Drug тестове на КАТ

7
1
Здравейте реших да отворя тази тема, защото от 3 месеца вече нямам книжка, заради шофиране под въздействието на коноп. Не знам дали и е мястото тук и дали има такива теми но не видях. Искам да питам дали има такива които им се е случвало това нещастие като моето или дали имате познати в моето положение защото хич не е розово. Разтърсих се в нета и разбрах че тестовете с слюнка отчитат до 2 дни след употреба ако човек не е пушил от доста време и си пафне някоя цигарка ще се изчисти организма, но ако си пафкаш често Дрегера ще отчита положителен резултат до 14 дена или си по дебел защото тхц се складира в мазнините и се изчиства чрез уриниране. А най-лошото е да продължиш да пафкаш след като ти върнат книжката и ако ти направят пак такъв тест след като те спре някои катаджия с дрегер те праща директно за 2 години в затвора не може да се отървеш с солидната глоба от 1000 до 3000 лв и отнемане на книжката от 1 месец до 3 години. Не са много дрегерите в страната и само в по големите градове ги има до колкото знам аз съм от Стара Загора и преди 3 месеца ми взеха книжката и още даже незнам кога ще има дело за да определят колко лева ще ме глобят и за колко време ще ми отнемат книжката а след като определят наказанието започва да тече след като е излезнало решението на съдът. Катаджиите ми казаха че няма да е високо защото няма други щети и пострадали сигурно ще се размина с 1000 лева и до година без книжка. Обаче върнат ли ми я ще трябва да забравя пушенето или ако реша да пуша не трябва да се качвам на кола 14 дена ако не ми се ходи в затвор, защото закона е същия както да те хванат да шофираш на хероин ЛСД и най-тежките наркотици същото е за нашата страна дали си пушил някъв жмел или си взимал хероин лсд или други по тежки наркотици. Исках да питам дали на някой му се е случвал такова нещастие и дали знае нещо повече ?
 
357
93
Кофти случка ни разказа ти....Е нещо ти се е усъмнил тоя милиционер или просто ей така??Кво вика? Пил ли си??Я да видим дрегера за алкохол ,а не си пил....а наркотици? Абе трябва да ти се е усъмнил,неможе просто така.
отнемане на книжката от 1 месец до 3 години.
ако ти направят пак такъв тест след като те спре някои катаджия с дрегер те праща директно за 2 години в затвора
Ебаси мамата...
 
7
1
Кофти случка ни разказа ти....Е нещо ти се е усъмнил тоя милиционер или просто ей така??Кво вика? Пил ли си??Я да видим дрегера за алкохол ,а не си пил....а наркотици? Абе трябва да ти се е усъмнил,неможе просто така.

Ами не мисля че съм бил толкова подозрителен а пък когато ме спря само ми се представи и ме помоли да взема документите ми и на колата и да заповядам до патрулката и като отидах при тях те ми казаха направо сега ще ти направим един специален тест имаш ли нещо напротив казах че нямам макарче беше по добре да им откажа и да се размина само с глоба от 2000 лева ако им откажеш защото после разбрах от адвоката ми че може да им откажеш. При което получаваш само глоба до колкото разбрах, а и точно тогава когато са ме спрели са проверявали точно с тези дрегери даваха ми и за алкохол които показа 0.00 и другия за наркотици отчита всичко слюнчиш един тестер и после го поставят в машината друг дрегер за 40 хил лева и отчита всичко ми излезна отрицателно амфетамин метамфетамин хероин кокаин опиум и още сякакви наркотици изписа отрицателно само коноп пишеше обработва до 9тата мин и на 10тата показа коноп положителен. За това че избягваите петък събота и нделя да карате след 12 часа защото точно тогава проверяват най-много за 1 ден точно когато ме спряха разбрах че са правили 3 пати такива тестове 2 са били положителни от 3
 
Като човек, който се изчиства над месец и половина ще ти кажа, че ако решиш да се чистиш ще видиш голям зор.
Преди пафках по 1 грам на три дни някъде в продължение на 6-7 месеца.
Няма чистене това, братле. Спорт, хапчета, газирана вода и кой знае още какви глупости правих - не се изчистих. ТНС в урината си имаше. Ти решавай кое ти е по-важно : колата или коза. В този случай !
При пушачи, като мен, които всекидневно приемат някакво количество, чистенето беше невъзможно. 20 дни без коз + още около 3 седмици със спорт и други боклуци - не. Положителен си бях като пич.
Пробвай да се изчистиш, като през това време не карай. А като се изчистиш решавай.
 
7
1
мхм Много гаден избор като супер много обичам да пафкам и супер много обичам да карам и без кола се чуствам като осакатен ама се налага и трябва да избера едно от двете много кофти. А и също гледах че в урината при дебели хора и който използват пафкат всеки ден теста може да отчете почти до 3 месеца а при кръвта и слюнката е до 14 15 дена най-много каквито правят нашите полицаи

/ Urine CannabisInfrequent users: 30 Days; Heavy users: 81 days; Chronic users and/or users with high body fat: 81 days.[8]

/ Hair up to 90 days

/ Blood/fluid / Кръв/Слюнка 2–3 days in blood, up to 2 weeks in blood of heavy users[8] However, it depends on whether actual THC or THC metabolites are being tested for, the latter having a much longer detection time than the former. THC (found in marijuana) may only be detectable in saliva/oral fluid for 2–24 hours in most cases.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drug_test
 
Last edited:
357
93
е да бе.....са пуша ,а утре не мога да карам колата до работа?
 
  • Like
Reactions: Ina
357
93
Ако ще те улесни - Или колата или коза.
Нееее ,да не ми се налага пу-пу :)
Просто не съм съгласен,че е като да караш пиян! Може да са ти по-забевени реакциите,но аз съм по-концентриран щом карам напушен! Имам познат дето изкара цялото кормуване плюс изпита под влиянието на марихуана,пушиме и той отива на изпит :D Мога да твърдя,че кара добре.
 
128
28
Виж сега,това че на следващия ден ти изкарва пак положителен макар и да не си пушил няма да го коментирам-ясно е че не е хубаво и е някакъв вид грешка.Колкото до твоя приятел-ами и нас ни хванаха,като се прибирахме в 4:00 от дискотека пили доста видове алкохол ама моя приятел си кара все едно не е пил(караха го да прави някви стойки на 1 крак,да ходи в права линия и ги направи без грешка).Това не го оневинява,защото има идиоти които трепят хората.Да не говорим,че има забавяне в реакцийте и мисловната дейност,колкото и да не си личи това то си е просто факт.
 
14
3
Имал съм моменти, в които ми се е налагало на спра колата, за да осъзная къде се намирам и тези моменти ме карат да избягвам да шофирам под въздействието на марихуана, но понякога се налага.
 
357
93
забавяне в реакцийте и мисловната дейност,колкото и да не си личи това то си е просто факт.
С това ме грабна ,факт е да!
Аз пуша предимно вечерно време ,абе 90% съм чадил вечер,ама тръгна ли на дълго пътуване 100% съм се подсигурил да имам нещо за из път.Пия кафето по път и после паля една колко и рано да е.
 

bbb

659
93
Имал съм моменти, в които ми се е налагало на спра колата, за да осъзная къде се намирам и тези моменти ме карат да избягвам да шофирам под въздействието на марихуана, но понякога се налага.
"под въздеиствието" значи?!?!Като не можеш-не шофирай и не се оплаквай:nailbiting:
Единствено е гадно,че момчето са го изкарали "ElPatron" naprawo!За тва е по-добре и да са Подкупни.................:spam:
 
Last edited:
128
28
Няма изкарали и не изкарали,пил си-бараш меча,друсал си-бараш меча.Това не е лошо,а е много добре за да няма повече такива инциденти с разни келеши дето се тварят по 5 човека в колата и заминават директно за гробищата и на всичкото отгоре повличат и случайни минувачи.За алкохол е невъзможно да подкупиш полицай.
 
236
43
препоръчвам ви наистина да не карате напушени.. имам приятел, първия път му зеха книжката и го сложиха на пробация, втория път като го хванаха напушен да кара вече беше без книжка и на пробация по същото провинение абе същото като с алкохола..... година и половина искара в централния софийски... излезе от затвора мръднал малко. А иначе продължава да пуши и да кара :(
 
128
28
Ами в повечето случай спират и не те гледат ами веднага заминаваш да духаш или там какъвто е теста.Няма да те спаси визин-а.
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top