Преглед на техниките за третиране на канабис (ScrOG, SOG, FIM, Supercrop, LST и т.н.)

514
93
Вижте на какво попаднах youtu.be/gRPdS1ELjG0?t=1m43s

Общо взето идеята е да се прилага FIM техниката на всяка отделна главичка, което я кара да става още по-голяма. Резва се съвсем малко, по два милиметра и така на всеки 10-14 дни. Някой пробвал ли го е? Или пък ако някой има китки в цъфтеж защо не пробва на 1-2 разклонения и да каже има ли ефект.
да Аз!!!има ефект и доста пълни после прави като топки за тенис!!!ако има хубав блуум,и топ мах от този тип торове стават нещата!!!ама отива цъфтеж 70 80 дена!!!ужас!!
 
270
93
Tози "трик"просто информативно го давам,случайно го видях,но аз лично не смятам да го използвам.Дават,че е за повече трихоми или нещо подобно на финала,симулира,че растението е нападнато.....Какв ви се струва?Мен не ме кефи лично,но вижте го,може на някой да е интересно.
Това нещо като принципен метод работи, но не се прави така хахаха
Хайде и това ще ви кажа как става, за да има за какво да завиждам после ;)
1-2 седмици преди харвест за започва с лек трим на главите, като с ножичка се режат връхчета на листата и последните 1-2 дена може да си ги тримните финишно и накрая само ги режете и увисвате на простора :)
 

Ina

5,110
313
За мен ли е този съвет?!Е ХАЙДЕ мерси!Хм....
 
Last edited:

Ina

5,110
313
Дала съм видео за това,което е казал по-назад......Пробвано е милион пъти,добре е.Нищо ново:)
 
20
13
Ами на мен ми е идвало наум подобно нещо-присаждане един вид като на овощните дървета и ето че ставало:) Много яко!Добре,а някой да разбира защо го омота и изряза това клонче така този тип в горното клипче,че нещо тази част не я схванах?И също предполагам че и майката и присадките би трябвало да са подобни като вид и цъфтеж,примерно няколко вида хейз върху една майка-хейз или различни индики върху индика. много интересно,за пръв път го виждам нагледно!
Подряза листата за да не дърпат от хранителните вещества които в случая ще са нужни за захващането на присадката , по същата причина както и при клонирането . Омота го за да задържи влагата , тъй като няма от къде да дърпа докато се захване
 
  • Like
Reactions: Ina
174
93
Не знам дали е за тази тема,но имам следния въпрос приятели. Кога да пресаждам, в началото на тъмния или в началото на светлия период.?
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,362
263
Не знам дали е за тази тема,но имам следния въпрос приятели. Кога да пресаждам, в началото на тъмния или в началото на светлия период.?
Аз лично пресаждам в началото на тъмния период. Ако е аутдор го правя по залез Слънце. Хем да виждам, хем после да е вечер, защото съм имал случай да пресаждам в началото на деня и да се прецакват, а така вечер им е хладно и тъмно, което им харесва повече, и имат време до сутринта да се климатизират и свържат с почвата.
Индор се придържам пак към същото нещо. Пресаждам растенията по светло, но след като ги пресадя им изгасям лампите за 8-12 часа. Дори пресаждането го правя на някоя слаба енергоспестяваща крушка, че да не грее и да не харчи енергия МХ-то, защото няма смисъл от нея. Топлото и силната светлина са враг на пресаждането.
Растенията е хубаво да се полеят след пресаждане за да се "спои" корена с почвата в ризосферата.
 

Latest Cannabis Seeds

Xanadu

Xanadu

Katsu Seeds
Bandaid Haze #7 x Pre98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Bubba’s Sis

Bubba’s Sis

Katsu Seeds
ChemSis x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Schromba

Schromba

Katsu Seeds
Schrom x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Kaffir Kush

Kaffir Kush

Katsu Seeds
Key Lime Pie x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Top