Рецепти за кейк,бисквити,шоколад,манагуа

Става бе човек, със 15 грама пълен жмел съм правил, ама не помня в 1 или 2 литра мляко беше ... варихме го 30-40 минути, 5 човека мата хари, държа ме 7 часа и си легнах щот не издържах. Лудница си е, ама вкуса верно е отвратителен да знаеш ... а и още нещо, млякото гледай да е домашно, в по-висока масленост се разтваря по-добре ТХЦ
 
Пускаш половин буца краве масло в млякото и не го бърка че не е домашно,аз слагам около 3 шепи трошляк и тръгвам към реката :)
 
429
63
Аз го правя с шоколад, става размазващ млечен шейк, само че се пие, докато е топло, може би защото прекалих с маслото. И да, вари се на бавен огън, иначе кипва.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Брауни / Brownie рецепта .

200 грама канабис-масло го разтапяш на водна баня .(Съд с вряща вода и в него друг съд където слагаш маслото )Прибавяш към маслото на водна баня и шоколада .
130 гр черен шоколад (това е шоколад и половина от нормалните шоколади .... марката няма значение... примерно своге ).Той се прибавя към маслото да се разтапят на водна баня заедно.
150 гр брашно (аз ползвам пшеничено тип 500)
3 яйца
1 ванилия
1 щика сол
320 гр захар (около 2 кафени чаши )

Може да му се добавят ядки,плодове и други .А може и нищо да не му добавяте пак става много добър .(аз примерно му добавям пияни плодове от домашен ликьор )Има някой не сполучливи комбинации с плодовете .
Смесваш всичките продукти докато получиш еднородна смес .И след това слагаш сместа в тава .(аз лично ползвам хартия за печене, защото става по-хубаво и спестява много миене на загоряло .


Пече се 30 минути на 180 градуса в предварително загрята фурна .

Има по-добър вкус и коричка, когато изстине .

Много е сладко .

маслото от канабис - Аз си правя маслото на порции от 400 грама .На 400 гр. масло слагам 15 гр. трим . Ползвам висококачествено масло, защото си ценя усилията. (най-доброто масло което мога да си позволя да си купя или намеря).Разтапям маслото на водна баня .(съд в които съм заврял вода и съм сложил втори съд предварително вътре .И в момента на завиране на водата добавям във вторият съд маслото )
Някой хора увиват материала в марля и така го слагат в маслото .Аз лично слагам материала директно в маслото и ги оставям така .

Маслото се готви на "слаб огън" .(1-2) колкото водата в първият съд да ври съвсем леко .При необходимост добавям вода ако се е изпарила твърде много .
Варя го 2-3 часа (варя го различно..... варял съм го и 2 часа и 3 часа...мисля, че 2 часа са напълно достатъчни и след това си е по вкус ).Като на всеки 15-на минути разбърквам сместа с лъжица докато се вари.
След като е готово: Понеже трима не го слагам предварително в марля се налага да го прецедя .Прецеждам го в друг съд през цедка+женски чорапогащник .Ако ще готвя веднага ползвам половината течност и другата половина я прибирам в хладилника .Субстанцията се преобразува от течно в твърдо агрегатно състояние след като се охлади .
Не остават твърди парченца в крайният продукт(прецеденото масло), изменя леко оригиналният си цвят в п0-зеленикав отенък .

Аз ползвам трим, но и друго качество материал върши работа .Смятам, че до 20 гр трим на 400 гр масло са напълно достатъчни .(но всеки според вкуса си)

Маслото има много приложения и браунито е само едно от тях .

Следващият път като готвя брауни ще се опитам да направя снимки .

Да ви е вкусно . :)
 
31
18
Брауни / Brownie рецепта .

200 грама канабис-масло го разтапяш на водна баня .(Съд с вряща вода и в него друг съд където слагаш маслото )Прибавяш към маслото на водна баня и шоколада .
130 гр черен шоколад (това е шоколад и половина от нормалните шоколади .... марката няма значение... примерно своге ).Той се прибавя към маслото да се разтапят на водна баня заедно.
150 гр брашно (аз ползвам пшеничено тип 500)
3 яйца
1 ванилия
1 щика сол
320 гр захар (около 2 кафени чаши )

Може да му се добавят ядки,плодове и други .А може и нищо да не му добавяте пак става много добър .(аз примерно му добавям пияни плодове от домашен ликьор )Има някой не сполучливи комбинации с плодовете .
Смесваш всичките продукти докато получиш еднородна смес .И след това слагаш сместа в тава .(аз лично ползвам хартия за печене, защото става по-хубаво и спестява много миене на загоряло .


Пече се 30 минути на 180 градуса в предварително загрята фурна .

Има по-добър вкус и коричка, когато изстине .

Много е сладко .

маслото от канабис - Аз си правя маслото на порции от 400 грама .На 400 гр. масло слагам 15 гр. трим . Ползвам висококачествено масло, защото си ценя усилията. (най-доброто масло което мога да си позволя да си купя или намеря).Разтапям маслото на водна баня .(съд в които съм заврял вода и съм сложил втори съд предварително вътре .И в момента на завиране на водата добавям във вторият съд маслото )
Някой хора увиват материала в марля и така го слагат в маслото .Аз лично слагам материала директно в маслото и ги оставям така .

Маслото се готви на "слаб огън" .(1-2) колкото водата в първият съд да ври съвсем леко .При необходимост добавям вода ако се е изпарила твърде много .
Варя го 2-3 часа (варя го различно..... варял съм го и 2 часа и 3 часа...мисля, че 2 часа са напълно достатъчни и след това си е по вкус ).Като на всеки 15-на минути разбърквам сместа с лъжица докато се вари.
След като е готово: Понеже трима не го слагам предварително в марля се налага да го прецедя .Прецеждам го в друг съд през цедка+женски чорапогащник .Ако ще готвя веднага ползвам половината течност и другата половина я прибирам в хладилника .Субстанцията се преобразува от течно в твърдо агрегатно състояние след като се охлади .
Не остават твърди парченца в крайният продукт(прецеденото масло), изменя леко оригиналният си цвят в п0-зеленикав отенък .

Аз ползвам трим, но и друго качество материал върши работа .Смятам, че до 20 гр трим на 400 гр масло са напълно достатъчни .(но всеки според вкуса си)

Маслото има много приложения и браунито е само едно от тях .

Следващият път като готвя брауни ще се опитам да направя снимки .

Да ви е вкусно . :)
Добър вечер :)
Възползвах се от тази рецепта и си стъкмих мъфини.
Използвах 10гр трим и 100гр масло,за получаване на канабис-масло.
Ползвах следните продукти:
100гр канабис масло,3яйца,90гр черен шоколад,1чаша(Чаша на NESCAFE) мляко,3чаши(Чаша на NESCAFE) брашно тип 500,2чаши(Чаша на NESCAFE) захар,1 супена лъжица какао,1пакетче кокосови стърготини.
Всичко изсипах е една голяма купа разбърках с миксера и след това във формите за мъфини и за 50минути в предварително загрята фурна на 210градуса.
Естествено тъпотията не ме подмина и при бъркане на маслото и шоколада на водната баня успях да вкарам вода в малкия съд.
Ефекта е много интересен,но кратък(около 30 мин,поне при мен).Едно странно състояние на откъснатост леко изтръпване на прасците и много смях.
IMG_20160319_182825.jpg
IMG_20160319_190140.jpg
IMG_20160319_190607.jpg
IMG_20160319_195432.jpg
 
128
43
И аз да споделя малко инфо, веднъж с едни фр си направихме манагуа 200гр. матерял средно качество в 2 литра мляко с 250 грама немско масло , тревата в тензух и завря в млекото към 30 мин. След това добавихме малко мед и шоколад, отделно бяхме пушили и бонбони си правихме. По 2 бонбончета + 100 мл. Мляко и докато бонбоните и млякоте не ловеха ,след 15 мин направо бяхме като червей, то не беше смях , абе цирк голям даже по едно време се молех да се свършва че 6-7 часа нямаше спасение : )
 
128
43
Даже си спомням че по едно време ни удари една параноя, но просто прекалихме с дозите и стана лошо
 
968
163
Добър вечер :)
Възползвах се от тази рецепта и си стъкмих мъфини.
Използвах 10гр трим и 100гр масло,за получаване на канабис-масло.
Ползвах следните продукти:
100гр канабис масло,3яйца,90гр черен шоколад,1чаша(Чаша на NESCAFE) мляко,3чаши(Чаша на NESCAFE) брашно тип 500,2чаши(Чаша на NESCAFE) захар,1 супена лъжица какао,1пакетче кокосови стърготини.
Всичко изсипах е една голяма купа разбърках с миксера и след това във формите за мъфини и за 50минути в предварително загрята фурна на 210градуса.
Естествено тъпотията не ме подмина и при бъркане на маслото и шоколада на водната баня успях да вкарам вода в малкия съд.
Ефекта е много интересен,но кратък(около 30 мин,поне при мен).Едно странно състояние на откъснатост леко изтръпване на прасците и много смях.View attachment 583337 View attachment 583338 View attachment 583339 View attachment 583340
Това трябва да е процеса с маслото нали? Нещо без готвене става ли с него мажеш с мед на филия и бой?, тук има над 20-25г трим(на око) и някоя друга пуканка в 110?г масло нещо такова. Мисля all-in intoxication с всичкото масло.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Не те съветвам .Дозата ще е много силна .Каквато и толерантност да си развил, ще повръщаш ако си направиш такава еднократна доза.

Нагрей си го и си го направи .Добави още масло 300 грама масло .И пак ще си много доволен от ефекта и количеството :) .

А за филия с масло ми казаха и си мислех, тези са луди ! Че това е прекалено .
НО в неделя сутрин си направих препечени филии на партигрил и ги намазах с канабис-масло и станаха уникални .Чак се изумих и учудих колко добри станаха. Маслото придава вкус на чубрица или нещо от сорта :D .След първите 2 почнах да прибавям и сиренце.......
След 4-ри филии за закуска ме пусна чак на залез слънце :D
Мазал съм ги на око, като количеството беше обилно, но не прекалено .(добре размазано и разтопено от температурата на филията на всякъде ) Не съм щадял маслото, но не съм и оставял буци масло по филиите .
 
Last edited:
968
163
Чакам да се охлади и ще го вудим кво е на маслен крем с бискитки. кехлибарвно-зелено е някво. Разделих го на две и да видим.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Да, това е крайният продукт :) .Остави го в хладилника ако искаш .Става зеленикаво маслото като изтине.
Усещам конска доза :D хахаха Нищо, ще ти пращят ушите, настрои антените .
Колко масло му сложи тотал ?
На две няма да сгрешиш .
 
968
163
Нямам везна. Около половин пакет 250г масло, 20-25г трим и пуканки, три часа водна баня. по-малко от половината го смесих със захар и бой на бисквитките хаха зелено желе. Изядох нз 2/3 от крема. Да видим кво ше стане
 
31
18
Нямам везна. Около половин пакет 250г масло, 20-25г трим и пуканки, три часа водна баня. по-малко от половината го смесих със захар и бой на бисквитките хаха зелено желе. Изядох нз 2/3 от крема. Да видим кво ше стане
Как е ефекта?


Не те съветвам .Дозата ще е много силна .Каквато и толерантност да си развил, ще повръщаш ако си направиш такава еднократна доза.

Нагрей си го и си го направи .Добави още масло 300 грама масло .И пак ще си много доволен от ефекта и количеството :) .

А за филия с масло ми казаха и си мислех, тези са луди ! Че това е прекалено .
НО в неделя сутрин си направих препечени филии на партигрил и ги намазах с канабис-масло и станаха уникални .Чак се изумих и учудих колко добри станаха. Маслото придава вкус на чубрица или нещо от сорта :D .След първите 2 почнах да прибавям и сиренце.......
След 4-ри филии за закуска ме пусна чак на залез слънце :D
Мазал съм ги на око, като количеството беше обилно, но не прекалено .(добре размазано и разтопено от температурата на филията на всякъде ) Не съм щадял маслото, но не съм и оставял буци масло по филиите .
Не ти ли беше горчиво?!
 
1,075
113
Някаква изпитана рецепта за капки? Може да не са Рик Симпсън точно,а нещо подобно.
 
Искам да попитам може ли да направя Манагуа с 200 мл мляко и 2 гр трева? Защото съм сам и няма как да си купя 10-20 гр за 500 мл след като ще изпия макс 100 мл
 
45
53
Здравейте, ще споделя една рецепта за шоколадови бисквити.
Cannabuttera съм го правил по-рецепта на Alice Oregon. (Аз използвах с 18 грама трим и пуканки на 250 грама качествено масло).
Шоколадови бисквити:
- 185 гр.
черен шоколад или шоколад за готвене.
- 50 гр. кафява захар
-80 гр . Cannabutter
-60 гр. брашно
-1 яйце
- 1/2 ч.л. бакпулвер
- щипка сол.
Пирготвяне:

Включете фурната на 160 градуса. Разтопете 100 гр. шоколад с 80 грама масло и оставете настрани. Останалият шоколад нарежете на ситно.Разбийте яйца със захар до побеляване. Добавете разтопеният шоколад с масло и смесено брашно с бакпулвер и щипка сол. Към получената смес добавете ситно нарязан шоколад. Сипвате от сместа с лъжица, в тава с хартия за готвене. По желание може да добавите върху бисквитите допълнително ситно нарязан шоколад :Д. Печете в загрята фурна около 17 -20 мин или до хубава коричка. Enjoy :) :)

IMAG1603.jpg

IMAG1607.jpg

IMAG1609.jpg

IMAG1618.jpg


Аз ям по 2-3 бисквити и ефекта като цяло е на напушване, ако искате по големи изживявания хапнете повече
 
415
143
Шоколадови мъфини
  • яйца 1 брой
  • брашно 1 чаена чаша
  • краве масло 125 грама
  • кисело мляко 1/2 чаена чаша
  • какао 5 чаени лъжици
  • захар 1/2 чаена чаша
  • бакпулвер 2 чаени лъжици
  • шоколад 100 грама
  1. Захарта и яйцето (задължително постояло на стайна температура) разбивате добре. По възможност с миксер, ако нямате миксер може и с тел за разбиване, но тогава ще ви се наложи да бъркате доста по-дълго и доста по-упорито.
  2. Пресявате със сито брашното, бакпулвера и какаото. Разбивате млякото и маслото, което сте разтопили предварително. Смесвате първо течните продукти, а после малко по малко добавяте и сместта от брашното и какаото, като накрая прибавяте и начупения на дребно шоколад.
  3. След като сте готови със сместа трябва да подготвите формата за мъфини. Принципно, ако ползвате силиконова форма за мъфини хартиени кошнички даже не са ви необходими, защото след изпичане няма да имате проблем да извадите готовите кексчета от формичките. Но ако решите да не ползвате хартиените кошнички, ще лишите вашите мъфини от тяхното очарование, защото именно тези малки шарени хартийки придават този симпатичен вид на мъфините. И така, поставяте хартиените кошнички във формата за мъфини и в тях изливате сместа, като не пълните кошничките догоре, а до ? от техния обем, защото мъфините се надигат много при печене и ако напълните кошничките догоре ще прелеят. Количеството смес, която трябва да сложите във формата е значение, за да постигнете желания вид на мъфините. Ако сложите твърде малко, то при печене те няма да изпълнят формичката, ако сложите пък твърде много, то мъфините ще прелеят.
Шоколадовите мъфини се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30 минути. Най-сигурен начин да разберете, че са готови е да ги пробвате: „боцвате“ ги с клечката за зъби и ако по нея остане нещо, значи имат нужда от още печене. В момента, в който по клечката не остава нищо трябва да извадите шоколадовите кексчета от фурната.

CannaButter by WDScorpio

  • Трим или глави
  • Масло (масло от краве мляко 82%) аз слагам 100г. масло на всеки 7г трева
  • Вода
  • Спирт
  • Оризоварка или slow cooker
  • Пулверизатор

Трим или глави се наситняват добре и се слагат в тава покрита с хартия за печене или алуминиево фолио. Загрявате предварително фурната на 100-110С и се пече 40-50 минути. След като сте извадили тревата от фурната изчакайте да изстине. Вземете спирта и напълнете пулверизатора с него. Пулверизирайте тревата и разбърквайте докато не стане леко влажна (изчакайте 10-15 минути). Включете оризоварката на Low и напълнете с 100мл вода и сложете маслото да се разтопи. След като маслото се разтопи можете да добавите тревата и да разбъркате хубаво. Затваряте капака и чакате 4-6 часа като на всеки час разбърквате хубаво. Готовия продукт прецеждате през цедка, а след това през марля (или мех за сирене).

ВАЖНО.
Консумирайте с мярка.
Един мъфин и всичко е наред, но два мъфина вече нещата не са приятни.
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top