Фото И Ауто 2018

145
63
Ползвай си медицинския да ти е мирна главата. Винаги може нещо да се обърка и даже и да не разбереш за момента. Пази си зрението!
 

Ina

2,949
313
Обрах,имаше едно,две,които можеха да карат още седмица,но реших да приключвам,писна ми да се връщам,а няма да надуе кой знае колко,пък на зрялост са по моя вкус,който е само бели без кехлибарени:)А и слунце няма там следобеда още от 3......По-едрите са блек дистройър,който можеше да поседи,но пък беше свеж и здрав и реших да си го взема преди мухъли и тн.Малките шаренки са втора серия,големите ги обрах доста по-рано,може би малко рано,но както и да е.Поне нямам поражения от мухлясване,само изсъхнали парченца,които също си ги прибрах.Приятно консумиране на всички!:)
 

Ina

2,949
313
Току що остъргано от купата и сега мисля да направя още една порция с друг трим.Ще си ползвам медицинския спирт наистина.Това може да се размие с олио,кокосово олио,конопено олио от семки,зехтин и да стане чисто лекарство в малки шишенца.Така не бих го яла,тази смола не знам как я ядат на топче?!За пушене не ме привлича много,доста м и пада кръвното от него(силничко е де,може да го опитам като си взема вапорайзер,но така да го пуша много ми е тежко в лула и тн),но за съхранение е много удобно и компресирано.Вместо една торба листя:)Мирише чудесно,точно на шоколад и нещо много вкусно,а на вкус за ядене е тежко и ужасно(облизвах си пръстите,иначе това не бих го яла ако недай си боже не се налага,не в този вид):)
 

Ina

2,949
313
Правя си пак масло(със спирт де,другото няма да мога засега),само че този път го замразих,сложих и спирта на студено,както и бъркалката и ги оставих цяла нощ във фризера и не стрих материала с машинка,защото много ми затруднява прецеждането после като е на прах....По съветите на Л33:)после оставих залятото отново във фризера и тука вече пак го обърках,защото остана доста дълго там,цял ден да речем..... и пак е зелено:)Но е малко по-прозрачно от предишното:)Ще го видим накрая какво ще излезе.....
 

Ina

2,949
313
Много пъти пробвах,но стана само тогава,когато ми бяха услужили със специално сито.Иначе имах по старите теми някакви опити.Стана и от един грайндер с мрежичка,но тя беше точно за тази цел.Иначе при мен винаги пада много боклук и не става накрая за хашиш:)Затова го разтварям така и после с филтър за кафе ми е най-успешното масло.Но Л33 каза,че не било хубаво да е кафяво,зелено и прочее и затова се опитвам да го направя малко по-прозрачно,засега май без успех хаха Явно със спирта никога няма да стане прозрачно или пък наистина трябва много бързо да го прецедя след като е залято......
 
15
33
Аз пробвах един начин и мисля се получи. Всичко дойде от трима
20181126_170710.jpg

не много но по-добре от колкото да изхвърля трима ако искаш пробвай. В YouTube има клипове и е доста лесно
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

2,949
313
А успява ли да стане на топче като се стисне?Ако се разпада значи не става.Да де,и аз бях гледала клипове,там всичко изглеждаше съвсем лесно,но цедката ми нещо не е достатъчно финна:)Е да,аз колкото да го компресирам,но междувременно ще го ползвам и за лекарство,разтворено в конопено олио от семена.
 
15
33
не се сетих да го оформя на време и стана на бучки. Но поне напушва
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

2,949
313
Ааа,сигурно напушва!:)Ето едно интересно клипче,малко превъртете.И ама че жълтаци показаха пфу!:)Но колко много!Коприна ползват те!
 
227
93
ей опасна си как го разкодира единият мароканец .....беше намазан до ушите....:sleep:!!живях там от 2002 до 2007 година като шефшауен ми е любимо градче и понеже всички са хахаха доста заможни дори и бедните хах,химията,опиятите,и всичко от испания беше налазило!!!на прости хора с пари кат им паднат такива неща Малеее чудо!!!
 
227
93
интересното е че не е коприна а най-обикновен женски чорпогащник от китай!!!а за порво или прьомие на фр.език хаха най-финният
 
227
93
фактически са няколко тупания 1 2 3 и така!!!най доброто направо узрели глави по хубави ги удрят направо по §коприната§!!!!
 

Ina

2,949
313
интересното е че не е коприна а най-обикновен женски чорпогащник от китай!!!а за порво или прьомие на фр.език хаха най-финният
А виж ти ,добро инфо!Може да пробвам с такъв!Ще ми се такъв хашиш да си направя,а не масло,д аимам и от двете.
 
227
93
да лесно е взимаш няколко узрели глави и ги разтрошаваш или не и направо тупаш отгоре!!!и падат само трихомите едвали не .....но не е така пада всичко и листа и прах и боклук ....но първите няколко удара наистина свалят най доброто ....което е кафяв прах -цвят точно на шафран не точно кафяво!!!става на пластелин и наистина като гори гори като пластмаса прави балончета!!!и пепелта не остава черно на пръста като го размажеш....ако остава мръсно значи не е порво!!!
 
120
63
А виж ти ,добро инфо!Може да пробвам с такъв!Ще ми се такъв хашиш да си направя,а не масло,д аимам и от двете.
Казват му Марокански Кийф
 
  • Like
Reactions: Ina
Top