и аз един дневник да пусна "сефте" :)

а здравейте на всички маняци. та почнал сам си аз с 8 бройки в стария гардероб на дядо "лека му пръст" който е с номер 552 хаха . та бъкнал съм аз green white shark ,gorilla shizzle auto,original amnesia ,lemon skunk.super lemon haze, незнам защо към лимонените имам слабост :D ,blue hash , critical kush. тея порасналките са на 2 седмици другите ги насадих днес щото ме мързеше и все съм напушен :D . искам да кажа растенията гледам за себе си щото ми писна да давам пари на дилари за фушляци и трошляци пук и съм бедно скромно момче,утре тези поникналите ще ги местя в големите саксии ще кача снимки още. приемам критики и съвети не съм про ,начинаещ съм , ся ще си свич 1 масе ,до скоро.
 
здравейте братя преместих ги тези да дам малко инфо и да питам нещо. почвата е на BIOBIZZ ALL MIX,лампата е не разбирам много така пишеше 1000w консумация 120-130w full spectrum мисля да торя само с плагрон . та въпроса ми е на снимката на едното 2 от листенцата леко са подвити имах го и на едно друго от тези и листата му станаха кафеви като изгорено ,ако може някои да каже нещо по този проблем ще съм благодарен . живи и здрави до следващия ъпдейт.
 
  • Like
Reactions: Ina

Ina

5,214
313
кабелите нека да не са там:)Също всичко мий,което вкарваш там,защото иначе налзват едни миниатюрни гадинки,с които по-добре да си нямаш работа-акари,трипс и тн.Поглеждай листенцата отвреме навреме за петънца бели и тн защото е хубаво да се хващат рано.
Мен ми изглеждат добре,но с тази светлина много не се разбира......Може да са горнати ако си им сипвал нещо,те са мънички и не им трябва,смятай си и какво съдържа самата ти почва за да не повтаряш някой тор прекалено и ти. Хубаво е да има някакво по-синкаво към лампата,дневно,бяло…….Но карай де.1000 вата това са си техните глупости,не им обръщай внимание,реалното се гледа 100 и нещо дето е:)В цъфтежа може и да дойде малко,но има време до тогава...Торил ли си до сега?Сега в тези големи саксии почвата тепърва си е заредена,Ол микса е малко по-силен от лайт,който се води бебешки,така че си имат. не бързай с торове по-добре,поливай известно време с вода само или ако разполагаш с нещо като коренов стимулатор единствено.…. Може да ги полееш обилно целите саксии бавно и да се напоят,защото ще пускат корени и настрани и да не е сухо там,после обаче да оставиш добре да съхне.
 
незнам за светлината ако смеша това с 6400к примерно но за цъфтежа може да подсиля ще поразровя по този въпрос. не кабелите ще си идат на местото скоро време хахаха не съм торил с нищо незнам кога според тебе ще е добре да започна с торенето? мисля овлажнител да сложа един добре ли ще е ? и ина специално да попитам за мрежата която се слага с цел да разкрие другите клонки и се извиват много ме кефи . незнам точно кога се слага и така ориентирал съм се гледал съм в тубе но като дойде времето. днес не издържах и скъсах от оутдора по отдолу някоя и друга главичка :D ..... тихо тихо много добре !!! Ина мерси за съветите ще направя каквото кажеш . до скоро братя и сестри :)
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top