Auto Outdoor Въпроси От Начинаещ

  • Thread starter ivandimitrov
  • Start date
  • Tagged users None
I

ivandimitrov

7
3
Привет на всички. Следя форума от скоро, и научих доста неща. Но винаги има още какво да се учи, та реших да се допитам до вас относно проекта ми. Първо да кажа че имам опит с предишни реколти, но сега за първи път съм засадил автоцъвтящи. спрях се на 5х low ryder#2 на seedsman и 5 auto kush пак от seedsman. в момента са на 1 седмица от покълване и понеже времето е още доста студено съм ги сложил под 600w лампа. днес ги полях с руут стимулатор за първи път. лампата съм я ностроил да свети приблизително колкото е дълъг деня от изгрев в 6:30 до 8 вечерта. въпроса ми е след 10-15 дни смятам да ги вадя навън. дали ще им се отрази това че сега са под лампа? да не се стресират първоначално?
 
I

ivandimitrov

7
3
Ако ги пусна 20/4 на лампа добре ли ще е? за 15 дни?
 
Ina

Ina

2,097
313
600 w каква?Няма смисъл толкова мощна за бебета,особено ако е ХПС,но ако нямаш друга......Ами може и 20/4,защо не.Ако са фотопериодни могат да се объркат и да тръгнат да цъфтят после като ги изкараш,но на аутотата може би ще дойде добре да избухнат колкото могат преди изкарването.....Гледай само да не им отеснява на корените докато са при теб в саксии,после остават по-дребни ако са държани на по-тесничко.Не съм ги гледала,но имах микс с Лоурайдер някога и беше много дребничък,от най-сбитите и бързички аутота,сигурно и Ауто къша ще да е от по-бързичките(понеже има и ауто,които са малко по-сатива и леко по продължителни навън)затова гледай предимно да избухнат много на размер преди да ги изкараш и да не им става тясно в малки кофички междувременно.Те в какви съдчета са преди да идат навън?Защото в малки шишета съм правила такива джудженца с една главица,много сладки,но едва ли това ти е целта:)
 
I

ivandimitrov

7
3
в момента са в кофички от кисело мляко но мисля че за 2 седмици няма да им отеснее. значи да ги пусна на 20/4 не би трябва да има проблем?
 
5

500Degreez

40
63
Внимавай да не ги пръснеш от жега, ако имаш някакви цфл студена светлина по-добре ги пусни на тях, ще можеш да ги приближиш максимално и няма да се издължат (и ще ти е доста по-икономично). Тамън ще им е в кофичките за две седмици.
 
I

ivandimitrov

7
3
лампата я държа на 60-70 см. над саксиите. немисля че ще им е жега, апък и стаята не се отоплява и е постоянно на отворен прозорец. да попитам също понеже имам 45 литрови саксии, ще може ли да садя 2 или 3 цветя в една?
 
Partizanin

Partizanin

4
13
Пич, Смени ник-а, профила, за твоя собствена безопасност. :crying2:
 
firstcitizen

firstcitizen

First Citizen
Supporter
347
263
Момчето си е измислило фалшива самоличност/ник :)
Разбира се, че не си е сложил истинското име, а хора с името Иван Димитров има страшно много в България.
 
Partizanin

Partizanin

4
13
При нас всяко магаре се казва Марин, м/у другото си го помислих, но какво да правиш, не съм искал да навредя нещо. Извинявам се, ако може да ми се изтрият постовете да не ти цапам темата. ПЛИЙС ФОРГИВ МИ :cool:
 
bezoloven

bezoloven

20
93
Моят съвет е да не садиш 2 в една саксия..Веднъж направих тази грешка и няма да я повторя.Просто няма да се развият еднакво а по силното ще завземе повече почва и си оплитат корените и т.н...Недей.
 
I

ivandimitrov

7
3
и на мен ми се стори влажно. не съм поливал трети ден.
 
Top Bottom