Отглеждане На Открито В България, През 2017 . Outdoor Bulgaria 2017

Status
Not open for further replies.
432
143
Всичко хубаво ако не бях засякъл ловджийско куче на слизане, дано не са видяли следите в снега по-нагоре :) , няма мухъл
Просто уникални снимки не бях виждал така главици-сняг , вече за outdoor ще им ринем ;)
 
67
18
Здравейте, да, на тераса са и май няма много напредък, та за това мисля да изчакам още. Сутрин е слънчево, поне за сега. Не знам дали има смисъл, но... Глави няма, но власинките ми се виждат покафенели. Дайте съвет.
 

Ina

5,213
313
Подобри ли каквото можа?Еми изчакай по-добре,то при всяко подобрение все надебелява малко от малко.Ако нещо си пропуснал оправи го пак ще поналее.Е,ще имаш да пушнеш все пак:)Изглежда беличко и хубавко иначе,нека поседи още според мен,но чак до края на другия месец едва ли ще има смисъл,но още 2 седмици примерно като за начало.....И си направи изводите какво си сбъркал за другия път,че да станат шишарките както трябва:)гадините май още има следи от тях,махнаха ли се?
 
67
18
Пръскам го през 2-3 дни с нимов разтвор, храня го с горенаписаните, ама нещо сбарках от началото с торенето и борбата с вредители. А и то стоя самичко цял месец, т.е. само на поливки с вода и може би за това така стана. Посадено е на първи април, та чак до сега :)(Жената ще ме бие вече:) ) Та за това догодина ще мисля за автоматици.
 
653
143
Май по-добре да не ториш като няма светлина. Карай на водичка и така.
 
653
143
Просто уникални снимки не бях виждал така главици-сняг , вече за outdoor ще им ринем ;)
И аз не бях виждал. Най-хубавото беше, че върху 2 глави имаше сняг.
 
233
28
Здравейте, мосля да бера края на втората седмица на нември. Въпроса ми е сега да продължавам ли да торя? Имам още Green sensation и Sugar royal.
Продължавай грийн сенсейшън и шугар роял. Просто както на индоор седмица преди брането им направи промивка. Нещо не разбрах, като слагаш 2 цъфтежни стимулатора какво ползваш, като основна тор за цъфтеж? Ако не ползваш това може би отговаря защо са рехави по снимките.
 
67
18
А какво да добавя за "основна тор"? Продавачите ме посъветваха за тази комбинация. Греен сеннсейшана не е ли основната тор?
 

Ina

5,213
313
Какво съдържа Green sensation изобщо,освен че бил сензационен хаха?!Ако искаш добави нещо,което да има фосфор и калий и накрая промий,но за мен специално за това цвете няма нужда да се набиваш с още пари,ако искаш опитай някоя по-ефтина пържачка или домашни.:)Основните торове са с NPK(азот/фосфор/калий така са подредени,това означава)подходящо за дадерната фаза-растеж или цъфтеж.Тези са разни подобрители на вкуса с разни меласи и тн,кой ги знае,допълнителни демек.Следващият път може да използваш по-голяма саксия,някое и друго пресаждане и много да наблегнеш на почвата,много слънце,както и да гледаш за гадини редовно и да измиеш всичко там по терасата и тогава и без грийн сенсейшън и незнам си какво ще ти станат дебели главите:)А това са вече глезотии по избор:)
 
233
28
А какво да добавя за "основна тор"? Продавачите ме посъветваха за тази комбинация. Греен сеннсейшана не е ли основната тор?
Това са буустери към основните. Вземи си нещо за цъфтеж на същата марка или някоя друга. Тия от магазина са ти направили на гол тумбак чифте пищови.
 
653
143
Приключих и аз :) , половината г/д плант си го изпуших общо взето от август насам :) всичко е камък, не вярвах даже тая сатива толко твърда да стане.
IMG_5667.JPG

IMG_5666.JPG
IMG_5669.JPG
IMG_5671.JPG

IMG_5672.JPG
 
Last edited:

Ina

5,213
313
Това на 1,2, 3 и 4 е "аутото",от него оставих до края на Октомври половината,че все не ми се иска да обера всичко:)Взех му тежките главици,че висяха надолу вече и от дъжда сега щяха сигурно да се сдухат.Останалото са пуканки от различни цветя,бях ги оставила да дебелеят уж,но видях,че само узряха и се повтвърдиха дребните,размера не се увеличи,по-скоро взеха да сдухват вече и затова ги прибрах всичките тях.Иначе ако цветята са в добро здраве подкрепям идеята да се берат на две вълни,има смисъл,просто трябва да са добре обгрижени за да има видимо надуване след две седмици.Пуканките са по-добре узрели от предишната вълна,но трихомите едва стават бели,чакам,чакам и все си седят кристални,а уж исках някои и на кехлибарени да има,но няма кой да ги чака,само ще се развалят в дъжда.Слава богу до сега,вярно малко листати бяха,но мухъл не съм намерила на нито едно!:)Абе успешна година горе долу,макар че съм имала и по-успешни с повече количество,но все пак съм благодарна!!!!:)Успех от мен!!! Почти приключи аутдора:)
 

Ina

5,213
313
A и исках да ви споделя за отглеждането на няколко бройки в една дупка.Както споменаха преди някои колеги има си и своите недостатъци,но и предимства.Обаче тази година установих,че се получва добре само ако цветята в една дупка са от един и същ сорт и все пак да не са твърде много бройки,3,4 примерно,зависи и от размера на самата дупка.Понеже бях сложила в последната няколко тотално различни изостанали разсадчета и в тази дупка имаше най-много проблеми.Сигурно всяко си иска различни неща,а освен това в една дупка цветята боледуват от едно и също и по-трудно се коригира./Но предимството беше с поливането и че си пазеха сянка на корените в жегата.С една дума заключението ми е,че разбира се самостоятелно ако е обгрижено добре едно цвете ще се развие най-хубаво,но ми се стори,че и на малка горичка им харесва на самите цветя,не мога да кажа,че имаха недостици и че си изяждаха едни на други,даже по-трудно падаха и си правеха компания един вид:)Другата година пак ще ги гледам така просто за мое удобство,но ще внимавам да са от един и същ сорт във всяка дупка.
 
67
18
Колеги, а колко време преди беридбата се промива? 1 седмица достатъчна ли е?
 

Ina

5,213
313
Колеги, а колко време преди беридбата се промива? 1 седмица достатъчна ли е?
Зависи с какво си торил.Колкото по-пържещо,толкова повече миене:)Да,примерно или пък може просто един,два пъти преди брането да се измие яко с вода саксията,да изтече поне два,три пъти повече отколкото е тя като литри,това се казва флъш.Само че не на чешмата с хлор,а от някъде другаде престояла вода,може аерирана с помпичка,качваш саксията на нещо да изтича лесно и почваш да поливаш здраво да тече отдолу доста:)Другото е просто седмица,две да поливаш само с вода както си поливаш,но един флъш преди брането мен ми се струва добра идея.
 
67
18
А тук ще се суши следващите 15 дни, на суно, тъмно и хладно. След изсъхването ще видим колко ще тежи. :) Успех на Всички!
 
Status
Not open for further replies.

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top