125w Cfl/400w Hps, Organic, Sog :)

  • Thread starter shennong
  • Start date
  • Tagged users None
shennong

shennong

15.07.2015 - Ден 41 от 12/12

10л вода:

200 мл - Palm tree ashes ( двойна доза )
600 мл - концентрат от Guano
10 мл - Kalong Bloom
5 мл - Kalong Grow
30 мл - Alga C
50 мл - BioBud
3 с.л. - Меласа

Пх 6.5-6.6

Темп:
25.8 - 32.9

Влага:
42%-59%
 
shennong

shennong

Вчера докато ги храних, една от кучките умря :dead: ... просто се счупи :D
Направо изтръпнах, първата ми реакция беше WTF:eek: и няколко секунди след това ми стана много много смешно :D. Бях думнал едно хешче, което си бях направил като чистих миналогодишния аутдор и голям хилеж и дадох на тая китка:D. Имам за още 1 цигарка от хеша :cigar:
Та счупи се от основата - оскубах набързо, само големите листа и увиснах да се суши. Ще имам да направя тестче след една две седмици.
Хубавото е, че това беше най-малкото от всички растения и то беше преполивано, целия му вид беше един такъв по-блед от останалите. Явно няколко пъти съм изтървал повече вода от колкото има нужда. Без промивка сигурно ще има кофти вкус, но квото такова :)
Смешно ми е щото бяха 20 броя вътре и тва беше най-кльощавото от всички, така че щетата не е голяма. Не ми се мисли ако бяха само 3-4 цветя и да замине едното...
 
shennong

shennong

Някои от трихомите са кехлибарени ?! Това го забелязах преди 2-3 дена, но се сетих сега да споделя. Как е възможно около ден 40-ти от 12/12 да се появяват кехлибарени, не трябва ли да са прозрачни все още ? Като че ли имаше прозрачни, млечни и тук там се появяваше по някоя кехлибарена.
Пак ще ги погледна като мога да отида.
 
shennong

shennong

Какво съм готов в ден 40 от 12/12 бе момче ..? Вярно, че не знам сортовете и колко време им трябва по брийдър, но ай стига в ден 40-ти да съм готов :D И то по-точно като изкараш една седмица предцъфтеж стават няма и 5 седцмици цъфтеж ;) По кой начин да съм готов ?
Пък за трихомите ясно съм написал какви има, виж пак поста.
 
shennong

shennong

Като цяло нещо не съм доволен май. Трябваше да ги окастря повече, по-рано да спра азота и по-рано да почна да им давам по-големи дози от препоръчаните. С пепелта трябваше да започна минимум една седмица по-рано и то двойни дози от самото начало, както и гуаното можеше да увеличавам много по-рано. Аз се спичам да не ги преторя, а те милите май щяха да им дойдат добре по-високи концентрации.
Следващия път като ходя пак да ги снимам, ще сложа нещо за сравнение до някоя тиква.
Смятам, че добре се виждат дефицитите. Какви са ? Азот и МГ ли ?
И нормално ли е да имам тук там кехлибарени трихоми в 43-ти ден от 12/12 ?
 
shennong

shennong

Ами иска ми се да налеят повече. Очаквах по-гръмнали глави честно казано.
Според теб колко време живот имат още, така като ги гледаш от последните снимки ? Имайки предвид, че са 43 ден 12/12.
 
shennong

shennong

Ако имаш предвид, че ще са кристализирани, плътни и мазни нямам нищо против да са като потопени в парафин :D Сега забелязах, че си коригирал предния си пост и го дочетох. Като ги снимам следващия път ще се опитам освен да наложа нещо до тиквите за сравнение, да направя снимки и през микроскопа да видим как изглеждат.
Ако наистина имат още 35 дена да наливат според мен може и да станат добре. Много ми е чудно колко ще излезе накрая всичко.
 
shennong

shennong

момко как са кехлибарени като са дребнички на последните снимки ти си ги гледал тия трх маи бая надран!!някои цъфтят и са ок с 50 55 дена ти ми кажи и леко нищо лошо не съм казал!!1
Леко съм аз, но ми стана смешно как може за 40 дни от 12/12, т.е. 33 дни цъфтеж, като изкараме седмица предцъфтеж, да са по какъвто и начин готови. Вярно че има афгани и разни индики, които ги дават с 45 дни цъфтеж, но не мисля, че моите са такива. Мисля, че ще са някъде около 55 дни.
От 33-ти до 55-ти ден цъфтеж има много време и ми е трудно да приема, че може да има кафеви трихоми, поради което си зададох въпроса дали е нормално и очаквах адекватен отговор. Но не получих такъв от теб.
И да "бая надран" ги гледах, но не съм такъв льохман да занимавам хората с глупости и трябва да си сигурен, че преди да си задам въпроса съм проверил поне 6 пъти това, за което питам.
Извинявай ако съм ти се сторил остър или съм те обидил по някакъв начин, но просто не ме кефи безполезното спамене, особено когато е във вид на безполезен отговор на зададен въпрос.

Кажи ми, с какво точно ми беше полезно изказването ти ? Да не говорим, че ти дори не си прочел поста ми, а си тръгнал да ми отговаряш. Искаш да ми кажеш, че си прочел, че има прозрачни, млечни и кафеви трихоми и ми отговаряш така :
а мъгляви има ли ?ако има готов си ама рано ми се струва като станат повече кехлибарени мачка якооо!!!
Още един път сори ако съм те обидил, ама разбери ме, че беше безполезен отговора ти и просто ти отговорих подобаващо. Щото следващия път и на някой друг така ще отговориш, ама той може и грам да не разбира човека и да ги резне. Не ми се сърди.
 
shennong

shennong

19.07.2015 - Ден 45 от 12/12

10л вода:

36 мл - Kalong Bloom
900 мл - концентрат от Guano
50 мл - течно ЧКЧ
36 мл - Alga C
50 мл - BioBud
3 с.л. - Меласа
1 с.л. - Мед
3-4 мл - Пепел (свалих пх на разтвора малко повече и използвах пепелта за да вдигна до 6.5)

Пх 6.5

Темп:
25.9 - 34.9

Влага:
40% - 63%
 
shennong

shennong

Сега в кой ден са и съотношението прозрачни/млечни/кафеви какво е ?
 
shennong

shennong

Забелязах, че са ме наскачали акари...:rage::banghead:
Както започнаха да натежават главите и да се клатят застрашително, само тоя филм с пръскането против акари ми трябваше... пък и влагата ми като цяло е висока...
Въобще не ми се занимава, а май ще е добре да напръскам.... едно по едно всяко цвете до банята след това и бокса трябва да изчистя и напръскам......
Дано да няма счупени цветя накрая :dead:
 
shennong

shennong

Освен, че си имам акари, май съм ги преторил последния път.. тук там има изгорели листа..
Взеха да се осират работите почти накрая ..
Нали с ензими се полива като претори човек ама аз нямам само ензими, а гуано в което има и ензими. Някакви съвети как да процедирам със следващата поливка в такъв случай ?
 
shennong

shennong

вода само много
И аз мислих само вода, но не ми се искаше да пропускат хранене и се надявах някой да каже нещо различно.
Аз съм си виновен. Не съобразих, че сложих много гуано и блуум и добавих чкч в което също има стабилно фосфор и калий.
 
shennong

shennong

тука пак няква параноя става , постни снимки и ще гадаем по тях :):)
:D еми акари + преторяване как да не ме сдуха.. ще се опитам тая вечер да кача снимки.
 
shennong

shennong

Не можах да отида днес.. Ще гледам утре да я свърша тая работа.
 
shennong

shennong

Докато се суши счупеното цвете, вече съм изпушил 2 гр от него и току що както си рязах поредната главичка се натъкнах на семка :D Бахти оправния мръсник как е успял да се намърда в бокса ми...
Това най-вероятно е заради течението което оставям.
 
Top Bottom