Новини, Икономика, Политика, Спорт/ Politics News

гледахте ли за тия в нови пазар нещо страшно бяха зглубили тия :)
Определено беше СГЛОБЕНО с ужасно много, неизработени пари. Ченгетата сигурно ще празнуват повече от колкото на Нова година. Фоктор правилно каза, че заради такива производители го отнасяме и ние. Блесва на яве цялата схема - какво се купува от къде се купува и т.н.
 
http://www.youtube.com/watch?v=ml6IpqLpJeA&feature=player_embedded#!искам да ви кажа 4е протестите и множеството хора винаги им бъркат в задниците и ги притесняват. Оби4ат да мислим така:"нищо не мога да направя,вси4ко е направено,един пове4е или по малко е все тая..." това ги улеснява да си деистват необезпокоявани. на всяка цена трябва да идват все пове4е и пове4е хора едновременно от вси4ки градове. гарантирам 4е ефект ще има само елате вси4ки загрижени другия път. няма кво да 4акаме загрижени в къщи като баби4ки.
 
да,продава се,ама 4ак водата и храната на хората...малко да се осъзнаят тия кво правят,еби му маиката. радвам се като цяло се вдигна шум и сега не знаят и те какво да замажат,крият се още,извикали представители на Шеврон във Варна ли, в Добри4 ли незнам,да успокоят общинарите 4е вси4ко ще е ОК:) представителите на гражданите естествено няма да се допускат на срещата хаха Е защо?Добитъка няма право да се бърка а?:)
 
Защо палят леки автомобили в цялата страна според вас?
Много добър въпрос. И аз се опивам да разгадая схемата от известно време и ми е трудно да се спра на нещо конкретно, все пак само от новините трудно се преценя. Обаче има един ефект който ми се откроява - забавянето на полицията ме навежда на мисълта, че 1 млрд. лева бюджет за МВР са твърде много пари от нашите джобове. Не, че някога съм мислил друго, просто го затвърдиха отново. И все пак... най-много ще спечелят застрахователите от тая работа :)... така, че това е основното ми съмнение
 
Никой няма да смее да окастри бюджета на МВР!Още по-малко да съкрати толкова ,така или иначе безполезен "материал"...Гарван гарван око не вади,един ден всички ще сме полицаи!До всяко добро същество,ще застане още едно...
 
В събота четох в някакъв вестник, някакви глупости как тези палежи били някакъв вид борба между дилъри, в статията бяха описани доста точно грамажите и като цяло схемата за продажбата, естествено имаше и глупости, но няма какво да очакваш във вестника...
Все пак не вярвам това да е вярно, защото това че на някакъв дилър са му запалили таратайката нищо не значи. Със сигурност обаче продължението на тая история ще е интересно.
 
Ей ше става тя една... границата на търпимост е премината отдавна, какво им трябва на българите да се събудят от вековен сън?
 
Когато измрат пенсионерите, приятелю, когато измрат пенсионерите, че да няма кой да избира комунистите, ама то и един свестен няма за когото да гласуваш... Протести толкова много, а правителството какво? "Нека си протестират това е положението, те са лош материал и ще репресираме до дупка слабите, а по силните ще ни плащат, който не му харесва да ходи навън" Това е положението не виждам спасение. След тази анти-социална политика, която се води догодина към средата или края ще се започне едно замиване на положението, че простите хорица пак да гласуват за тях. Всичко е един кръговрат... Нека Господ ни е на помощ и не упреквам ffsddfs или както му е там името, че иска да прави пари от билката, като те оставят на улицата няма какво друго да правиш, но това е друга тема..
 
Achenor прав си.Лошото е ,че е такива като ffsddfs или както му е името там,няма да направят нищо,а само усират положението...
 
Има и друго народа като цяло сигурно се чувства добре, ако не беше така не виждам логика да не тръгнат хората и да подпалят примерно пак някой прозорец на партийния им дом.
 
Подпалвачът познавал собствениците на колите, помагал им да гасят

Разследващите описват подпалвача Ковачки като интелигентен, комбинативен млад мъж, с трудно детство. „Образно казано, не е получавал топлина в детството си”, коментира шефът на Института по психология на МВР Неделчо Стойчев, цитиран от "Всеки ден".

Първият неуспешен пожар е извършен още през август заради неудовлетворение от това, че е бил пренебрегнат в бизнес отношения. Смятал, че е ощетен и за да си отмъсти и да причини вреда на този, който му го е причинил, му запалил колата. По думи на самия Ковачки се занимавал със закупуване на акции на борсата.
Впоследствие също драсвал клечката заради лична неудовлетвореност, че остава без работа и бизнесът му се срива. Един от първите му палежи е на приемната на районния инспектор в "Младост", съобщи БГНЕС.

Извършвал палежите под въздействието на алкохол, защото тогава събирал смелост. Ковачки има криминални регистрации за кражби, хулиганство и шофиране в пияно състояние. Има и присъда за хулиганство и шофиране след употреба на алкохол.
Мъжът обаче не е класически пироман, макар че изпитвал удовлетворение от палежите, смятат психолозите. Той се е обаждал на спешния телефон 112, на съседи и в някои от случаите дори е участвал в гасенето на запалените от него коли, уточниха разследващите.
В единия от случаите, когато разбрал, че е запалил кола „по погрешка”, не на този, който е искал, е извикал потърпевшия да угаси огъня.
 
Подпалвачът познавал собствениците на колите, помагал им да гасят
..................................................................... и тъй нататък ........
тоя не е лош човек ! просто пича има проблем с алкохола ... запознах се с него миналата година , супер точен човек ...
 
бахти нещастниците,що не идат да запалят на някоя мутра ферарито?! щото смърт ги 4ака!супер простотия!тоя да го хванеш пък да му лиснеш една нафта и да му метнеш една кле4ка да си се кефи на пожара ако иска!а другия да му помогне после да го загаси щом му е кеф:)
 
Е да де:) Става дума 4е много ме дразнят с тия изгъзици тъпи! имаме много по важни проблеми,кви са тия безсмислени палежи,кви са тия идиоти? нещо искат да кажат ли,ненормални ли са,платени ли? не мога да ги разбера:)то стана мода направо и особено като самите полицаи обявиха по телевизията 4е по4ти нямало как да се разбере кои е ако не го хванеш на място. все едно им казаха:"няма как да хванем подпалва4,даваите вси4ки!"
 
Top