Съобщение: съвети за сигурност

2,263
263
съвети за сигурност

Съответно действащото законодателство и норми в България ние оставаме от тъмната страна и подлежим на наказания от страна на власт имащите. Въпреки нашата борба в България канабиса се счита за нещо неправилно, незаконно и т.н. Това не подминава и отглеждането на канабис за лична употреба и притежанието на билката. Това са реално действащи закони в обществото и ние, като част от него малко или много ги нарушаваме. Въпреки това има начини вредата да се сведе до минимум и да не приспадаме към една друга група от така наречените дилъри, които също изпозлват интернет.

С това съобщение искам да ти дам още няколко съвета, как да се предпазиш от асоцияция с дилър и как да избегнеш всякаква връзка с тях. Не претендирам да съм изчерпателен но няколкото момента по доло трябва да ти дадът основа за разбиране и идея за това което ние не толерираме.

Едно от остриетата ни гласи следното: Прескачаш дилъра и си отглеждаш твоя собствена!

Това е и старт финалната права където ти се включваш в борбата срещу организираната престъпност и даваш своя принос за легализирането на канабиса.

Съвети:
1.Покупката от дилър е лоша идея ако си го правел спри и отглеждай твоя собствена
2.Продаването също е в нарушене с нашите правила
3.Също така разменянето под каквато и да е форма и за каквото и да било.
4.Предпазвай се и от подаряване на които и да било.
5.Фактически дори, когато вадиш джоинт и подаваш на човека до теб ти нарушаваш горните съвети.
6.Единствения вариянт твоя материал да попадне при друг човек е само ако е извършена кражба срещу теб.

Да обобщя с две думи само ще добавя, че всеки член на групата, който игнорира общо приетите съвети и препоръки ще бъде изгонван с бан от тук.

Цитат от г-н Х. два дни преди местонахождението му да бъде предадено от гражданина У и заловен от полицията (В момента г-н Х излежава 3.+ годишна присъда за разпространение на наркотици в затвор. Той беше заловен по сигнал на гражданин след като беше 3 години под национално издирване и с чужда самоличност). Той ми каза така: Не дръж нищо у вас.

Оставям дискусията отворена и ще се радвам да обсъждаме всяка идея относно личната ни сигурност.

Благодаря за четенето.
 
Е ако имаме материал къде да го даржим ? В буркани заровен някъде ? В Сандъци заровен някъде ? В мазето ? В Таванските стай ? 6-те правила са леко непредвидими ... всеки може да продава и да не ни каже , и едва ли всеки си пуши сам ... РИП Брат каквото и да правиш държавата ни ебе ,с тези форумни правила значи да ни изпобаннеш всичките + теб съмия . А и както някой от колегите каза , че "ПРОМЕНА" ще ни залее ,сами ще се убедите ... :character0110: ,абе както и да е ,пийте 1 бира , или както и да е по форумски "пушете 1 джонга" и се радвайте :smiley_joint::damnhippie: Ей ,човече Р.И.П Брат чесно ти казвам всяка сутрин ,когато стана включвам "ТХЦ ФЕРМЕР" ЧЕТА ВСИЧКО , АКО МОГА ДА ПОМОГНА ПИША , ЕЙ МАЙКА МУ СЪМ ЕБАЛ ТОВА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА МАРИХУАНА МИ СЕ ПРЕВАРНА ПОВЕЧЕ ОТ ХОБИ , ПИСАЛ СЪМ , ПИСАХ И ВСЕ ОЩЕ ПИША ДО ПАРЛАМЕНТА ,НО ЕДВАЛИ НЯКОЙ МЕ ЧУВА ! ТАКА ЧЕ МОМЧЕТА ,ОТГЛЕЖДАЙТЕ СВОЙТЕ РЕКОЛТИ И СИ ГЛЕДАЙТЕ КЕФА И ПОМНЕТЕ НЕ ПРАВИТЕ НИЩО С КОЕТО ВРЕДИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! Ей Брат Р.И.П така или иначе по 2-3 часа отделям само за форума , кажи ако искаш мога да отворя тема "НОВИНИ" ще се черпя от весниците (така или иначе чета) , Промена и Ук Банката :fixed: СЪС Само кажи ти и нека другите ФЕРМЕРИ ДА СА СЪГЛАСНИ , момчета ние сме ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА приказките НЕМОГА ДА НИ СПРАТ :character0110:
X-fire (програма като скупе самоче за игри едва ли следят там ) :) (Всеки да си дава мнението ,но да знае че винаги ни следят ,и него :icon_dizzy: БЪЛГАРИЯ В МЕЧТИТЕ НА ЛЕВСКИ Е ПЕРФЕКТНА , ИМАМ ПРИЯТЕЛИ ТУРЦИ ,КОИТО КАЗВАТ НИЕ СМЕ ОТРАСНАЛИ В БЪЛГАРИЯ И СЕ ЧУСТВАМЕ КАТО ТАКИВА ([ТОВА 1 ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЕЛА [КМЕТОВЕ]) НА МЕН НЕ МИ ПУКА , ЗАЩОТО ОЦЕНЯВАМ ЧОВЕКА КАТО ЧОВЕК НЕ КАТО РАСИСТ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ ПРЕВЪРЖЕНИК НА "КУ КЛУКС КЛАН" !

R.i.p за пореден път се чудя и се мая за причината ти да отвориш този форум за който могат да те съдят ! ЕВАЛА ЧОВЕЧЕ ! ЕВАТИ ПРАВЯ , ЧЕ ТИ СЕ ЗАСТЪПВАШ ЗА ПРАВАТА НА ,НЕ 1-2-ма , А НА МНОЗИНА !Извинявай ако флоудя в темата ,но твоят жест е огромен за нашата "държавица" :damnhippie: и въпреки с своята хапи-емокотиоиконка да ти отговарям ,само съжелевям ,че не смеем да направим каквото искаме :scared0016:
 
2,263
263
Е ако имаме материал къде да го даржим ? В буркани заровен някъде ? В Сандъци заровен някъде ? В мазето ? В Таванските стай ? 6-те правила са леко непредвидими ..........емокотиоиконка да ти отговарям ,само съжелевям ,че не смеем да направим каквото искаме :scared0016:
Съветите които съм дал по горе мисля че са добри и могат та помогнат за да се избегнат кофти случки. Предлагам ти да си регистрираш някъде блог в интернет и да си пускаш там новините, на нас можеш да дадеш линк и които желае ще чете и там. Спокоино пич нито теб ще съди някой за блога ти нито мен че помагам с модерирането на фермата.

бтв: идеята да се зарови матреала е добра. Можеш да го заровиш в някоя по голяма саксия и да посадиш фикус отгоре :party0033:
 
За това добре ама кво можем да кажем за сигурност няколко други съвети също няма да са излишни?
А относно горното то сега вече всеки гледа в Бг и лапетата много се надуват с това и от непредпазливост,тъпотия,гъзария или както искате го наречете стават фаловете. Това не е игра за деца!

Rules:
Don´t tell!
Don´t smell
Don´t sell!
 
342
18
За да се спазват тези правила не е трудно.. до момента в които ти се прииска да се похвалиш...нали повечето от хората затова се ровят из тея форуми...голям кеф да си качиш снимани цветята...се едно не сме виждали...да не говорим че ако постваш и качваш снимки през домашното си ЙП все едно си оставил ЕГН-то си...това мога да добавя към написаните досега съвети за предпазливост
 
A

ALB3RTsWeeD

Guest
IP-to не може да ти го разбере никой освен хост-а на сайта а такава информация не е позволено да се дава!форумите са възможно най-сигурните места в интернет...
 
W

WOWryder

Guest
бе незнам как е и не съм 4ак такова про за да твърдя със сигурност може или неможе
ама знам едно колкото пове4е фактори да те надушат елиминираш толкова по малък е шанса да идеш на санаториум при са4мите хахаха
 
69
16
Ае принципно може всичко..зависи кой иска и за какво.Тва за ИП-тата е така но не е изключено да се поиска и даде информация за дадено ИП ако има причина за това ( допълнително доказателство)Но все пак мисля че не трябва да се филмираме чак толкова много относно форума а повече за това кой на кого е казал и дали е на 100% сигурен в доверените си хора...щото повечето пъти издънките стават "отвътре"...аз съм си патил с такива "приятели"
 
Аз не знам един да са хванали защото е писал в форум ама знам много хванати защото са си развързали езика.И по принцип съм си каше много ми харесва форума и не смятам да пасувам.:bandit
 
342
18
Това че не знаеш да са хванали някои защото е писал по форумите трябва ли да е причина да си непредпазлив...и ще чакаш да хванат някой за да земеш мерки ли?...и аз харесвам форума,но като искам да драсна мнение просто не го правя от вкъщи
 
2,263
263
Най добре е да бъдем по внимателни. Лошото е че някои от потребителите не само излагат самите себе си на по голям риск а поставят и всички останали в кюпа.
Днес примерно забелязах потребителя ALB3RTsWeeD, които ми беше докладван още преди няколко месеца да офертира със семки, използвайки наща система за лични съобщения и реклами в генералния чат. Добре че новодошлите могат да пращат ПМ след 50-я пост. Друг потребител пък качва снимки в picbg и така нарушава високите нива на сигурност, които се опитваме да поддържаме тука. За това моля използвайте персоналната си галерия ако искате да ни покажете снимки.
Също така докато сте във фермата мислете за всички други посещаващи това място, за общата ни сигурност. Също така както каза администратора Big Brother:confused0059: вижда всичко и ние трйбва да сме много наивни да мислим че не наблюдава и фермата.
 
39
18
Това с 50-те поста докато можеш да пишеш лично съобщение на някой наистиа е мн.тапо.Аз лично неиздържам да се свържа с ALB3RTsWeeD че имам хиляди въпроси,във форума май много професори са станали и като запиташ нещо се казват че това било обсъждано,а ако е обсадено както трябва то нямаше никой наново да пита.Един съвет от мен ако можете по-разбиращите във форума направете схема като цяло от най-вълнуващите всекиго теми като покълване-начини,тор-фирми,примерни схеми на поливане,почва-значение на количество,качество,от къде могат да се закупят нещата?И много такъва които са същественно важни за нас недоуките,ама подрете мако нещата:D
 
wheeler,братле немога да ви разбера аз вас!Всичката тази информация я има качена тук..четливо подредена!Единственото,което се иска е да седнеш и да почетеш малко в GanjaLab кое-как става...там има отговори на всичките тези въпроси,да не ги изброявам и аз,но явно на Вас Ви е по-лесно да пълните форума с всевъзможни тъпи въпросчета,вместо да почетете и да намерите отговорите сами,да ги приложите на практика и чак тогава ако има възникнал проблем тук да се опитаме заедно да намерим решение!Нищо лично към теб,просто невиждам смисъл да давам отговори на въпроси от рода:що не поникват;колко място ми трябва за 2 саксии;откъде да си купя лампа;ами семена..тц тц тц
 
Това с 50-те поста докато можеш да пишеш лично съобщение на някой наистиа е мн.тапо.Аз лично неиздържам да се свържа с ALB3RTsWeeD че имам хиляди въпроси,във форума май много професори са станали и като запиташ нещо се казват че това било обсъждано,а ако е обсадено както трябва то нямаше никой наново да пита.Един съвет от мен ако можете по-разбиращите във форума направете схема като цяло от най-вълнуващите всекиго теми като покълване-начини,тор-фирми,примерни схеми на поливане,почва-значение на количество,качество,от къде могат да се закупят нещата?И много такъва които са същественно важни за нас недоуките,ама подрете мако нещата:D
Emi ima mnogo profesori veche da,kato izgledat edin plevel i si mislqt,che sa pro-ta pyk oshte semki ne znaqt ot kyde da si kupqt hahahahaha.Nqkoj gledal li e filma " Detski igri" ? Infoto ne e podredeno a mi kak da e podredeno kato ima na den po 15 novi temi ot roda pitane za sort,semki i ne znam si kvo si oshte. Ne moga da vi razbera momcheta ponqkoga!? Az zaradi tova glavno spiram da pisha shtoto malko mi pisna da cheta edni i syshti temi ot razlichni hora. Uspeh na vsichki profita ot men!!! Nishto lichno kym nikogo

p.s Kukumicine radvam se da te vidq!


Izvinete me za latinicata
 
24
3
И аз подкрепям горните 2 мнения, нямам претенции да съм отгледал много растения ама поне първо съм чел, после ако нещо не ми е ясно съм търсил повече информация... Като цяло всичките теми са покрити, на човек му трябва елементарен английски и Гугл.
 
W

WOWryder

Guest
хм ами да ви питам тука едно две въпрос4ета.... абе отде да си взема семки и на колко 4аса да им светя ааа ам аз и лампа май нямам абе отде да си купя и каква то4но а и още .... абе защо не ми покълват ... моляяя помогнетеееее хахахахахахахаха
 
233
28
здр на вси4ки,относно сигурността идеално е от амстер да си ка4ва пик4етата ма останалите хора се подвеждат и си ги ка4ват от бг с техните ИП-та а по новия закон интернет достав4ика играе роля на 6пионин и има филтри по кои страници се влиза и какви работи се пи6ат в скупе,а относно тия форуми да наистина информацията минава само през хоста но преди да стигне до хоста минава през ва6ия достав4ик които без прокуроска заповед може да ви разгледа вси4ко,за някои може да зву4и параноидно,но закона ве4е е в сила,и в момента даже не пи6а в този форум от вкъ6ти,за6тото по добре прекалено предпазлив от колкото вътре,привърженик съм само на оутдоор за6тото по добре някои да ти го обере при неподходя6то място отколкото да ти прават маскен балове вкъ6ти. http://dnes.dir.bg/2008/01/30/news2603054.html това е подробно инфо на целия закон за интересува6тите се
 
Last edited by a moderator:

Latest Cannabis Seeds

Xanadu

Xanadu

Bandaid Haze #7 x Pre98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Bubba’s Sis

Bubba’s Sis

ChemSis x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Schromba

Schromba

Schrom x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Kaffir Kush

Kaffir Kush

Key Lime Pie x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Top