125w Cfl/400w Hps, Organic, Sog :)

  • Thread starter shennong
  • Start date
  • Tagged users None
shennong

shennong

Здравейте пичове. Крайния резултат от органик гроуа е 300 гр ( +- 5-6-7 гр). Искаше ми се поне 350 да даде, но съм благодарен и щастлив и с този резултат, имам да си пафкам известно време :cigar:. Като за първи индор съм хепи :)
Това са резултати под 400w в култюб като най-близкия връх беше на около 30-35см, а най-отдалечения на около 45-50см и пак беше много горещо. Имаше също 2 х 125w цфл 6400к = общо 250w цфл 6400к, които бяха разположени дори по-високо от хпс-а, така че колко лумени са достигали до цветята сами може да си прецените.
Винаги може и по-добре, но аз съм доволен и от количеството и от качеството. Излезе ми на 3лв грама, като сметнах всички разходи, а те не бяха малко, като се има предвид, че ми е първи индор - вентилатори, лампи, рефлектори, култюб и т.н..

Имаше грешки в отглеждането - по-дълга от нужната вегетация, задържане на азота прекалено дълго, забавяне на пепелта, преторяване, както и акари, които също спънаха работата, понеже ги оставих да се развият до толкова, че да пречат, така че не се учудвам, че не се получи перфектно, но вярвам, че живот и здраве следващия път ще допусна по-малко грешки и ще постигна по-добри резултати. На всичкото отгоре малко се престарах и пресуших тревата повечко от необходимото преди да я бурканизирам, но не чак фатално :)
Като заключение ще кажа, че абсолютно ме устройва и съм щастлив с първата си индор реколтичка, пафкам си с кеф и ви желая всичко най-готино ;):cigar:
 
HdGarden

HdGarden

Браво много хубав резултат :cool: Идеален си за първи индор.Колко ти се пада средно на цвете грамаж :)
 
Top Bottom