Auto Mix Градина 2017

  • Thread starter Shortyy
  • Start date
  • Tagged users None
Shortyy

Shortyy

144
143
За част от нещата те бях разбрал , но веднага бих те опровергал защото съм виждал растения 2.5м с определено добри глави доста мазни и як пръскач като напушване- гледани в градина до доматите и поливани само с вода ! , няма как да пропусна и растенията на колегата @GG.NeaR , които са 2 пъти по големи от мойте и с определно страхотен добив :) Все още не съм виждал подобни резултутати , но ме кара да си мисля , че ако му поднесеш добра храна + стимулатори + много вода ще се получи добър резултат , и не на последно място е генетиката , което е водещ фактор за това дали ще можеш да вземеш максимума от растението.
Така мисля аз и не ангажирам никой с мнението си :)

Пожелавам на всички аутдор манияци скорошен цъфтеж и много слънце !
 
Last edited:
blah

blah

35
93
Така е прав си, опроверга ме, ние не сме отлгеждали подобни растение, защото не можем и за това си отглеждаме елхички, успех ти желая :)
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Мерси брато :)
Казвам просто факти , ясно ми е ,че имаш повече опит и си отгледал повече растения !
С риск да се повторя , нека изчакаме края на сезона за да видим :)
 
blah

blah

35
93
Пак ти казвам, нищо лично към теб, а към захласването на колегите по огромни растения и обяснявам защо голямо растение не е равно на голям добив и голяма сила, особено в България. И няма какво да гледаме, нито ти ще пушиш от моето, нито аз от твоето, пак в съзнанието ти се въртят килограми, той и кварталния има килограми и какво и грам от моето няма да дам за кило от неговото!
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Аз пък мисля , че всеки е свободен да се захласва по каквото си иска и не виждам защо някой трябва да го съди за това или пък да му се чуди !
Иначе незнам как виждаш в съзнанието на хората , но явно и в твоето килата се появяват щом постоянно пишеш за тях :) дори се палиш
Все още мисля , че при мен ще има мечове за другите не знам :)
И от мен нищо лично , ама предпочитам да спорим с факти а не само с писаници!

П.П (Аутдора е едно голямо предизвикателство свъзано с много трудности и непредвидими предизвикателства , индора е друго нещо !)
 
Shortyy

Shortyy

144
143
Ето какво става с автоматите на 60 дни са вече :)
Снимка 1 - Амнезията
На другите снимки са 2 бр сенси скънк , а на последната ванила къш на барни :)
 
IMG 3096
IMG 3100
IMG 3097
IMG 3102
Ina

Ina

2,097
313
Чудо са!!!!Другата година без ауто няма да остана,зариби ме!:)Баси тупалките,аз още чакам близалата и да почне цъфтежа хахаА и голямата топка ще да е доста на финала!Тя започнала ли е вече?
 
myzg1978

myzg1978

115
143
хахаха познато и аз без ауто нема да остана догодина, и аз се зарибих покрай шорти :D показа как се гледат автомати аутдор! Шорти сподели тук от кой сорт авто си най доволен, според мен амнезията но мен най ме кефи Blody Skunk-а :party1:
 
  • Like
Reactions: Ina
Shortyy

Shortyy

144
143
Нека да резна и тези и ще направя едно обобщение за сортовете , догодина ще пробвам повече сортове от автоматите на динафем ! Радвам се , че сте се зарибили, това беше една от задачите на дневника :) не случайно направих дневник за автоматите а не за фотопериодните въпреки , че и тях ви покзвам от време на време :) всеки момент ги чакам да почнат да цъфтят :)
 
Stacyyy

Stacyyy

10
93
Ето още един идивид - Дядо Пърпъл хаха всички са високи окло 2,2 -2,3м и последните седмици растът като луди :)
Бравос!
 
Shortyy

Shortyy

144
143
И аз се убедих , че са добри :)
А дядо пърпъл почна да цъфти забравил съм да се похваля :)
 
Top Bottom