• 🎅 Early Christmas Sale - 25% Off All Seeds 🎄
    Use Coupon Code At Checkout: XMAS25

Рецепти за кейк,бисквити,шоколад,манагуа

164
63
Точно това съм тествал още преди няколко години и мога да ти кажа, че няма наркотични ефекти ако просто си поръсиш филиите със стрит материал и ги печеш 2 минути на партигрила, а коза като си го пушех ме напушваше. (не е рентабилно да си хабиш материала така) Ще ти споделя друг метод, които също съм пробвал, как препечените филии да имат наркотични ефект от конопа: Мажеш препечената филия с канабис-масло и вече слагаш другите неща по избор. От такива филии вече човек може да се нагърми много сериозно. Как съм направил канабис-маслото? Конопа(глави,листа, трим или друга шлака от конопа) заедно с кокосово масло са се варили на водна баня в продължение над 2 часа(понякога съм го оставял и по 3 часа, но нещо не ми хареса да се вари толкова дълго) . След това прецеждам през женски чорап или марля за да отделя само чисто масло от шумата, а на шумата може да се направи втора цедка с ново кокосов масло, втората цедка също има наркотичен ефект, но е значително по-слабо. Кокосовото масло извлича 1%-3% повече thc в сравнение с кравето масло.
Вече имаш канабис масло и с канабис-маслото намазана на филия се получава един много интересен билков вкус, нещо като на чубрица, но в същото време изядеш ли филии за едно наяждане се напушва на очи за целия ден.

Точна в миналата страница на тази тема съм писал за канабис-маслото и препечените филии :D
https://www.thcfarmer.com/community/threads/Рецепти-за-кейк-бисквити-шоколад-манагуа.12357/page-12#post-1674258

Може проблема да е бил в мен, защото обикновено Крос Толеранса ми е много висок, особено към THC-то. Има периоди в който изобщо не ме напушва коза, колкото и да го пуша, чак ми става скучно да пуша, а виждам в същото време, че други хора се напушват, като завъртим един масур в кръга и това означава, че проблема не е в коза :D. За това правя паузи за изчистя рецепторите. Ако съм бил в момента в който толеранса ми е много високо(след бране :D ) е напълно възможно заради това да не съм усетил нищо.



а все пак за винце известна ли ти е рецепта, че нямам търпение да си направя:drunk:?
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
491
263
Я си ям месце и нищо ми няма. Ние сме създадени да ядем месо, всички вегани, вегетарианци, които познавам са на по 15-20 г, а изглеждат на по 50. Това за дишането отзад ме разсмя, ама си е така!:)
Аз познавам вегани на 50 и изглеждат като 30 годишни(дори много по-млади) само дето им са побелели косите ;) Това, че младите на 15-20 години почнаха да ядът зеленчуци и плодове е много добре, много е хубаво, че почнаха и да спортуват. Много по-добре е да са вегани с добре тренирани тела, вместо да са топка лой угоени до оглупяване. Забавното е, че Вегетарианството и Веганството стават популярни. Всъщност ни диктуват модата на всичко без да се усещаме. (от това какво да слушаме, през това какво да обличаме, какви телефони да ползваме и какво да ядем...) Изведнъж във веригите супер магазини започнаха да предлагат веган продукти и пастети. Монсанто започна да произвежда био торове, дори организира био фестивал в България и не само... ,защото хората се осъзнаха, че трябва да се грижат за телата си за да живеят дълго и пълноценно. Пазара се изменя и за това веганството ще става все по популярно, защото ще почнат да ви го рекламират. В напредналите държави веган, био и еко продуктите са на много достъпна цена, защото вече е станало масово явление и колкото повече хора ги ползват, толкова по-ниска им става цената (също така и повече хора започват да ги произвеждат) ;) Иначе тука ни набутват старите си меса, яйца, сирена и кашкавали. По магазините българско месо не остана, а да не говорим, че качеството на месото е отвратително. Дори бабите по селата почнаха да тъпчат кокошките със зоб, антибиотици, хормони и витамини. Мислех си, че поне те ще са по-близко до природата, защото живеят на село, а видях, че те са изгубили връзката с природата дори повече от градските хора. Някой дори са изгубили връзката с Главния ....

Брат, как сме създадени да ядем месо? :D Трябва да разберете, че тялото ви не използва протеини за енергия. Единствено адреналинът или епинефринът в месото са енергични. Това е проблем, тъй като нашите надбъбречни жлези трябва да доставят на тялото си адреналин, когато е необходим за функцията на нервната система. Началото на духовния живот е вегетарианството. То е начало и на възпитанието, защото духовният живот изключва насилието. Никой не би могъл да бъде духовен, ако не е вегетарианец. Месото е една неестествена храна, понеже съдържа много отровни вещества. При клането се заражда страх и омраза у животното, поради което в организма му се образуват и отровни реакции.
Когато консумирате сложни захари, тялото ни трябва да се справи с претоварването на обикновени захари и след това трябва да ги съхранява като мазнини, също така да изхвърли каквото може и да използва гъбичното семейство, за да се освободи от всичката ненужна захар (тъй като захарите са предимно въглеродни връзки, които се разграждат на въглеродна киселина.) Същото се получава и с прекомерната ацидоза.( спадане на pH на артериалната кръв под 7.35 ) Същото важи и за протеините и мазнините. Много от човешката токсемия(токсини в кръвта) идва от излишните протеини, мазнините и захарите, които се разграждат в киселини, съхраняват или действат паразитно. Много от болестите са заради натрупване на излишни вещества в организъма. Заради стагнитната лимфна система това създава системна ацидоза, тоест миризми на тялото, култивиране на паразити (бактерии, гъби, протозои и т.н.), които започват възпалителния (имунен) отговор, водещ до атрофията на тялото. Хората сме проектирани да ядем предимно плодове. Ние сме плодоядци, също като маймуни и шимпанзета. ;)(Аз се чудех защо толкова много обичам банани, то се оказа, че не било случайно) Имаме една и съща физиология, същата киселинност на стомаха, една и съща структура на зъбите, същите потни жлези и т.н. Доказателството, че ние, хората, сме предимно плодоядни са толкова много, че направо е чиста лудост, че сме започнали да консумираме месо. (това отново ни е втълпено за да консумираме ...) Ние сме най-развитият биологично вид на Земята. Плодовете са най-напредналата(еволюционно развита) част от растението. Плодът в строг ботанически смисъл е месест и узрял яйчник на растение обграждащо семената. Виж брат, месото насърчава рака и смъртта, докато плодовете даряват живот и жизненост. Дори цветовете, вкуса и ароматите са строго свързани с храненето. Сладостта е създадена от природата за да знаем, че е ядливо... В на всеки индивид в ДНК-то е кодирано какво да яде и какво да неяде и хората не сме изключение от това. Нашето трихроматично зрение е създадено да търси и намира плодове. Плодът не е просто "плод", то е плодът на растението. Плодът съдържа семето на растението, това само по себе си е надежда за потомство и оцеляване. Поради това плодът е биологично проектиран да бъде най-напредналата част от растението, и изключително привлекателен неслучайно, а с цел да бъде откъснат и изяден. За това плодовете се открояват със своите живи цветове и привлекателни аромати. Плода се моли да бъде откъсна от клона и да бъде изяден, и да бъде възпроизведен. Това е взаимно изгодна сделка. Плодовете се наслаждават да бъдат изядени, а в замяна ние подпомагаме размножаването и възпроизводството на растението. Всеки печели от тази сделка. Първата храна която сме яли са били плодовете, защото просто сме ги откъснали и изяли, защото хващането на животно е изключително трудоемко занимание.... Дори изравянето на разни репи, картофи или други зеленчуци е по-трудоемко от откъсването на плодовете. Мога да ти дам тонове с научна информация от учени, но не просто учени, а доктори и професори в различни области доказващи, че ние хората сме създадени да ядем плодове. Като започнеш от анализи на зъбите на нашите предци, анализи на вкаменелости, през ДНК анализи, до анализи на заболяванията и причинителите на заболяванията. Природата използва паразитното царство, за да почисти и отстрани това, което не е необходимо, което е повредено или по някакъв начин губи способността си да поддържа живота по здравословен начин. Ферментацията и гнилостта са процесите на разпад, които изискват паразитно действие. Здравите клетки и лимфата не изискват паразитно действие. Разбира се, това включва клетките в тялото ни. Повече не е по-добре! Често по-малко означава по-добре! (като при растенията ;) Гладуването от своя страна може да лекува редица заболявания, докато преяждането само уврежда. Всъщност хората и животните има закодирано генетично функция за регенерирани, чрез гладуване. Точно преди да спра да ям месо, когато бях в апогея си консумирах по над 1 килограм месо на ден, което е чисто безумие. Купувал съм си цяло прасе (не веднъж), правил съм си партия за прасе, както и партия за теле .... Тогава се наложи да си купувам ракла(фризер) за да си складирам месото... Най-лесно ми беше да си сготвям месо, само му слагам подправки и го вкарвам да се пече.... бях много тъп и много агресивен. Отказването от месото мога да го сравня с поемането на чиста глътка въздух, спирането да консумирам месо е едно от най-значимите събития в моя живот. След спирането на месото и агресията в мен намаля, станах много по-смирен. От много агресивен човек се превърнах в човек които обича всеки един живот, вече дори комари и мухи не убивам...защото вярвам, че са били нечия майка някога, а и че всички сме Едно ;). Имах тежък здравословен проблем, които няколко месеца след спирането на животински продукти отшумя. Когато започнах да се храня изцяло с растителна храна се почувствах много добре, много по-енергичен, много по-жизнен. Устата ми спря да смърди на мърша, просто, защото вече нямаше животински остатъци в нея. Сексуалната ми издържливост се повиши, мисловната ми дейност се повиши. Буквално получих просветления от спирането ми на животински продукти. Растенията почнаха да разкриват тайните си, животните почнаха да ми говорят и да ме слушат.

Ние сме това което ядем и придобиваме енергията и характера на храната която ядем. Защо да ям посредника, като мога ям директно растението? Замислите се колко вода е нужна да се произведе 1 килограм пшеница(лимец) и колко вода е нужна да се произведе 1 килограм месо (телешко)?
Всъщност най-добре е да ям направо Слънчева светлина, но още не съм достигнал до там, за това си вървя стъпка по стъпка в развитието .
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
491
263
а все пак за винце известна ли ти е рецепта, че нямам търпение да си направя:drunk:?
Само да не развалиш виното и материала. Така или иначе трябва да изчакаш докато узрее гроздето и докато узрее конопа.
 
164
63
Аз познавам вегани на 50 и изглеждат като 30 годишни(дори много по-млади) само дето им са побелели косите ;) Това, че младите на 15-20 години почнаха да ядът зеленчуци и плодове е много добре, много е хубаво, че почнаха и да спортуват. Много по-добре е да са вегани с добре тренирани тела, вместо да са топка лой угоени до оглупяване. Забавното е, че Вегетарианството и Веганството стават популярни. Всъщност ни диктуват модата на всичко без да се усещаме. (от това какво да слушаме, през това какво да обличаме, какви телефони да ползваме и какво да ядем...) Изведнъж във веригите супер магазини започнаха да предлагат веган продукти и пастети. Монсанто започна да произвежда био торове, дори организира био фестивал в България и не само... ,защото хората се осъзнаха, че трябва да се грижат за телата си за да живеят дълго и пълноценно. Пазара се изменя и за това веганството ще става все по популярно, защото ще почнат да ви го рекламират. В напредналите държави веган, био и еко продуктите са на много достъпна цена, защото вече е станало масово явление и колкото повече хора ги ползват, толкова по-ниска им става цената (също така и повече хора започват да ги произвеждат) ;) Иначе тука ни набутват старите си меса, яйца, сирена и кашкавали. По магазините българско месо не остана, а да не говорим, че качеството на месото е отвратително. Дори бабите по селата почнаха да тъпчат кокошките със зоб, антибиотици, хормони и витамини. Мислех си, че поне те ще са по-близко до природата, защото живеят на село, а видях, че те са изгубили връзката с природата дори повече от градските хора. Някой дори са изгубили връзката с Главния ....

Брат, как сме създадени да ядем месо? :D Трябва да разберете, че тялото ви не използва протеини за енергия. Единствено адреналинът или епинефринът в месото са енергични. Това е проблем, тъй като нашите надбъбречни жлези трябва да доставят на тялото си адреналин, когато е необходим за функцията на нервната система. Началото на духовния живот е вегетарианството. То е начало и на възпитанието, защото духовният живот изключва насилието. Никой не би могъл да бъде духовен, ако не е вегетарианец. Месото е една неестествена храна, понеже съдържа много отровни вещества. При клането се заражда страх и омраза у животното, поради което в организма му се образуват и отровни реакции.
Когато консумирате сложни захари, тялото ни трябва да се справи с претоварването на обикновени захари и след това трябва да ги съхранява като мазнини, също така да изхвърли каквото може и да използва гъбичното семейство, за да се освободи от всичката ненужна захар (тъй като захарите са предимно въглеродни връзки, които се разграждат на въглеродна киселина.) Същото се получава и с прекомерната ацидоза.( спадане на pH на артериалната кръв под 7.35 ) Същото важи и за протеините и мазнините. Много от човешката токсемия(токсини в кръвта) идва от излишните протеини, мазнините и захарите, които се разграждат в киселини, съхраняват или действат паразитно. Много от болестите са заради натрупване на излишни вещества в организъма. Заради стагнитната лимфна система това създава системна ацидоза, тоест миризми на тялото, култивиране на паразити (бактерии, гъби, протозои и т.н.), които започват възпалителния (имунен) отговор, водещ до атрофията на тялото. Хората сме проектирани да ядем предимно плодове. Ние сме плодоядци, също като маймуни и шимпанзета. ;)(Аз се чудех защо толкова много обичам банани, то се оказа, че не било случайно) Имаме една и съща физиология, същата киселинност на стомаха, една и съща структура на зъбите, същите потни жлези и т.н. Доказателството, че ние, хората, сме предимно плодоядни са толкова много, че направо е чиста лудост, че сме започнали да консумираме месо. (това отново ни е втълпено за да консумираме ...) Ние сме най-развитият биологично вид на Земята. Плодовете са най-напредналата(еволюционно развита) част от растението. Плодът в строг ботанически смисъл е месест и узрял яйчник на растение обграждащо семената. Виж брат, месото насърчава рака и смъртта, докато плодовете даряват живот и жизненост. Дори цветовете, вкуса и ароматите са строго свързани с храненето. Сладостта е създадена от природата за да знаем, че е ядливо... В на всеки индивид в ДНК-то е кодирано какво да яде и какво да неяде и хората не сме изключение от това. Нашето трихроматично зрение е създадено да търси и намира плодове. Плодът не е просто "плод", то е плодът на растението. Плодът съдържа семето на растението, това само по себе си е надежда за потомство и оцеляване. Поради това плодът е биологично проектиран да бъде най-напредналата част от растението, и изключително привлекателен неслучайно, а с цел да бъде откъснат и изяден. За това плодовете се открояват със своите живи цветове и привлекателни аромати. Плода се моли да бъде откъсна от клона и да бъде изяден, и да бъде възпроизведен. Това е взаимно изгодна сделка. Плодовете се наслаждават да бъдат изядени, а в замяна ние подпомагаме размножаването и възпроизводството на растението. Всеки печели от тази сделка. Първата храна която сме яли са били плодовете, защото просто сме ги откъснали и изяли, защото хващането на животно е изключително трудоемко занимание.... Дори изравянето на разни репи, картофи или други зеленчуци е по-трудоемко от откъсването на плодовете. Мога да ти дам тонове с научна информация от учени, но не просто учени, а доктори и професори в различни области доказващи, че ние хората сме създадени да ядем плодове. Като започнеш от анализи на зъбите на нашите предци, анализи на вкаменелости, през ДНК анализи, до анализи на заболяванията и причинителите на заболяванията. Природата използва паразитното царство, за да почисти и отстрани това, което не е необходимо, което е повредено или по някакъв начин губи способността си да поддържа живота по здравословен начин. Ферментацията и гнилостта са процесите на разпад, които изискват паразитно действие. Здравите клетки и лимфата не изискват паразитно действие. Разбира се, това включва клетките в тялото ни. Повече не е по-добре! Често по-малко означава по-добре! (като при растенията ;) Гладуването от своя страна може да лекува редица заболявания, докато преяждането само уврежда. Всъщност хората и животните има закодирано генетично функция за регенерирани, чрез гладуване. Точно преди да спра да ям месо, когато бях в апогея си консумирах по над 1 килограм месо на ден, което е чисто безумие. Купувал съм си цяло прасе (не веднъж), правил съм си партия за прасе, както и партия за теле .... Тогава се наложи да си купувам ракла(фризер) за да си складирам месото... Най-лесно ми беше да си сготвям месо, само му слагам подправки и го вкарвам да се пече.... бях много тъп и много агресивен. Отказването от месото мога да го сравня с поемането на чиста глътка въздух, спирането да консумирам месо е едно от най-значимите събития в моя живот. След спирането на месото и агресията в мен намаля, станах много по-смирен. От много агресивен човек се превърнах в човек които обича всеки един живот, вече дори комари и мухи не убивам...защото вярвам, че са били нечия майка някога, а и че всички сме Едно ;). Имах тежък здравословен проблем, които няколко месеца след спирането на животински продукти отшумя. Когато започнах да се храня изцяло с растителна храна се почувствах много добре, много по-енергичен, много по-жизнен. Устата ми спря да смърди на мърша, просто, защото вече нямаше животински остатъци в нея. Сексуалната ми издържливост се повиши, мисловната ми дейност се повиши. Буквално получих просветления от спирането ми на животински продукти. Растенията почнаха да разкриват тайните си, животните почнаха да ми говорят и да ме слушат.

Ние сме това което ядем и придобиваме енергията и характера на храната която ядем. Защо да ям посредника, като мога ям директно растението? Замислите се колко вода е нужна да се произведе 1 килограм пшеница(лимец) и колко вода е нужна да се произведе 1 килограм месо (телешко)?
Всъщност най-добре е да ям направо Слънчева светлина, но още не съм достигнал до там, за това си вървя стъпка по стъпка в развитието .

Леле......... човек напрво ми стана гадно. Аз напиша 2 изречения, ти напишеш 2 страници, неудобно ми стана.:) Аз смятам, че всичко си зависи и от начина на живот, аз спортувам активно и ми трябва сериозно ядене гледам да избягвам протеини на прах, не че не ползвам де:). Но си пазя здравето, и нямам никакви проблеми. Никога не съм пушил цигари и няма дя пуша, концентрати пия веднъж на два месеца. А ако не ядеш месо, и по цял ден си седиш на трибуквието и пушиш по по една кутия, както правят някои хора не месля, че ще ги направи по-здрави. Както и да е всеки има право на избор. Аз предлагам да се върнем на темата за ВИНЦЕТО да не размивам темата, ако те интересуват моите навици всеки четвъртък съм на линия , мога да споделям.
 
164
63
Само да не развалиш виното и материала. Така или иначе трябва да изчакаш докато узрее гроздето и докато узрее конопа.

Ето я рецептата от форума ganja 4u за НАПУШЕНО ВИНЦЕ:

7л топла вода
3 лимона
3 провтокала
12 таблетки бирена мая
50 грама ПРЕСЕН материал
нарязвате на всичко на ситно и смесвате и оставяте да престои 4 седмици и после наздраве!:drunk:


Не ми се връзва нещо тази рецепта :) аз имам мераци за вино от грозде моля споделете технологията на рецептата с грозде, мисля че имаше такава..........
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
491
263
Леле......... човек напрво ми стана гадно. Аз напиша 2 изречения, ти напишеш 2 страници, неудобно ми стана.:) Аз смятам, че всичко си зависи и от начина на живот, аз спортувам активно и ми трябва сериозно ядене гледам да избягвам протеини на прах, не че не ползвам де:). Но си пазя здравето, и нямам никакви проблеми. Никога не съм пушил цигари и няма дя пуша, концентрати пия веднъж на два месеца. А ако не ядеш месо, и по цял ден си седиш на трибуквието и пушиш по по една кутия, както правят някои хора не месля, че ще ги направи по-здрави. Както и да е всеки има право на избор. Аз предлагам да се върнем на темата за ВИНЦЕТО да не размивам темата, ако те интересуват моите навици всеки четвъртък съм на линия , мога да споделям.
Аз ти отговарям, защото искам. Извинявай, че така остро реагирах. Ти си прав, всеки има право да яде каквото си иска. Я си ям трева, ти си ядеш месо, на които каквото му е кеф. Най-важното е да слушаш тялото си и да му даваш каквото искаш, твоето тяло иска месо, давай му месо и не се съобразявай с думите на другите, моето тяло иска ябълки и аз му давам ябълки. Щом изпитваш радост от консумацията на месо, тази радост генерира радост по планетата, независимо пътя на това месо....Радостта е естествен трансформатор на строежа на материята. Давай на тялото си, каквото иска и яж каквото искаш. Някой хора просто се чувстват по-добре когато ядат месо, а някой хора се чувстват добре, когато не консумират месо, просто различни организъми. Както 2-та пръста са различни, така и всеки организъм е различен. На някой места по света липсва местно земеделие (примерно много на север) и по някой места на планетата се изхранват предимно с месо, а понякога тази причина е климата и оранжериите не са достатъчни за отглеждането на зеленчуци и плодове. Така, че не трябва да се отрича и заклеймяват нещата. Също така най-вероятно вдигаш повече от мен на лежанката :P Аз от своя страна съм избрал пътя на веганството, поради здравословни и етически причини. Приел основния етически закон на живота - не убивай. Всеки ден когато се храня, аз правя своя избор да не убия някое животно за да се нахраня, но това е моя избор и не трябва по никакъв начин да те обременявам с него или да те нападам за това, че ти си различен от мен, извинявай и се моля да ми простиш за грешката ми. Всеки има право на своя собствен избори. Много обичам животните, считам ги за мой приятели и това да не ги ям се превърна в мой житейски навик. Искам Мир и за това започнах първо, като изградих Мир на масата ми...
Реално животинската храната може да бъде много полезна, ако изразиш благодарността си към щедростта на животните за благоприятността на всички. Дори едно елементарно "благодаря за жертвеността" можеш да преобразуваш деструктивната геометрия и да я превърнеш в полезна.
Това важи не само за месото, а за всяка храна, дори за вредните, ако благодариш за нея, че ще я консумираш и изпитваш радост от яденето й, и ако фокусираш положителни мисли към нея, тя се превръща в полезна храна, просто с една мисъл и едно "благодаря" .

Пак казвам, че това са си мой разбирания и това е моят избор, и всеки е свободен да направи своя избор, няма нищо лошо в това вашия избор да бъде друг.

Такъв тип протеин ли ползваш или друг? :)
Dobavka1.jpg


Аз съм преминал вече към такъв тип добавки :
Мака+какао+конопен протеин направо те карат да полетиш... това дава много енергия.
Dobavka.jpg
konopprotein.jpg


Таханите са нещо невероятно, мечтая си някой ден да си направя собствен тахан от култури произведени от мен...
Dobavka2.jpg


Бирената мая, содата, оцет от бъз, ябълково брашно, кафяв ориз, квас, ръж, ленено семе и просо правят чудеса, съвета ми е да прочетете какво правят тези неща.
Dobavka3.jpg


Това е конопено масло направено от кокосово масло + коноп...
Dobavka4.jpg


Мир
 
164
63
Аз ти отговарям, защото искам. Извинявай, че така остро реагирах. Ти си прав, всеки има право да яде каквото си иска. Я си ям трева, ти си ядеш месо, на които каквото му е кеф. Най-важното е да слушаш тялото си и да му даваш каквото искаш, твоето тяло иска месо, давай му месо и не се съобразявай с думите на другите, моето тяло иска ябълки и аз му давам ябълки. Щом изпитваш радост от консумацията на месо, тази радост генерира радост по планетата, независимо пътя на това месо....Радостта е естествен трансформатор на строежа на материята. Давай на тялото си, каквото иска и яж каквото искаш. Някой хора просто се чувстват по-добре когато ядат месо, а някой хора се чувстват добре, когато не консумират месо, просто различни организъми. Както 2-та пръста са различни, така и всеки организъм е различен. На някой места по света липсва местно земеделие (примерно много на север) и по някой места на планетата се изхранват предимно с месо, а понякога тази причина е климата и оранжериите не са достатъчни за отглеждането на зеленчуци и плодове. Така, че не трябва да се отрича и заклеймяват нещата. Също така най-вероятно вдигаш повече от мен на лежанката :p Аз от своя страна съм избрал пътя на веганството, поради здравословни и етически причини. Приел основния етически закон на живота - не убивай. Всеки ден когато се храня, аз правя своя избор да не убия някое животно за да се нахраня, но това е моя избор и не трябва по никакъв начин да те обременявам с него или да те нападам за това, че ти си различен от мен, извинявай и се моля да ми простиш за грешката ми. Всеки има право на своя собствен избори. Много обичам животните, считам ги за мой приятели и това да не ги ям се превърна в мой житейски навик. Искам Мир и за това започнах първо, като изградих Мир на масата ми...
Реално животинската храната може да бъде много полезна, ако изразиш благодарността си към щедростта на животните за благоприятността на всички. Дори едно елементарно "благодаря за жертвеността" можеш да преобразуваш деструктивната геометрия и да я превърнеш в полезна.
Това важи не само за месото, а за всяка храна, дори за вредните, ако благодариш за нея, че ще я консумираш и изпитваш радост от яденето й, и ако фокусираш положителни мисли към нея, тя се превръща в полезна храна, просто с една мисъл и едно "благодаря" .

Пак казвам, че това са си мой разбирания и това е моят избор, и всеки е свободен да направи своя избор, няма нищо лошо в това вашия избор да бъде друг.

Такъв тип протеин ли ползваш или друг? :)
View attachment 819927

Аз съм преминал вече към такъв тип добавки :
Мака+какао+конопен протеин направо те карат да полетиш... това дава много енергия.
View attachment 819928 View attachment 819929

Таханите са нещо невероятно, мечтая си някой ден да си направя собствен тахан от култури произведени от мен...View attachment 819930

Бирената мая, содата, оцет от бъз, ябълково брашно, кафяв ориз, квас, ръж, ленено семе и просо правят чудеса, съвета ми е да прочетете какво правят тези неща.View attachment 819931

Това е конопено масло направено от кокосово масло + коноп...View attachment 819932

Мир




Не, стана ми гадно, че на теб може да ти е станало гадно:)
 
164
63
Аз ти отговарям, защото искам. Извинявай, че така остро реагирах. Ти си прав, всеки има право да яде каквото си иска. Я си ям трева, ти си ядеш месо, на които каквото му е кеф. Най-важното е да слушаш тялото си и да му даваш каквото искаш, твоето тяло иска месо, давай му месо и не се съобразявай с думите на другите, моето тяло иска ябълки и аз му давам ябълки. Щом изпитваш радост от консумацията на месо, тази радост генерира радост по планетата, независимо пътя на това месо....Радостта е естествен трансформатор на строежа на материята. Давай на тялото си, каквото иска и яж каквото искаш. Някой хора просто се чувстват по-добре когато ядат месо, а някой хора се чувстват добре, когато не консумират месо, просто различни организъми. Както 2-та пръста са различни, така и всеки организъм е различен. На някой места по света липсва местно земеделие (примерно много на север) и по някой места на планетата се изхранват предимно с месо, а понякога тази причина е климата и оранжериите не са достатъчни за отглеждането на зеленчуци и плодове. Така, че не трябва да се отрича и заклеймяват нещата. Също така най-вероятно вдигаш повече от мен на лежанката :p Аз от своя страна съм избрал пътя на веганството, поради здравословни и етически причини. Приел основния етически закон на живота - не убивай. Всеки ден когато се храня, аз правя своя избор да не убия някое животно за да се нахраня, но това е моя избор и не трябва по никакъв начин да те обременявам с него или да те нападам за това, че ти си различен от мен, извинявай и се моля да ми простиш за грешката ми. Всеки има право на своя собствен избори. Много обичам животните, считам ги за мой приятели и това да не ги ям се превърна в мой житейски навик. Искам Мир и за това започнах първо, като изградих Мир на масата ми...
Реално животинската храната може да бъде много полезна, ако изразиш благодарността си към щедростта на животните за благоприятността на всички. Дори едно елементарно "благодаря за жертвеността" можеш да преобразуваш деструктивната геометрия и да я превърнеш в полезна.
Това важи не само за месото, а за всяка храна, дори за вредните, ако благодариш за нея, че ще я консумираш и изпитваш радост от яденето й, и ако фокусираш положителни мисли към нея, тя се превръща в полезна храна, просто с една мисъл и едно "благодаря" .

Пак казвам, че това са си мой разбирания и това е моят избор, и всеки е свободен да направи своя избор, няма нищо лошо в това вашия избор да бъде друг.

Такъв тип протеин ли ползваш или друг? :)
View attachment 819927

Аз съм преминал вече към такъв тип добавки :
Мака+какао+конопен протеин направо те карат да полетиш... това дава много енергия.
View attachment 819928 View attachment 819929

Таханите са нещо невероятно, мечтая си някой ден да си направя собствен тахан от култури произведени от мен...View attachment 819930

Бирената мая, содата, оцет от бъз, ябълково брашно, кафяв ориз, квас, ръж, ленено семе и просо правят чудеса, съвета ми е да прочетете какво правят тези неща.View attachment 819931

Това е конопено масло направено от кокосово масло + коноп...View attachment 819932

Мир



знам, че има и растителни протеини:), аз карам на суроватъчен, ама пия много рядко, защото гледам да си набавям всичко от храната, а не от някакви добавки.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
491
263
Ето я рецептата от форума ganja 4u за НАПУШЕНО ВИНЦЕ:

7л топла вода
3 лимона
3 провтокала
12 таблетки бирена мая
50 грама ПРЕСЕН материал
нарязвате на всичко на ситно и смесвате и оставяте да престои 4 седмици и после наздраве!:drunk:


Не ми се връзва нещо тази рецепта :) аз имам мераци за вино от грозде моля споделете технологията на рецептата с грозде, мисля че имаше такава..........
Не съм правил Напушено винце, но заради теб ще се опитам да направя някой път. Има време докато събера нужните съставки, когато го направя ще споделя отзиви. Когато имам съставите ще поразгледам рецептите за канабис вино .


Не, стана ми гадно, че на теб може да ти е станало гадно:)
Няма за какво да ти/ми/ни става гадно, не ми е станало гадно, всичко е наред. Не си ми въздействал нито физически, емоционално, душевно, духовно или на чувствено ниво. Някой ден когато се легализира ако се срещнем бих те прегърнал :)

знам, че има и растителни протеини:), аз карам на суроватъчен, ама пия много рядко, защото гледам да си набавям всичко от храната, а не от някакви добавки.
Ако можеш се снабди с домашни яйца, най-добре е да ги гледаш ти кокошките или някой член на семейството ти.

Изварата е много добър източник на протеин. Можеш да си я произвеждаш сам, ако си купуваш истинско мляко, прави се много лесно, а по магазините я продават като остатъчен продукт от производството на сирене. Но ако си я произвеждаш ти и виждаш (имаш контакт) с животните от които го вземаш млякото, ще имаш съвсем различен ефект върху тялото. Разбира се, можеш да им благодариш и да ги нахраниш някой път ти. Никоя баба няма да ти откаже да й видиш кравата или да я нахраниш веднъж, а дори ще се зарадва. Кравата ще се зарадва а уважението което ще й дадеш...
 
164
63
Не съм правил Напушено винце, но заради теб ще се опитам да направя някой път. Има време докато събера нужните съставки, когато го направя ще споделя отзиви. Когато имам съставите ще поразгледам рецептите за канабис вино .



Няма за какво да ти/ми/ни става гадно, не ми е станало гадно, всичко е наред. Не си ми въздействал нито физически, емоционално, душевно, духовно или на чувствено ниво. Някой ден когато се легализира ако се срещнем бих те прегърнал :)


Ако можеш се снабди с домашни яйца, най-добре е да ги гледаш ти кокошките или някой член на семейството ти.

Изварата е много добър източник на протеин. Можеш да си я произвеждаш сам, ако си купуваш истинско мляко, прави се много лесно, а по магазините я продават като остатъчен продукт от производството на сирене. Но ако си я произвеждаш ти и виждаш (имаш контакт) с животните от които го вземаш млякото, ще имаш съвсем различен ефект върху тялото. Разбира се, можеш да им благодариш и да ги нахраниш някой път ти. Никоя баба няма да ти откаже да й видиш кравата или да я нахраниш веднъж, а дори ще се зарадва. Кравата ще се зарадва а уважението което ще й дадеш...



Ти как мислиш, че правя? :)Гледам всичко да си го правя аз!
 
171
143
2 литра мляко - 3 часа похлупено на водна с от време на врем разбъркване и 1 час директно на котлона с нон-стоп бъркане. За пръв път слагам толкова много материал, всякакъв все узрял. Дано фаща. Така редичка я оставям и с нескуик влиза като кърмичка
Най-малкия буркан ще го тествам за годност след месец-два
Бахти тъпата система за видеа
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
491
263
2 литра мляко - 3 часа похлупено на водна с от време на врем разбъркване и 1 час директно на котлона с нон-стоп бъркане. За пръв път слагам толкова много материал, всякакъв все узрял. Дано фаща. Така редичка я оставям и с нескуик влиза като кърмичка
Най-малкия буркан ще го тествам за годност след месец-два
Бахти тъпата система за видеа
Много готино комплекте с инструменти :)
Дано фаша? Да знаеш тази манагуа ще Фаща много, ще има нокаут. Това ще трябва да се сърба в шотове от текила, а си пил повече ... деня и задачите приключват. "Каймак" които се събира на повърхността най-лошо удря :D
 
239
93
2 литра мляко - 3 часа похлупено на водна с от време на врем разбъркване и 1 час директно на котлона с нон-стоп бъркане. За пръв път слагам толкова много материал, всякакъв все узрял. Дано фаща. Така редичка я оставям и с нескуик влиза като кърмичка
Най-малкия буркан ще го тествам за годност след месец-два
Бахти тъпата система за видеа
кажи ми само със узрели глави брутално ли хваща???да се подготвя псх...чески!!!:cry::cry::cry:
 
171
143
Това ще трябва да се сърба в шотове от текила.
"Каймак" които се събира на повърхността най-лошо удря :D
Затова сложих 20-30г красе масло, което не плуваше(затва сложих малко), а някак “попи” първо в материала и после в млякото.
Изпих 1 чаена чаша преди час и нещо два на гладно, хваща добре ама не е мега уау. Довечера ще експериментирам върху други примати и ще си проличи. Това горе е целия добив просто
 
164
63
Довечера ще експериментирам върху други примати и ще си проличи. Това горе е целия добив просто[/QUOTE]


Ти си направо д-р Менгеле! Садист такъв!!!:)
 
Всеки, който ползва вапорайзер може да google-не рецепти за AVB (After Vaporized Bud) или ABV (Already Being Vaped) - идеята е, че нагрявайки го във вапото то е вече активирано и можеш да си го сложиш дирктно на сандвича с кашкавал, течен шоколад или друг вид мазнина...
Преди това можеш да го "изплакнеш" (вж. Water Cure), за да подобриш вкуса.
Естествено колкото по-малко е вапорирана тревата във вапото, толкова по-добре. Но пак ВНИМАВАЙТЕ с количествата - казват 1/4 чаена лъжичка за начало!!!!!
Аз още не съм се престрашил, само си събирам AVB :)
От него също се правят олио, масло, браунита.
Бе като цяло - първо се напушваш с вапото, после си хапваш остатъка... :)
 
Last edited:
Ето я рецептата от форума ganja 4u за НАПУШЕНО ВИНЦЕ:

7л топла вода
3 лимона
3 провтокала
12 таблетки бирена мая
50 грама ПРЕСЕН материал
нарязвате на всичко на ситно и смесвате и оставяте да престои 4 седмици и после наздраве!:drunk:


Не ми се връзва нещо тази рецепта :) аз имам мераци за вино от грозде моля споделете технологията на рецептата с грозде, мисля че имаше такава..........
Има форуми за правене на ракия бира вино - не е много сложно...
Общо взето подготовка, място със сравнително стабилна температура, съдове, маниакална чистота (верото не важи, трябват по-силни препарати за почистване на съдовете), отиваш на борсата, удрят те в кантара :) пълнят ти бидона със смляно грозде без чепки, мериш захарност, веднага го сулфитираш, след 3 часа залагаш култивирани дрожди, следват бурна ферментация, бъркане 2 пъти на ден, на 6-8ден източване, тиха ферментация на воден клапан, желателно още едно две откалявания (внимателно източване само на сока и изхвърляне на утайката), после студ и чакане и после си пиеш прекрасно винце, в което знаеш точно какво има ;)
Тия вина по 5лв литъра да знаеш, че вътре грозде не е имало никога :)
Тва е много накратко, но има много изписано та ще трябва да попрочетеш, но изглежда по-сложно отколкото е и си заслужава... Пък после защо не греяно винце с карамфил, канела и т.н. и разбира се...с конопче :)
 
307
263
Някой ако пази тази книга може ли да я шерне че линка не работи ?
Заповядай, но линка е извън фермата, защото не ми позволява да кача толкова голям файл. LINK
 

Latest Cannabis Seeds

Sundae Cookies
Sold out

Sundae Cookies

Divine Genetics
Sundae Driver x GMO Cookies
12
Feminized
New
$200.00
Sunset Sherbet S1
Sold out

Sunset Sherbet S1

Divine Genetics
Girl Scout Cookies x Pink Panties
12
Feminized
New
$200.00
Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Top