Стената На Срама / Wall Of Shame

Status
Not open for further replies.

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Здравейте, искам да ви припомня да се пазите. От време на време се появяват нови профили, който искат от потребителите трева. Това е в разрез с правилата на форума. Тези профили ги банвах директно. Миналата седмица имаше 1 случай, тази седмица има втори ... Пазете се, ваш дълг е да пазите и останалите. Моля ви, ако има такива случай да ме уведомите чрез лично съобщение или ползвайте репорт системата за да уведомите модераторите на форума да вземат съответните мерки.

В случая darkLesS е искал марихуана от потребители на фермата. Надявам се, че просто му се е пушело, а не че е злонамерен, но все пак това е против правилата на форума. Получаваш директен бан за нарушаване на правилата и застрашаване на сигурността на фермата.

Пазете се от такива предложения, предпазете и останалите, като алармирате когато получите такива предложения.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
sofia.canna търгуване със семена, искане на лични данни, споделяне на снимки от чуждестранни сайтове, представяйки ги за свой. Тука има нещо гнило и заради това получаваш бан. Не знам какви са ти намеренията и за това е по-добре да те дистанцирам от фермата. Ако искаш да си официален брийдър във фермата, има как да е случи това по официалния ред на нещата.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Здравейте !
Някой може ли да спаси сезон 2018 . Знам, че е късничко за семки ( не е фатално късно но..) . Трябват ми 3-4 клонинга прилична индика, срещу заплащане, разбира се. Извинете ме за поста, незнаех каде да го сложа.
Благодаря !
ganja_lsd Банат си заради опит за покупка на клонинги.
Hypersonic Банат си заради продажба на семена и оставяне на лични данни.

Хора, моля ви пазете се, излагате се сами на риск. Няколко банки за семена отвориха клонове в Румъния, както и в други държави около България... като си ги поръчаш от тези банки, те карат фирменият им магазин да ти ги изпратят и семките вече пристигат за 1 ден до България, хайде да не е 1 да са 3 в най-лошия случай. Дори по пощите от Европа ги доставят семките до 1 седмица... Изобщо не сте изпуснали сезона дори да си поръчате сега семена... защо изобщо се занимавате да вземате клонинги от непознати... ами ако ти даде 3-4 мъжкаря?
Юли месец съм слагал клонинги и станаха по 1.40-1.60 .... само с бактерии, микориза и вода. Чист бонус ги нарекох тези клонинги. Така, че изобщо не сте изпуснали аутдор сезона, а и всяка година заради климатичните проблеми ще имате възможност да отглеждате до по-късно....
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
criticalgood наказвам те за 30 дни с лаг заради непристойно поведение и обиди.
Shortyy наказвам те за 3 дни с лаг, защото можеше да не му се вързваш на акъла. Знам, че те дразни да му четеш глупостите, но не пораждай ти самия глупости. Просто го игнорирай или му обясни, че греши. Мисля, че някъде във форума дори имаше опция, как да не виждаш съобщенията от даден потребител. Надявам се като ти изтече лага да споделиш изгубващ растеж на китките в темата ти :)
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
На тези директно им трия профилите :
criticalgood - спам, обиди, непристойно поведение, подклаждане на ескалации във форума.
delor - спам въпреки, че беше предупреден и помолен многократно да прекратиш със спама в темата или да си отвориш собствена тема.
Psixo - мултиакаунт на criticalgood

Повече обиди или спам не искам да виждам.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
ugoboy наказан си с изтриване на акаунта за непристойно поводени, подбуди към агресия и омраза.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Boritomen наказвам те с бан за нарушаване правилата на фермата и правилата за безопасност. Купуването, продаването и обменянето на нелегални субстанции е забранено. Дори да не мислиш за собствената ти безопасност, не мога да ти позволя да застрашаваш безопасността на другите от фермата .
Привет колеги моля за инфо от каде мога да си купя хубав джойнт, че тук в града само некъв жмел.... БЛАГОДАРЯ предварително
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
UncleRomulus изтривам ти постовете в темата по молба на автора на темата, защото беше помолен да спреш със спама, но ти продължи. Заради спама те наказвам с 5 наказателни точки за 7 дни.

UncleRomulus I delete your posts in the threads by the request of the author of the thread. You was asked to stop with the spam but you continued. Because of the spam you get 5 warning points for 7 days.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Topanatopa получаваш перманентен бан за склоняване в продажба.

Zdraveite avercheta iskam da si napazarq ot nqkoi proizvoditel top kachestvo dali e vyzmojno po blizo do varna ako moje da e
Petkov12 получаваш бан за коментиране на продажба.
Брато суша си ги в помещения с вентилатори.на снопчета .после в чистенето се влиучват мои приближени.така че тия 5 кг точно за 3 дни бяха изчистени перфекно суха маса готова за продажба.
Разберете, че тук не е продавалника и ще бъдете банване за такива постове. Не трия постовете единствено за да са пример за другите, какво ще последва, ако нарушават правилата. Хора изобщо не искам да чета изречения в които се споменава купуване, продаване, разменяне или глупости от този характер, било то и на шега. Не искам да се привлича допълнително вниманието на служители на реда над фермата. Тук не е място за дилъри или търговия.

Дори и да продавате не го споделяйте публично. Нас тази информация не ни вълнува, пазете си го в тайна.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
BatAse получаваш бан за нарушаване правилата на фермата.
Темата я заключвам.
Здравейте, току-що се излюпвам :D. Занимавам се с внос на семена от Greenhouse seeds. Amsterdam. Ако има желаещи можем да запишем сорт, количество и т.н. Цените са под тези обявени в сайта.

Благодаря за вниманието.
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
1,363
263
Намесих се, защото ме информираха, какво се случва и искаха намеса от моя страна.

smockin act Малко си прекалил със сарказмът и обидите. За това получаваш 5 наказателни точки (лаг) за 1 седмица .

Keri Постове, отнасящи се до закупуване / продажба / търговия / размяна / тестване / на семена, клонинги, полени, канабис, хеш или други вещества или предмети, не са разрешени от членовете на открит форум. Незнанието на правилата не те оправдава и за това получаваш 10 наказателни точки (бан) за 1 месец.

bran Тролване и разпалване на конфликти. Получаваш 10 наказателни точки (бан) за 3 месеца. При втора такава ситуация ще получиш постоянен бан.

Въпреки, че не съм активен, ме информират при ескалации и злоупотреби. Също така от време на време следя какво се случва .
Приемете го, като предупреждение.
 
Status
Not open for further replies.

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top