Под светлините на лампите

Ina

5,113
313
Какъв е въпроса по-точно?Това е ревегетирала и цъфнала марихуана от неизвестен сорт с прекалено много азот за фаза на цъфтеж и и трябва още светлина с подходящ спектър за цъфтеж-топъл.Моля,дръж се възпитано щом искаш някой нещо да ти отговаря и ако можеш по-конкретни въпроси.Също пиши на БГ,пише го в правилника.
 
510
243
Имам въпрос Пинокиоо! Защо си подрязъл върховете на листенцата?
Така му ограничаваш растежа на листна маса и се съсредоточава в правенето на корен, много грубо казано. Не трябва да се оставят големи листа, задължително трябва да са подрязани и да не се опират никъде.
 
510
243
А задължително ли е или не съвсем?
Така са ми казали, така съм правил и ми се е получавало. Защо да експериментирам, като този начин работи? Ти ако искаш експериментирай и сподели резултата. Аз само ще ти кажа, че така се процедира при всички цветя и култури които се вкореняват, а дали е задължително или не съвсем не мога да ти отговоря.

Ето и един цитат, който не е мой за вкореняване на рози, същата работа е.

Премахват се всички долни листа от резника, като се оставят само връхните, а ако те са много големи, се намаляват наполовина. Така силите на клончето няма да отиват в ненужното за момента захранване на многото листа, а ще се съсредоточат в образуването на корени. Повечето цветари подрязват долната част под наклон (т.е. разрезът не е хоризонтален), защото практиката показва, че така се вкоренява по-лесно.
източник
 
Last edited:

Latest Cannabis Seeds

Xanadu

Xanadu

Katsu Seeds
Bandaid Haze #7 x Pre98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Bubba’s Sis

Bubba’s Sis

Katsu Seeds
ChemSis x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Schromba

Schromba

Katsu Seeds
Schrom x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Kaffir Kush

Kaffir Kush

Katsu Seeds
Key Lime Pie x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Top