Deficiency or something I’m over looking?

  • Thread starter Buddernugz
  • Start date
  • Tagged users None
Buddernugz

Buddernugz

115
28
Ok so I got an Barney’s farm mimosa evo she’s 9 weeks from seed today……ro water as base(4PPM) cal mag up to 150-200ppm……. .75ml per gal of armor si (silica)…….4ml drip clean per gal…….and then just a and b sensi grow coco formula……it’s ph perfect but the silica I have on deck brings the ph to 8.7 so I always have to drop her down to 5.7-6.1…….5.9 gal pots of pure coco dtw………feeding them every day now at 750-800ppms 2gal each in a sitting to make sure their flushed every time I water……I also use 24%h2o2 in my Rez at 5ml per gal….one day after a 14hr shift I sanitized my Rez with 12% total str h2o2 spray and I compleat lay forgot to rinse it out befor feeding the mimosa evo……half way threw watering her I seen every top slumpe over beyond a 90vdeg angle………I flushed her immediately and within 24 hours she bounce back however she hasn’t been the same sense the incident happened don’t get me wrong she’s grown a lot since it happened but her leaves just don’t look right what is the chemical burns that did it is she permanently damage from it or is there a deficiency that I’m not sick I make one razz batch and I feed the bunnies for Mamosa evo. And an ilgm Maui waui and the other one is getting the same feed……no issues what so ever………86f and 60-6r% rh consistently and my light is an optic slim 650s……hung at 3 feet exactly above canopy and turned waaaaaaaay down……co2 ppm is ambient as I don’t run it but the levels are elevated at 700-1200ppm as I have a lot of large snakes in that room
 
Buddernugz

Buddernugz

115
28
Ok update…… still seeing issues….I flipped yesterday becuase my tent is running out of room…… I defoliated her and I noticed that it’s only the very upper growth of the tops that’s affected….so maby it’s a non mobile nutrient deficiency?
 
Top Bottom