Фото И Ауто 2018

Kot

367
163
Обичам да съм оригинална,затова;)Всички ги садят по едно и знаем какво се получава,че може би е по-добре в някои случаи(пък в други може и да не е),но нека видим как са по много в една дупка:)Има си плюсове и минуси....Минуса е,че може да си засенчват,плюса е...че може да си засенчват хаха както и да е,винаги може да ги наклониш накъдето искаш да не си пречат. Минус е,че ако ториш с минерални на някое може да не му понесе дозата,понеже всички получават едно и също,а не са еднакви обикновено.Хубаво е да са еднакъв сорт.Но аз ползвам общи най-вече в почвата,всъшност няма да ползвам кой знае какво за добавяне,така че това не ми е проблем.Минус е и ако се разболеят всичките евентуално.Плюс е,че изливам в една дупка цялата вода,а не я разпределям по няколко литра на отделни цветя.Понеже не мога да поливам особено често и по много за мен е удобство и затова така съм преценила+че на мъжа ми не му се копае твърде много и си ползваме старите с малко обогатяване:)Всъщност това дето ползвам вече не са дупки,а е свързано с местната почва.Там е жега,това е голям проблем и затова така смятам че издържат повече лятото като са заедно,също правя един мулч на всички т.е. по-голямо и цялостно мулчирано пространство би трябвало да се запази влажно по-дълго.А не си ли виждал,че и на индор ги гледат в големи легла общи,Фърст така ги гледаше също?Та така,донякъде мога да се съглася,че в дадени случаи е за предпочитане да са си в отделни съдове/дупки,но не всякога и не при всички обстоятелства.
Естествено, че ще гледаш както ти е най-удобо. Аз коментирах от гледна точка на добива, но на теб явно не ти трябват кила, за които си трябва доста сериозно и копаене и поливане.

Иначе first каза, че не е много доволен от леглото. Аз по тоя метод съм гледал, но домати и е супер. Мислех и индор така да гледам, но се отказах бързо, защото не можеш да ги разместваш. По тази причина се отказах и от истинска хидропоника. Докато са малки могат да се местят, но после корените им се сплитат помежду си. Аз в моя индор доста пъти местих саксийте. Едно израства по-високо и отива в ъгъла. После нещата се променят и пак местя. Високите отиват по ъглите, ниските в центъра. Изобщо мисля, че кокоса е супер начин за гледане. Хидропониката едно нещо да се прецака и за няколко часа можеш да си загубиш реколтата. А с кокоса имаш малко повече време.
 

Ina

1,999
313
Общото легло за индор аз не съм пробвала,но според мен трябва да има добър дренаж,иначе отдолу ще стои все накиснато такова количество почва.....Да,и аз обичам да ги местя и всяко да си го правя каквото искам.За двора може би няма да са ми така в общи,по-скоро в големи глинени и дървени съдове за всяко,но доста обемни,така си го представям.За да мога при зор да ги скрия под навес,но може да имам и директно в почва.....В сегашния случай просто да обера нещо и то да е възможно по-свежо до финал.И то си дава прилично за лична консумация:)Кокоса именно за система ми се струва по-уместен,но лично не съм опитвала нито него,нито хидро.
 

Kot

367
163
Аз съм виждал най-големите растенията, които дават по 4-5 кила в легло 1000+ галона, което е 4000 литра. Няколко метра са високи и няколко метра широки, огромен храст. Само че това за нашата реалност е една далечна мечта.
 

Ina

1,999
313
Е да:)Засега както може:)Но аз не знам дали искам чак някакви дървета или повече бройки по-компактни,но да са развити добре до пълен финал и удобни за манипулация.Е,бих опитала всякак,както върви за БГ.....Имам и едно единично междудругото,ще го видим него пък самостоятелно:)Може то да е килата!;)На него много вода му изливам в дупката,в нея се оказаха още 2ма мъжаги,които ги махнахтака че ако е грешка и намалява добива поне от него ще видя дали е повече като е само.:)
 

Ina

1,999
313
Впрочем прожектора отлично си свърши работата,за която съм го взела(както си и знаех де)Надявам се на автото не му пречи да подкара цъфтеж на по-студена,нали като почне да цъфти рано навън деня пак е така?Изглежда всеки момент ще тръгнат 2,3 от тях,едното не е още,а ми трябват поне някакви пистили за опрашване,по-възможност повечко:)
 
Амнезията се изхерми и я отрязах.суша една главичка на крушка с реостат...след два часа ще я пробвам на изпарителя!
Събрах листата ,интересното е че те минавайки през изпарителя хващат подобаващо!
П.п. повече феменизирани семки-не!само регулар..
 

Ina

1,999
313
Амнезията се изхерми и я отрязах.суша една главичка на крушка с реостат...след два часа ще я пробвам на изпарителя!
Събрах листата ,интересното е че те минавайки през изпарителя хващат подобаващо!
П.п. повече феменизирани семки-не!само регулар..
Хубаво,честито!:)Ама защо не си направиш една тема да ги показваш или в някоя обща,има доста,за "мазните глави" и прочее добре ще седят.,иначе са много хубави.Само че тук е за моите по-специално,не въобще за фото и ауто всички да слагат:)
 

Ina

1,999
313
Сега ще ми се карате за листата на аутотата(може би и с право,но не мисля че ще ги затормози нещо),затова бързам да обясня :)Изрязах ги,защото са големи салати и заемат двойно място с тях с тия дръжки,а и май ще са си в тези съдове,които са доста малки и не искам излишен храсталак да се храни,само върхове за опрашване.На фототата го правя чат пат,не казвам,че е препоръчително или така трябва, да не се обърка някой и да сметне,че винаги така се кастрят,просто понякога в тясно пространство и малки съдове с джуджета си имам приоритети:)Мои си разни хрумвания,хем да не се махне цялото листо,хем малко да се посмести....И малко ЛСТ на едното,защото то само ме помоли,очевидно се е самотопирало и пуснало странна, сбита салата там,която решихме да осветим малко:)Първа и 2 снимка-единия проекто баща(вече взех мъничко от него),прилича на женско,много приятна форма.Най-лесно ще ми бъде да опраша всички с него и да няма нясноти:)Следващото е подобното му фено женско(лика прилика като два стръка иглика хехе).След тях-сноурайдър едното фено и накрая "лука"(сноурайдър другото му фено)с лекинко ЛСТ.И едни препълващи корени...…..
 
Last edited:
29
63
Нищо им няма аз предпочивам да ги свия надоло големите лсита и между 5те им разклонения да вкарам някой от долните върхове така става нещо като ЛСТ и кропване и кинтките стават като метли с много върхове :)
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

1,999
313
И аз ги бях набутала отдолу както казваш,но стана пак една салата навсякъде и затова така:)Да,и аз си мисля че малко ЛСТ и кропване на аутото въобще не му вреди,дори топиране в ранните му седмици,но сега тук са в много малки кофички и няма за кога и закъде да ги манипулирам толкова,формичките иначе са им станали добре с по няколко клончета и едно връхче.Но ще видим цял цъфтеж в тия дали ще успеят да изкарат ,още не са стигнали до него даже.....Не е проблем и малко жълтички да станат,но трябва да са поне сравнително свежи за правенето на семена,ако видя че пък прекалено се сдухват ще ги сложа в 2 литра,както едното е.
 
Имаше един пичага -RIP,какво се случи с него?не го срещам в форума...
Беше ми дал негови семки които станаха много добре,щях да поместя снимки но имаше некви алтави админи които ме блокираха...
 

Ina

1,999
313
Ами именно заради раздаването на семки вероятно,защото не е хубаво да с е обсъжда тук кой какво е дал на кого:)Дано е добре,на мен също много ми е помагал,семки не ми е давал,но много неща видях от него,много от домашните отвари!Пращам му поздрави и дано да не е имал проблеми и всичко хубаво му пожелавам,дано мине пак!:)
 

Ina

1,999
313
Малко от фото градинката,понеже аутото забравих да го снимам:)Добре върви,макар че вечер като ида вече са на сянка,ама то към 7 бива горе долу.....Там вече цъфти всичко от фотото,дано има по 20,30грама хахаха Имаше още две мъжки,то както се молех за мъжки изведнъж яко много станаха+още един в гардероба,който май няма да го ползвам.....:)3-тата снимка-2 блек дистройъра и това по-високото е цъфнало вече Шампанското супер ауто(вярно е супер,доста наедря поне то).Не са много бройки,но задоволително големи,просто съм ги снимала от вси страни,защото много ги обичам!:)Не са топирани все още да видим колко високи ще станат и ще ги вържа за дърветата наоколо скоро.Впрочем височината там не е критерий заради това,че имат и сянка и може да се издължили,но има вече по-височки от мен "тънка висока като конопа"хаха Точно такива са!:)5 снимка поздрав за Кот,понеже е едно в една дупка и наистина е малко по на широко и на вид,може би ще даде повече действително,пък е и най-на слънце:)Сега в близост ще спретна една малка дупка с останали клонинги и тн малко да допълним,че това изобилие от мъжкари!
 

Ina

1,999
313
Това е на едно друго място,където ходим да пием бира,но за съжаление някой мръсен селяндур(прощавайте,но това разбирам под селяндур аз,дето сече където е най-лесно без оглед,че всички ходят и седят там,маса няма да сложи,пейка няма да скове,ама да отсече ще иде) беше отрязал огромен дъб,единствения в околността,поне стотина годишен и единствена сянка на една скала с жестока гледка,дори кола можеше да се паркира в жегата под него!!!!!!.Сега не става да се седи,иде ми да го вържа там тоя гад по пладне да поседи няколко дни така на пъна на горкото дърво да види каква я е свършил!!!!!!!Това е свещено дърво и тая гадина дано си го получи,омръзна ми от такива,а може и да са мангали,те също са такива безхаберници,но като гледам и българите са бетер!Мисоля да ходя да питам в кметството,мястото беше известно за отдих,да видим какво ще ми кажат,че не знаят най-вероятно!Ще ви покажа снимки на дървото и снимки на...пъна му сега:/
 

Ina

1,999
313
Индорите също избухват,но се оказа,че лука също е мъжки и май не ми трябва....Оставила съм го засега да има един пресен мъж още не цъфнал,той ще свари точно женските,затова още седи,но ще го махна.Клонингчето в чашка,което пресадих току що е леко цъфналото Шампанско,което не мога да го разбера расте ли,цъфти ли,май нещо средно:)Отрязах му върха за всеки случай,защото ще го пращам навън,а сестра му ще остане за разплод.Хубави коренчета беше навило:)Там в кутията уж се хваща и един клонинг ГГ ауто,който също най-уместно ще бъде да се опраши...….Мъжкият П.Мазар ръси прашец навсякъде,може би само снего ще е играта....Без това трудно ще разгранича кой кое е опрашил:)
 

Ina

1,999
313
Тук Фърст трябва вече да сложи точка 18+,защото започва да става горещо(и буквално за съжаление)!:)Мъжагата е готов и вече му пада по листата прашец,обаче дамите са още много назад,макар че тръгнаха.Сега искам да попитам да го оставя ли просто с тях и през цялото време да ги ръси(мен ми е все едно,глави за пушене не са ми приоритет),но няма ли така да не успеят да направят глави т.е. по-малко семки после?Това ми се струва по-естествения метод от самото начало все да си ръси,навън поне гледам си продължават да си цъфтят и да си се опрашват.....Или да му резна върха малко да го забавя и да го извадя(но така ми е малко по-неудобно,но кажете ще го махна ако е по-добре,той вече ги е опрашил всички близала по стъбла и тн и малко съм заксняла с този въпрос,но…),връхчето ще го изсуша и да оставя дамите наистина да им се прииска с много близала?:)Едната нещо задуха не и понася и стана малко на нокти,но няма какво много да направя,иначе не е лоша,гъстичка…..Любимката ми е в двата литра,малко съм я обезлистила ,но така стана много интересна форма(4 и 5 снимка)!6 снимка е единственото ми Блек дистройърче,то е фото,но не знам навън ли,къде да иде?!Следващите са клонингите от супер аутото,които поне засега решиха малко да пораснат,единия топирах,другия не да видим какво ще правят после....Исках и едно такова да опраша,много ми хареса навън как върви!Всъщност ако се вгледате ще видите,че старите му близалца,които имаше тръгнали са завяхнали и сигурно на стъблото ще се получи семка:)Не знам какво ще стане така?!последната снимка е къде държа събрания прашец,той макар че няма да ми трябва май......
 
29
63
Хубави са Инче ама мисля че еодбре да седи при тях тоя мъжага да си опрашва посноянно докато растът главите на дамите, не съм се занимавал с опрашвания но като чета е добре да се опрашва по дълго време за повече семе
 

Ina

1,999
313
Викаш да не му режа главата точно на най-хубавото хаха и дамите може да ми се разсърдят:)Той има още много да отваря тепърва.....Само ще го преместя пред вентилаторчето да кажем и ще има с...…..!хахаНо ме притесняваше така да не би да спрат много много да се развиват,защото тепърва започват?По принцип така ще ми е най-удобно и на мен,защото нямам къде да го изкарам на отделно......
 
29
63
Няма да спрат нали трябвада си минат жизнения цикъл няма ка кда спрат :)
Направим им хубавото на момичетата хахаха
 
  • Like
Reactions: Ina
Top