Auto Mix Градина 2017

  • Thread starter Shortyy
  • Start date
  • Tagged users None
Shortyy

Shortyy

144
143
ппфффф, бате... :speechless:

ПП: Братле, яд ме хвана че писах тоя коментар, понеже обърна нова страница и сега не се вижда директно снимките с джунглата, но исках да те похваля, явно е че полагаш перфектни грижи

Споко бе , не се коси :) джунглата няма къде да избяга

Грижите не са перфектни има още много да се желае , имах и дефицити и глад малко , но успях да закрепя нещата и сега са добре :party1:
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Много ми е драго да виждам хубави кратуни, стават хем мазни хем големички , по интересно ще е да видим тия последните автомати , тях успях да ги подкарам от началото на цъфтежа със стумулатори и хубава храна .
Имат доста повече пъпки и разклонения и ме учудиха от към размер, а някой от тях още растът :)
П.П(гуаното си го запазих , имам малко екстракт и може да им дам по някое време и от него за разнообразие но основната храна е друга )
 
Shortyy

Shortyy

144
143
18.07

Снимка 1 - Blody Skunk sweetseeds ден 60 още няма кехлибари всичко е мъгляво :)
Снимка 2 - главичка от Big Devil xl sweet seeds и той е на 60 дни по назад в цъфтежа
 
IMG 3006
IMG 3014
braZdi

braZdi

19
63
Браво! Чака те бая бране/трим :D Моя критикал който се обърка на 24-0 и цъфтеже го обрахме преди седмица даде към 70г сухо от което 10 с тръгнал мухал, мисля няква екстракция да го правя.
Имам блу амнезиа XXL на дъч пешън цъфти 3та седмица ама няма и следа от блу. Бриидъра пише че като падне под 10 се появявал синия цвят, ама както е тръгнало няма да ги види тея градуси :D
 
BCD

BCD

53
93
Кажи и как напушва... Постата в буркана не изглежда никак зле! :)
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Постоянно съм в транс :)
Добре си напушва , но и трябва време да отлежи.
Иначе в началото те вдига и после замазва картината , не боли глава от много козове :)
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Здравейте :)
Малко ъп как се движим в жъфтежа!
Снимка 1 - Blody Skunk sweetseed - този определено върви най - добре от всичките
Снимка 2 - Връхчено на Амнезията на динафем , много добре налива
Снимка 3 - Връхчето на Sensi skunk най-голямото растение от всички автомати 150см точно
 
IMG 3026
IMG 3027
IMG 3038
Shortyy

Shortyy

144
143
Връхчето на амнезията и великата китайска стена на следващата :)
Голямото растение беше разцепено от градушката на 4-ри , а сега го вижте на какво прилича :)
 
IMG 3094
IMG 3091
BCD

BCD

53
93
Епически аутдор! Поздравления за вложения труд, ето така изглеждат според мен истинските кила... Дано успееш да изцъфтиш китайската стена на макс. и да нямаш проблеми с мухъл. Искрено се кефя на такива снимки в бг секцията, отварят очите и направо ти пада ченето. :D При мен е далеч по-скромно, няма база за сравнение. :D
 
myzg1978

myzg1978

115
143
Епически аутдор! Поздравления за вложения труд, ето така изглеждат според мен истинските кила... Дано успееш да изцъфтиш китайската стена на макс. и да нямаш проблеми с мухъл. Искрено се кефя на такива снимки в бг секцията, отварят очите и направо ти пада ченето. :D При мен е далеч по-скромно, няма база за сравнение. :D
Като се има в предвид че семките са на ниво! а не някакви мелези смесвани тук, Давам прогноза 1,5кг плант от големите! Октомври на кантара и да споделиш сухо колко е излязло че ми е интересно, Автоматите му как изглеждат само :opps::opps: Тук нещата са на съвсем различно ниво! :party1:
 
  • Like
Reactions: BCD
blah

blah

35
93
То цялата ни секция е на извънземно ниво :)
Ще си позволя да цитирам един приятел: "Брат, остави ги да си отлгеждат тополите и да си пушат масурите, ние ще си отглеждаме елхите и ще си пушим слимарите".
За да го разберете ако искате догодина ще ви отгледам две растения един и същи сорт едното ще го направя колкото къщата ви, а другото колкото вас, накрая някой доказал се фермер може спокойно да отиде да ги обере и ще разбере за какво говоря ;)
Нищо лично към Шорти ;)
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Благодаря на колегите за хубавите думи :)

Иначе @blah е прав , че не само размера определя грамажа , има и много техники за тази цел , аз те разбирам какво казваш и не мисля , че има защо да се обидя :)
Но истината е , че само съм си представял такива растения и не бях сигурен какво ще постигна като височина форма и тн... , а докато цъфтях автоматите научих няколко важни неща за цъфтежа :) и мисля , че ще се заформят големи мечове :)
До края на сезона има доста време , тогава ще засечем часовниците и ще видим кой как се е представил!
 
blah

blah

35
93
Не си ме разбрал за какво говоря, така че ти ще си първия кандидат :D
Става дума за качеството, не за количеството, макар че и количестовото няма да е кой знае колко по-малко.
Работата е там, че едно растение можеш да го вегетираш и една година и да стане като дърво, но цъфтежа му е ограничен до 2-3 месеца в зависимост от генетиката, а тук в България времето не е подходящо, защото последните един-два месеца слънцето отслабва и времето става променливо и то не получава нужната светлина, за да синтезира достатъчно полезни за нас вещества и да надуе огромните си клони и накрая береш голяма китка с лошо качество, така че ние не може да си позволим да отглеждаме тополи. Растения с подобни размери се отглеждат в други климатични пояси, защото времето го позволява и там хората не берат по кило от такива растения ;)
 
Top Bottom