Нова Тема На Легендата

Само така! Палатките на плаца и ...всичко коз!!!

Това в кръга на шегата.:)
мир
Шега, шега, но ще проработи най-вероятно. В тая държава всичко го решава Бойко, а той много мрази да му се протестира под прозореца на министерски съвет.
 
Шега, шега, но ще проработи най-вероятно. В тая държава всичко го решава Бойко, а той много мрази да му се протестира под прозореца на министерски съвет.
За бойко ясно. По-ме притеснява цецо. Иначе с кеф да дойда, ама и те ша дойдат.

Сега се престарават с проверки и тараши преди изборите.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
Josep даваш много лична информация, внимавай какво споделяш. Също така всеки изпит има и поправка.:)
Хората ако имат желание ще намерят начин да дойдат, а ако нямат желание ще си намерят оправдание, защо да не дойдат.

Свобода за Конопа!Аз не съм казал нищо - може да е шофьорски изпит за категория Х, може да е житейски изпит и др .:) Мисля, че съм се изразил достатъчно фрагментарно.

То не е казано, че всичко трябва да тръгне от София. Какво пречи да се вдигнем и от другите градове?
Човече едно ти говоря, ти друго си знаеш. (трудно възприемаш...) Къде го чукаш, то къде ти отваря....

Поради много причини е избрана София! Първо в София има 2 милиона българи, което е 1/3 от населението на цяла България. Това е 1/3 от цялото население на страната на едно място, само по себе си това е достатъчна причина протеста да е в София. Второ в София е Народното Събрание, Президенството и много други ключови държавни органи в управлението на държавата. Не случайно се събираме пред Народното Събрание за да ни видят, защото никак не обичат да им протестират пред прозорците, както вече други го казаха. (те така не им пука, като им протестираш под прозорците, а пък да не говорим ако протестираш в някое малко населено място на стотици километри от тях) Другото е, че в София тълпата от хора ще те пази и като си в тълпата от няколко хиляди човека си анонимен. Докато ако си в някое малко населено място и протестирате 50 човека лесно могат да ви заградят полицайте и да ви приберат или да ви изгонят, или най-малкото в малкото населено място всички се познавате. Едно е да си в мегаполис в които никой не те познава и си анонимен, а друго е да си в населеното си място където почти всеки се познава.(в това число всичките и полицайте)
Отделно незнам дали знаеш, че за всеки протест да не е нелегален се информира предварително държавата и се подават документи. Ако протеста е нелегален нещата се развиват по много по-различен и груб начин. ( говоря ти като човек участвал в много протести за различни каузи ) Ти ще подадеш ли нужните документи за протеста в твоето населено място?
Опитавал ли се снякога да направиш някакво събитие с много хора? Повярвай ми много трудно хората се решават на действие - ей така философстват, като теб драскат по форумите глупости, но без физическо действие. Примерно 1000 човека ще потвърдят, че ще дойдат, а реално идват 10....

Разбираш ли сега, защо тръгва от София ?


Веднъж бяхме с половинката ми на един протест за спасяването на Пирин. По това време България беше пре(це)дател, и освен нашите дупетати по това време там бяха Меркелица и всички евро кУрмисали. Идеята беше да ни види цяла Европа, че искаме да спасим Планината. Като отидохме на протета се оказа, че на него сме само аз и половинката ми... само ние 2-та... дори организаторите на протеста не бяха дошли. Най-тъжното беше, че бяхме само двамата и бяхме заобградени от стотици ПИЛИцай ( напълно възможно е да са били над 1000 пИлицая, но за да не се изхвърлям ще кажа, че бяха стотици). Пилицайте бяха с автобуси от цялата страна и бях се подготвили за протеста.
По това време имаше постоянно засилено пилицайско присъствие, но всеки пък, когато имаше протести мобилизираха още повече пилицай.
Стана ни изключително тъжно и на двамата.... само ние двамата ли искахме да има Природа? В същото време си помислих тези пилицай са на работа и това означава, че им се плаща за това, защото те са държавни роботници и им се плаща за всеки час, а към това, като добавиш и горивото за транспорта с които са дошли със сигурност става не малка сума и това за какво? За 2-ма човека... освен че се почувствах тъжен, а и се почувствах ограбен, защото не искам да плащам за този цирк.

Ще ти разкажа за още един протест за който хората се подготвяха от месеци. Буквално хора от цялата страна се самоорганизираха да дойдат за него протест в София, като си организираха сами транспорта, вземаха си почивни дни и се разбираха с приятели да спят в тях. Протеста беше обединение на всички срещу мафията. Но какво означава всички? Означава майките с деца с увреждания, майките с деца без увреждания, пенсионерите, всички които са против цените на горивата, тока, водата, всички които са за спасяването на Пирин, българските превозвачи и още куп каузи за които се сетиш. Хората решиха, че вместо да се делят на малки групички и каузи, могат да се обединят в една "Всички срещу Мафията". Буквално единен Народ. Добре звучи, нали? (направо като сбъдната мечта) Знаеш ли какво стана? Протеста трябва да започне от сутринта и да продължи до вечерта за да могат да дойдат колкото се могат повече хора, защото хората пристигаха от цяла България. Сутринта в деня на събитието, 2 часа преди самото събитие самите организатори във фейсбук написаха пост, че протеста се отменя за след 1 седмица :D :D :D. Буквално ни се изсраха в устата. Хората подивяха от нерви, защото се подготвят за този протест от месеци. Буквално хората казаха на организаторите "Вие го направихте нарочни и нарочно го отменихте за да ни разделите и разбиете". Буквално организаторите във фейсбук прецакаха нещата и съсипаха цялото обединение на хората, но явно е имало причина. (знаеш ли, можеш да си ги убедили по някакъв начин да загърбят в това в което вярват)
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
Четете ли? Четем

#bgkonop-min.JPG


Доживяхме и тревата с филтър да я пушим. Този фитър е много як, картонен е, с дупки е и спира малко, но спира от катрана. В същото време дима става много по-мек и приятен на вкус. Определено ми харесва да пуша тревата с такъв филтър, а и на дробчето му хареса
.
#bgkonop1-min.JPG

Късичка и тъничка, но като материала е добър и човек пуши сам му стигат и само няколко дръпки.
#bgkonop2-min.JPG

Главата от близо
#bgkonop3-min.JPG
Още интересни снимки, теми, дневници и постове в grysti. com
 
Top