Семки в аутдора

  • Thread starter trimoreta
  • Start date
  • Tagged users None
T

trimoreta

1
1
3
Здравейте,

Тази година за първи път реших да си отгледам една индика и една сатива да имам да споделям с приятели през студените зимни вечери :) Преди месец и двете започнаха да правят глави, но явно в околността има див мъжкар, на който вятъра му е от помощ, защото забелязвам, че май започват да образуват семки. Може ли да ме посъветвате какво да правя? Четох, че ако се оберат по-рано ефектът е по-еуфоричен, отколкото забиващ? Според мен имат поне още три седмици докато главите узреят напълно. Качвам няколко снимки от двете растения да споделите мнение дали да чакам, дали да бера, дали това е нормални и дали това са семки. Благодаря предварително за помощта и успешен урожай на всички :)Photo 8.09.19, 16 28 24.jpg


Photo 8.09.19, 16 28 42.jpg


Photo 8.09.19, 16 29 38.jpg


Photo 8.09.19, 16 31 58.jpg
 
  • Like
Reactions: Ina
Не се вижда точно,но са завяхнали там на плодника близалата,може и семки да станат.Е някъде ще има щом е навън сигурно.А и семки да са изчакай ги да си узреят главите максимално според мен.Толкова ранното бране си е загуба за силата.
 
K

Kaska13

9
2
3
Съгласен съм с каката Ина. Изобщо не ги барай много са красиви и аз също имам семки. Семките не ти пречат мисля, че качеството не се променя.
 
  • Like
Reactions: Ina
Top Bottom