. [Focktor] е прав като казва че може и да не стане квото ти се иска на теб.

бтв питай в бюрото по труда в Павликени дали предлагат работа, ако няма можеш да се насочиш към София. София е хубав град има много хора като тебе ще ти хареса. И да не е София, Велико Търново е на един час от Павликени, там е много добре а търновченки има страшно добри, балкана кви ги прави не е истина :pimp:
 
Добре момчета,благодаря за бързите отговори.Доколкото имаме с моя приятел финанси,дотолкова ще си позволим да купим,каквото му е нужно на растението :) Ако пък не излезе добро растение,здраве да е :) Приятелчето каза,че ще донесе сортови семки така,че без растения няма да останем :) и отново Благодаря :)
 
1,079
113
ако няма можеш да се насочиш към София. София е хубав град има много хора като тебе ще ти хареса.
...Хаххаха
Моля те недей,много станаха вече.Не обричай момчето на мизерия.Това не е бездънна яма.Всяко нещо си има граници,а те отдавна са запълнени.Нищо лично ,но няма да е добре нито за него,нито за препълнена София.
 
Понеже нямам възможността да пращам ЛС, ще пера направо тук. Защо позволявате подобни волности тук? Имам сериозните съмнения да мисля, че пича няма необходимите годинки за тази работа... Нямам нищо против никой, но нека не спамим излишно форума - малко свестни хора има, които наистина знаят какво правят - нека не ги караме да напуснат това място (както стана с повечето форуми, за съжаление...) Пич, прекарай малко време в преглед на основните неща. Аз също в момента съм като теб, постепенно си купувам нещата и не бързам - събрах 270 кинта и си взех лампи + комплектовка. Сега ми трябват парички за построяване на кутията - трябва да събера около 100-тина лв. За целта спрял съм цигарите, жените (сериозно), хапвам колкото да не умра от глад... В момента от седмица съм успял да отделя 63 лв. Въпреки това не се вайкам и не рева по форумите че нямам пари ;)

Спирам със спама и повече няма да си позволявам да коментирам такива неща ;)
 
Yavore, не си давай адреса, скайпа или каквото и да е на никого, колкото и добре да си мислиш, че го знаеш. Не изключвай възможността всеки един от нас да е гадна грозна отвратителна душеща кука ;)
 
Забихте ме...Искам да попитам тука нещо,че се притеснявам.Значи от скоро,не знам колко скоро точно,като си поема въздух през устата и усещам болка в гърдите...в областта някъде около сърцето,но не ме боли то.Дали може да е от пушенето? Цигари не пуша въобще,но почти винаги слагам тютюн в джойнта и алкохол не пия.Напълно здрав съм,кръвното ми е 120 на 80,но тук в последно време тази болка взема да ме притеснява...Някои има ли представа от какво може да е породена? Нека,който мисли,че е от пушенето да сподели и да се спра за малко :(
 
168
16
Здрасти. Добре дошъл! Само една лека забележка- добре е да се понаучиш да четеш из форума, за да се ориентираш къде точно да си задаваш въпросите...
Тази болка ми е добре позната- поевява се от време на време. Предполагам си посетил лекар , за ти чуе гърдите...!? Аз винаги ходя за всеки случай... По принцип и при мен се получава от пушенето- и аз тютюн не пуша, но пък прекалявам с другото. И което е по-лошо- когато нямам какво да пуша - пуша листа т.е. огромно количество боклуци си вкарвам в организма, за да мога да се понапуша. Тогава забелязвам , че се получава тази болка. Когато имам нещо качествено за пушене( 2-3 друпки и си супер) тогава този проблем поизбледнява, но когато пуша листа - става много тегаво.... :joint: Че мисълта ми е: ако прекаляваш с пушенето е възможно от това да ти се получава, но ако не имаш друг, здравословен проблем!
ПП Аз явно съм голям мизерник щом пуша листа....:angel
 
2,263
263
Пробвай вместо Бъбългъм Медицине Ман на Mr. Nice ще забравиш че имаш органи. Всичко лекува от раз.
 
1,079
113
Здрасти. Добре дошъл! Само една лека забележка- добре е да се понаучиш да четеш из форума, за да се ориентираш къде точно да си задаваш въпросите...
Тази болка ми е добре позната- поевява се от време на време. Предполагам си посетил лекар , за ти чуе гърдите...!? Аз винаги ходя за всеки случай... По принцип и при мен се получава от пушенето- и аз тютюн не пуша, но пък прекалявам с другото. И което е по-лошо- когато нямам какво да пуша - пуша листа т.е. огромно количество боклуци си вкарвам в организма, за да мога да се понапуша. Тогава забелязвам , че се получава тази болка. Когато имам нещо качествено за пушене( 2-3 друпки и си супер) тогава този проблем поизбледнява, но когато пуша листа - става много тегаво.... :joint: Че мисълта ми е: ако прекаляваш с пушенето е възможно от това да ти се получава, но ако не имаш друг, здравословен проблем!
ПП Аз явно съм голям мизерник щом пуша листа....:angel
Защо пушиш листата?Прави си хешец.
 
168
16
Зная, братле, но аз имам предвид , че когато нямам за пушене и късам листа от растенията , които растат в момента... и затова казвам ,че съм адския мизерник... :weed-sign: Иначе след реколата - листата ги правя на манагуа.
 
127
0
Еее тва братле го обарна на здравна тема.Тука явно освен градинари трябва да си имаме и някой лекар да дава съвети като Хаус.Брат не ме разбирай погрешно,съчувствам ти знам че се притесняваш за здравето си(и аз съм така) ,но първо погледни колко ненамясто седи тук въпроса ти за болките в дробовете.И аз имам здравословни проблеми но не разпитвам за тях тук!!!
Що се отнася до едната семка....заеби!Ако ще гледаш за спорта и колкото да натрупаш опит става.
Но ако разчиташ да получиш хубави резултати шанса е много малък.Аз съм гледал семки от изрудски коз,даже станаха в последствие глави без семки ама нямаше и помен от чука от който ги взех!!!Така че моя съвет е: Гледай семки за които знаеш че са ГЕН.Иначе пари,време,грижи и РИСК за нищооо.....
 

Latest Cannabis Seeds

Sundae Cookies
Sold out

Sundae Cookies

Divine Genetics
Sundae Driver x GMO Cookies
12
Feminized
New
$200.00
Sunset Sherbet S1
Sold out

Sunset Sherbet S1

Divine Genetics
Girl Scout Cookies x Pink Panties
12
Feminized
New
$200.00
Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Top