‘Veilige’ vaccins doden 2699 kinderen

‘Veilige’ kindervaccins zijn verantwoordelijk voor maar liefst 2699 dode kinderen in in de afgelopen 23 jaar, zo meldt de Amerikaanse overheid de afgelopen week. ‘Deskundigen’ en wetenschappers blijven volhouden dat vaccins veilig zijn.

Ouders van deze en andere kinderen, van afgerondde rechtszaken, ontvingen schadevergoedingen van maar liefst US$ 110 miljoen. Dit bedrag wordt natuurlijk niet betaald als er geen aanleiding toe is.

Dit nieuws komt deze week, op het moment dat de Japanse overheid haar vaccinatie-programma stop zette, nadat maar liefst 6 kinderen stierven, nadat zij HIB-vaccinaties (meningitus (= hersenvliesontsteking)) hadden toegediend gekregen en inentingen tegen pneumo-coccen.

De cijfers die nu door de Amerikaanse overheid zijn vrijgegeven, zijn gebaseerd op schade door maar liefst 30 verschillende vaccins, die aan baby’s en peuters werden toegediend. Er is dus geen enkel vaccin feitelijk veilig te noemen. De cijfers komen van het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid, en specifiek van het departement van het National Vaccine Injury Compensation Program, dat dus enkele dagen geleden deze cijfers vrijgaf.

Klik op de onderstaande link om de rest van dit artikel te lezen.

Bron:


www.wanttoknow.nl
 
Top