Outdoor 2012 (Отглеждане навън)

Здравейте, нека почнем да мислим какво ще правим през Аутдоор 2012.

Нека започна аз:
За Аутдоор 2012 съм решил да засея растенията края на Май за да станат по малки, но се и чудя как да ги направя да растат повече на широчина и да останат по ниски(1-1.2м). Какъв метод трябва да използвам за да се получи така и да са по скрити?
Благодаря предварително!!!

 
Намери си някакво място,което да е по-скрито и ги остави до края по голям ефект ще има.Аз едната ми реколта стана пълен гръстак като направих така.. !
 
15
8
Знам само 2 метода
1-Когато стане малко по високо (30-40 см) растението с едно бръснарско ножче се резва съвсем леко по стеблото на върха и го следиш
2-Ако първия е неуспешен направо режеш върхара
ПС:Надявам се да съм ти бил полезен :)
 
2,263
263
-
ВЕЛИКИЯТ ОУТДООР

ПОДГОТВЯНЕ НА ПАРЦЕЛА ЗА НОВАТА ГОДИНА


В прикачения фаил има една статия, която ще даде съвет и напътсвия на всеки както начинаещ така и про фермер.

Може да е с правописни грешки ;-)

Паролата за достъп е: glab

Успешен оутдоор.
 
View attachment velikiya_outdoor.pdf
201
28
за оутдор можете ли да ми кажете сорт с много разклонения? примерно като афродитата.. в смисъл да се засеят 4 и да пуснат колкото 10.. има едни църкви им викат където са като дървета, но не знам какъв сорт са :sad0047:
 
27
6
Въпроси за отглеждането на открито

Нов съм в този бранш.
За Outdoor 2012 мисля:
-да сменя почвата на избраното място с купена почва
-допълнително да я обогатя с оборска тор
-в началото на май да засея семената директно в почвата

Въпросите ми са:
-какво да подобря в плана си
-кога да започна с торенето (с какво и на колко време да торя растенията)
-ежедневно ли се поливат растенията с вода (сутрин или вечер)

Засега толкова въпроси занапред ще видим :)
 

Ina

5,104
313
Еми църква викат на Church на гриин хаус,ама не е така избухващ 4ак както името му говори. ти гледаи пове4е колко време цъфти,защото наи 4есто това им е проблема 4е за тука много дълго продължават.
 
27
6
Направете една тема в която е описано подробно всичко за Outdoor:
подходяща почва, разсад, семена, тор (кога да започнем да торим и с какво), напояване и други маниполации други манипулации.
 
201
28
Инче не става въпрос за сорта (в момента го гледам), а за тези където стават големи (някой хора ги наричат "дървета") ето нещо такова имам предвит:
ТУК
ТУК
ТУК
ТУК
 
207
28
То само първата снимка е така по-голямшка, иначе подобни сортове са примерно super silver haze-a но не е сигурно колко ще стигне времето.
 
С нетърпение чакам лято 2012! Ще се включа със следните сортове:
5xCritical Seedmakers
3xPowerKush Dinafem
1xWhite Widow Dinafem
1xLemon Skunk DNA Genetics
1xSour Cream DNA Genetics
1xR.S.K. Reserva Privada
1xAuto Critical Jack Dinafem
Някой ако е гледал от тези сортове може да сподели какви са плюсовете и минусите.
Весело! :)
 
108
28
Тези първите ми изглеждат някви измекяри, пък за тоз SourCream мн късмет ще ти трябва за да го отгледаш навън...на DNA на ReCoon се зарибявам аз мн, че и някаква Аутдор награда е спечелил в Швейцария...

"Някои ако може да преведе тази статия" То може ама...хаха, иначе от нея може да разбереш какво е необходимо за да отгледаш The Monster :big_boss:
 
439
93
На въпроса с въпрос ли ше ми отговаряш... освен израз на емоции друго не виждам от теб следователно цапаш форума... ако вземеш малко да спазваш тендецията - или да помагаш или да питаш, ше е най-добре за всички ни. Това място се превръща в безсмилица от спамери. Чат руум стана! Видях те и в други теми да трупаш постове за това ти правя забележка, ти както искаш така я приемай. За съжаление се налага да ти се каже, вместо сам да се усетиш и да ми го спестиш това писане и нареждане.
 
10
1
Темата е повод и аз да помисля за предстоящия сезон, който ще ми е и първи (сериозен) аудор..преди това нямах опита и знанията, които имам в момента (особено помогна индор опита ми), но ще е нещо ново и засега съм намислил това:

Ще пробвам автоматично цъфтящи, индики, сативи (някой с по-къс период на цъфтеж за да достигна пълния потенциал на растението без да съм заплашен от времето) и сортове с различни доминанти от рода 60/40 - сатива/индика, 20/80 и т.н. Май месец пускам авто-тата, и изкарвам вече започнали вегитацията растения навън. За аутотата ще обработя мястото по следния начин: дупка в нея 10 литрово шише с изрязано дъно като най-вероятно ще сложа някакъв вид мрежа дастатъчно гъста да предпазва от по-едри градурий и да продължи някой корен ако му е нужно място. Почвата вътре няма да бъде същата ми ще е някоя купешка, сена,биобиз или друга направена от мен, ако реша дали ще мога да забъркам нещо по-добро. Ще сложа и Теравет , за всеки случай в по-топлите дни ако ме няма. Ще поливам също с някоя серия и ще проверявам пх-то като ще проуча пак доло-горе на всеки сорт какво му препоръчват от някой гроу дайъри в нета примерно. Същото мисля и да важи за растенията нуждаещи се от вегетативен период обаче само ако ще трябва да ги ограничавам откъм размери.. вълци пълно сигурно  Ако е добро мястото ще измисля и вариантза коледни елхички :D :D Като цяло е това ...  Но имам и една скрита идея, която се роди на едно мн приятно нощно изгледче лятото и хубава главица от майката мазарка :D (имаше онзи философски ефект). Тя ще включва опит за по-ранно пускане в цъфтеж на растенията с по-дългия период на цъфтеж. Ще включва по-ранно скъсяване на светлинния период през лятото. Някой от по-опитните в форума сигурно вече са пробвали нещо подобно или поне им е идвало на идея, в ония моменти    Ще трябва пак да докарам някой трип тия дни, че да доизпипаме техниката за успех   \/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U2JFDaHH3mg[/youtube]
забравих да спомена.. ако сте на хубава фаза, НЕ гледайте другите им клипове в тубъта.. поне не още :animbong: :volcano:
 
251
28
lsd и mazari едно и също явно си се заблудил и двете ги имах през този autdoor.А аз мисля че само indika или 50/50 са за нашият климат :)
Почти едно и също е,само дето ЛСД е краднат Мазар кроснат със Скунк.
 
Здравейте фермери :) аз смятам да сложа едно интересно сортче на serious - biddy early се казва като цяло незнам кой знае какво относно сорта но пише че много добро за навън поради това че става много високо и издържа на по ниски температури ако някой го е тествал да казва :)
 
439
93
Сигурен ли си, че искаш много високо растение? На повечето хора им е проблем голямата височина. Много се виждат а и може да ти се наложи да подпираш клоните с много дълги колове, един колега имаше такъв проблем през изминалото лято.
 

Latest Cannabis Seeds

Xanadu

Xanadu

Bandaid Haze #7 x Pre98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Bubba’s Sis

Bubba’s Sis

ChemSis x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Schromba

Schromba

Schrom x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Kaffir Kush

Kaffir Kush

Key Lime Pie x Pre-98 Bubba Kush
12
Feminized
New
$150.00
Top