Josep 2x1k18 Аутдор

262
63
Абе от време на време идва някой с грандомански планове и накрая изчезва от форума, надали пуснал и едно растение да отгледа. Мечтите са безплатни. :)

Виждал ли си оня с 12-те hps лампи, дето края на юли ме вдигна от болничното легло? Че аз май не съм.....:)
 
262
63
Явно нямаш, киловатите мерят мощност, консумация, а напрежението се си е 220 волта. Пробвай да сметнеш при 20 киловата каква инсталация ще ти трябва и повярвай, ще останеш много изненадан.

Тшшшшшшшшшт! Този май е на субсидия при Бойко:), че и с протекции може да е, явно е опако момче!:D
 
262
63
Това ми звучи по правдоподовно.добре де защо не автомати.а и още нещо примерно имам трифазен ток до 50 киловата смятам че ми е достатачен.и одеве съм направил грешка така е киловатите е мощноста
Ще те посъветвам да бъдеш по-подробен в обясненията си- ето ти три опорни точки, по които да ни отговориш- място, оборудване, произход на семките и ток, защото гледам, че ти убягва! Този, трифазния ток твой ли е, или ще се вързваш към него без да знае собственика, но и да не знае след месец-два ще научи!:) Ако искаш хората тук да ти помогнат, НЕ ЗАДАВАЙ ГАТАНКИ, А БЪДИ КОНКРЕТЕН! Ето ти ми се смееш, откъде ми е хрумнало за къщата, казваш едни бели стени и туй то, ни размери ни нищо! МИР!
 
262
63
Знам, и моя индор е с боядисано в бяла стени, просто питащият, не конкретизира.........нито размери на мястото, нищо......
 

Latest Cannabis Seeds

Strawberry Sorbet
Sold out

Strawberry Sorbet

DNA Genetics
Heirloom Swiss Sativa x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Sorbet Stash
Sold out

Sorbet Stash

DNA Genetics
Headstash x Sorbet
6
Feminized
Limited
$85.00
Strawberries & Cream
Sold out

Strawberries & Cream

Connoisseur Genetics
Strawberry Cough x The White
5
Feminized
Limited
$80.00
El Chapo
Sold out

El Chapo

The Plug Seedbank
Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
6
Feminized
Limited
$90.00
Top