Отворена Пратка Със Семки От Митницата

10
18
Така че тъпото в случая с моята поръчка от РКС е че ми пращат имейли с прешратки към сайтпве дет уж да ме информират за колета ми къде се намира, кога ще пристигне а-у и ми казаха че със сигурност ще получа ъпдейт като пристигне в БГ, нищо такова, проверявай си пощенската кутия!
 
  • Like
Reactions: Ina
153
93
Не вярно като влезе в бг и излиза на trackandtrace .com ти къде го търсиш?И после но бг.пощи саитаа пише на бг там.
 
153
93
След седмица търсете...в пощенската станция на вашия квартал...най близката.аз набарвам жената на 1 час след като е в станцията,и не чакам нищо
 
10
18
Не вярно като влезе в бг и излиза на trackandtrace .com ти къде го търсиш?И после но бг.пощи саитаа пише на бг там.
Знам че трябва, нали това казвам, при мен тоя track and trace беше пррцакан.
 

Ina

1,990
313
аз набарвам жената на 1 час след като е в станцията,и не чакам нищо
Хахаха,така се прави точно,не се чака,ами набарваш жената и това е хехехе В станцията и тя няма къде да избяга хихихи
 
5
3
Знам, че не е редно да споделям с вас какво съм получил, обаче Изглеждат много яки.
Супер са сортовете! Кога смяташ да ги садиш?
 
153
93
И да покажеш тия горили дали да аз кво ги хвалят толкоз.ауто ма нищо
 
148
63
Е да от Пежо до Пежо и от Опел до Опел си има разлика ,прави сте:)Аз си представих най-честите пежа и опели като каза josep за тези марки:)Иначе харесвам джипове да мога да ида до градината спокойно:)
Ми мисля, че тия бебчета са по твоята част🛸
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

1,990
313
Пежото е готино,вярно!Едно багажниче му плясвам отгоре и айде на палатка:)
 
Във тема душевен отдушник от стр. 52, мисля че беше го има подробно случая на мечопуш. Това е втори пореден случай за по-малко от месец отново при Royal Queen Seeds, ако продължават така ще ме откажат!:( Придържайте се както фърстьо каза и аз вече така правя да не обсъждате къде и как получавате пратките си! При теб НОВОТО ,е че има печат от бг митници, мечопуш не беше споменал да е имал такъв. И един съвет- не си рискувайте пратките зарад смотаните сувенири,:) ако толкоз ви е слаб ангела направете си отделна пратка със сувенири, така ако ви откраднат нещо от бг пощи хем ще ви е по-удобно да вдигнете скандал, хем ще избегнете неудобни въпроси/отговори и може даже адвокатин да си викнете!🆒
Здравейте аз имам спряна пратка от митницата и от Seedsman ми пращат имейл:
Пратката може да се върне на изпращача, ако никой не присъства да приеме доставката след два до три опита. Моля, свържете се с куриера за уговорката за доставка.

И телефон за връзка БГ ПОЩИ
Та въпроса ми е аз като ходя да си ги търся на митниците като ме питат какво получавам аз какво казвам?
Някой дали са му спирали пратката на митницата и дали е ходел на място да си я търси?
Какво да направя? Искам съвет.
Преди много години бях поръчал и ми бяха дошли в пощата и си ги взех без проблеми.
 
Аз едно не мога да разбера, половината форум реве от RQS, а вие все от там поръчвате. Каква е причината, не мога да ви разбера съвсем сериозно говоря. От тях съм поръчвал един единствен път преди 4 - 5 години. Има цяла статия тук как се поръчва от seedsman, от там можете да вземете и RQS и от още сигурно 200 банки, дават повече бонуси и имат по- голям избор и най- важното никой не се е оплакал за изчезнала пратка.
Колега нов съм и поръчах от seedsman но ми спряха пратката на митница?
Сега виждам че имало статия как се поръчва от там къде е тя?
В моя случай какво се прави?
 
Здревейте, първо извинявам се ако имам правописни грешки и сега да мина към въпроса ми преди 3дни си свивах цигара и в нея видях семе и веднага се светнах какво е прочетох как се съди и гледа но сега имам следния проблем първо доколкото разбрах трябва да седи 24-48 часа във вода и да отиде на дъното това стана без проболем за някъде 20 часа беше на дъното на чашата и след това доколкото разбрах трябва да се обвие в салфетка и да се изсипе със водата от чашата в която са седяли семената и след това да се сложат на тъмно и топло място минаха вече някъде 36 часа но семето няма никаква промяна Мерси предварително за отговора и че отделяте време да ми помогнете и се извинявам ако това не е мястото за този тип въпроси
 
12
3
Абе да ти кажа правичката хубаво е да си я има , я застраховка на пратката, я стелт опция, друг е въпросът , че на някои псевдо магазини селата им е просто да дадеш едни пари и туй то:), а пък като стане нещо върви си търси парите. Тъй като чета поста ти оставам с впечатлението, че си купил семе от сийд сити, прав ли съм или греша ? От личен опит ще ти кажа да ги оставиш, макар че има хора дето са гледали успешно с тях включително и аз.....Има много неизвестни около тях .
Аз вече за втори път пазаря от ситито и съм доволен. Изкарах си чук трева.
 
  • Like
Reactions: Ina
12
3
Аз вече за втори път пазаря от ситито и съм доволен. Изкарах си чук трева.
Такъв е резултата при мен. Пуша по 3-4 грама на ден и ме държи по 2 часа плътно и вкуса е сладък, нещо което на улицата не се намира всеки ден.
 
Top