2 different grows with major issues!

  • Thread starter josh77888
  • Start date
  • Tagged users None
josh77888

josh77888

2
1
Alright first one is. Some weird colors on edge of leaf at different random locations on plant.

Week 6 of flower phase.
Dwc 5 gal bucket.
Temp 66 to 70.
Humidity 45-51
Light- 600 watt bar led at 16" from very top cola
Nutrients- full line of GH with calmag. 750 ppm now, I had it higher like 2 weeks ago but burned it a bit.
I was running tap water with a ppm of 120 for the entire grow until this week when I finally got my RO system set up.
 
josh77888

josh77888

2
1
2nd grow

Soil grow
Same temps
Same humidity
Ffof soil
3gal fabric pots
Same nutrients

Everything was fine the first couple weeks after I put clones into the pots, was just adding water. Then about 3 weeks in I started getting some weird rust spots on leaves so I started feeding nutrients. Then it completely went to shit, showing multiple deficiencies. Checked run off and it was wayyy low like 5.5 to 5.9 so I did some research on ffof and read that most ppl add dolomite lime cause of known ph issues so I did that about 2.5 weeks ago. And ph has remained in acceptable range since.

My water schedule has been mostly feed, water, repeat. As pots usually dry out in 3 days. I feed and water at a rate of 1 gallon each time to get about an inch of runoff in the saucers.

I feed yesterday at about 950ppm with 6.3-6.5 ph.
Run off came out at 750-800 with 6.1 to 6.3 ph.
Did a soil probe test and ph is reading 6.3 to 6.6 today but plants seem worse today then yesterday.

This is my very first soil grow and don't have any exp with it. Any and all help on both grows is much appreciated. Bout ready to throw in the towel.
 
Top Bottom