Over 2 Jaar Ben Je Dood

..althans, de kans dat je tot de zeer weinige overlevenden hoort, is minimaal. Er zijn verschillende factoren waarom bijna iedereen gaat sterven:
- de 11.500 jaar cyclus van cosmologische vernieting die al onze voorouders wegvaagde is dec 2012 weer voor de deur
- mensen nemen de dreiging niet serieus
- mensen geloven nog steeds dat ze het centrum van het universum vormen

Dat laatste doet je misschien lachen, maar het is werkelijk heel algemeen. Kijk hoe mensen doen alsof HUN generatie en HUN cultuur zo anders en verheven is. Waanzin gewoon. Er zijn zat bouwwerken overal ter wereld te vinden, zoals Puma Punku, die wij met de duurste of modernste technieken niet zouden kunnen reproduceren, maar WIJ zullen niet weggevaagd worden want WIJ zijn verder… Fundamentalistisch gewoon.
Dat mensen die in staat waren om de pyramide van Giza te bouwen vernietigd zijn zodat hun cultuur van de aardbodem verdween, zou je met respect voor wat dat voor elkaar kreeg moeten vervullen, maar in plaats daarvan schuiven we ‘t terzijde met een “Hee, da’s ook verwonderlijk; een mysterie”...

Intelligente soorten muteren niet zomaar binnen een paar duizend jaar de wereld in, tenzij je in een wispulturige god of zo gelooft, maar we geloven kennelijk allemaal nog in ‘t fabeltje dat de mens een paar tienduizenden jaren uit de aap of Neanderthaler gekomen is en zo. Kennelijk zijn we dan niet zo intelligent als we denken, want tienduizend jaar mag lang lijken, genetisch gezien had ‘t minstens tientallen miljoenen jaren moeten duren. En waar zijn onze voorouders van een miljoen jaar geleden?
Als intelligente soorten binnen een paar duizend jaar kunnen evolueren en als de aarde 4 x een miljoen x duizend jaar oud is [4.000.000.000; dat zijn een hoop fukking nullen], dan had de aarde al tig keer intelligente soorten kunnen doen ontstaan.
Maar zelfs dan is er kennelijk het bewijs dat er regelmatig vernietiging over ons heen komt want anders was er van één van die andere intelligente soorten iets heel gebleven…

Je gaat sterven als je geen respect voor de leeftijd en geschiedenis van de aarde en voor het verleden hebt, als je niet eens respect hebt voor je soort en voor wat erbij komt kijken voordat een soort zich zou kunnen ontwikkelen tot wat zogenaamd een paar duizend jaar geleden uit de lucht is komen vallen (volgens het standaard dogma).

Wetenschappelijke data die ons allen voor handen komt via internet toont aan dat de magnetische polen elke 11.500 jaar omkeren, dat elke 11.500 jaar de ijstijd aanbreekt of verergert, en dat ons zonnestelsel en aarde helemaal niet zo stabiel en stilstaand zijn als we allemaal op school geleerd hebben.
Internet kan je redden, want het hele universiteitsmodel van zgn autoriteiten die voor veel geld gaan zitten vertellen wat je wilt weten, is volledig achterhaald. Iedereen kan zijn eigen autoriteit zijn tegenwoordig en er is via internet veel meer informatie te achterhalen dan je op de universiteit voorgeschoteld krijgt.
Moet je wel met iets anders bezig zijn dan internet gebruiken voor gamen of porno downloaden natuurlijk…

2012 is geen vermaak, 2012 is harde wetenschappelijke realiteit, dodelijke realiteit die voor de deur staat. Alle voorouders werden weggevaagd, waarschijnlijk omdat ze net zoals zo’n beetje iedereen nu dachten dat alles wel los zou lopen en dat als ‘t fout ging, dat ze wel een tandje harder gingen lopen of medemensen zouden moorden of opeten en er wel komen. De waarheid is dat de wereld waarschijnlijk teruggeduwd wordt naar een stenen tijdperk waarin niemand weet hoe je ijzer, of papier, of plastic maakt, laat staan hoe je met die grondstoffen iets ingewikkelds maakt. Shit, tegenwoordig weten mensen niet eens hoe ze moeten boeren en ze denken zeker dat als je een zaadje in de grond plant, dan lukt ‘t wel. Yeah, right.

ALS je 2012 al overleeft, ben je daarom daarna waarschijnlijk gedoemd om als een holbewoner de rest van je leven je haren uit je kop te gaan zitten trekken dat je zo stom ben geweest om deze tijdelijke cultuur zo serieus te nemen. Ja, je kunt je lekker terugtrekken in je hol en je zielig vinden en zeggen dat ‘t jouw schuld niet was want je autoriteiten hadden je niet gewaarschuwd. De flikkers…
Je kinderen, echter, zullen gerechtvaardigd zijn om JOU de schuld te geven dat ze het wiel opnieuw uit moeten vinden. Waarschijnlijk ga je niet eens veel vertellen over het leven voor de val, want des te meer je vertelt, des te duidelijker zou ‘t worden hoeveel kansen je had en hoe weinig kansen je gegrepen hebt; des te duidelijker zou ‘t voor iedereen (incl. jezelf) worden dat je een volgzame goedgelovige onwetende sukkel was die in een soort culturele roes zich liet leiden naar de slacht.
Nee, beter overleef je 2012 niet. Beter val je de overlevenden ook niet lastig met je Darwin Award…

Ik ben de wetenschappelijke feiten aan ‘t verzamelen en samengevat aan ‘t uploaden op mijn WAT.tv kanaal. Die ga ik aan elkaar smeden met logica en gezond verstand. Dat is dus in tegenstelling tot hype, voorspellingen, en fantasiën over wat 2012 misschien te bieden heeft. Ik beperkt me tot rede, feiten, en mijn verstand.
Ik hoop niet dat ik de enige persoon wordt die bereid is 2012 serieus te nemen. Na jaren ballonnen oplaten online, ga ik nu in NL proberen lokaal wat te flyeren of zo, misschien vind ik een paar Hagenezen die mee willen naar de enige veilige locatie die ik in Europa heb kunnen bedenken.

Bedankt voor ‘t lezen
Bijbehorende url:

http://www.2012sos.nl
 
2012; Patrick Geryl in 15 minuten

Er is een 11.500-jaar cyclus van vernietiging die verklaart waarom de geschiedenis van de mens geen miljoenen jaren teruggaat, doch slechts enkele duizenden.
Patrick Geryl en Robert Felix (en mensen zoals ik) delen de mening dat het gedaan is met deze beschaving, omdat niemand zich (goed) voorbereidt op wat er komen gaat. Het lijkt simpel: iedereen is eigenwijs en denkt dat ze ‘t beter weten dan mensen in vorige tijden, mensen die in staat waren om bouwwerken zoals Puma Punku of de pyramide van Giza te bouwen maar zogenaamd te achterlijk om te weten hoe je je voorbereidt op een ramp…

Weliswaar slaat Patrick Geryl door met z’n mogelijk 40 jaar nucleaire winter maar da’s omdat hij het principe van de groeiende aarde en de holle aarde niet kent (waaruit blijkt dat het vooral onderwater vulkanen zullen zijn die tot uitbarsting komen en niet vulkanen aan land die de lucht vervuilen). Anyway, Geryl is een van de weinigen die 2012 serieus neemt.

Ik heb uit 3 interviews met hem een bloemlezing gemaakt waaruit zijn meningen en ideeën volledig en helder naar voren komen zonder dat men gedwongen is om boeken van hem te lezen of urenlang naar podcasts te luisteren. Ik hoop dan ook dat ik mensen hiermee een plezier gedaan heb. Ik zal delen ervan gebruiken voor een docu/presentatie waarmee ik de zin en onzin rond 2012 zal proberen uiteen te zetten en wat er nodig zal zijn om 2012 te overleven. Mijn excuses: ik ben nog niet klaar met mijn website 2012sos.nl en ook nog niet met die docu/presentatie maar je kunt alvast kennis maken met een van de belangrijkste onderzoekers op het gebied van 2012 (en ook andere video’s daarover bekijken op mijn WAT.tv channel [alternatief voor YouTube die niet zo zeikt over copyright]).

Enjoy! :D
Bijbehorende url:
http://www.wat.tv/video/patrick-geryl-in-15-minutes-3ku8d_3i6cf_.html
 
De meesten zullen 2012 nooit als gevaar overwegen.

Wie van de 6 miljard+ mensen op Aarde zullen zelfs maar bereid zijn te KIJKEN of 2012 een probleem kan zijn?

Media, politiek, en de grootste autoriteit in ons leven die er bestaat: onze omgeving zeggen dat je er niet eens over na moet denken. Dat is angstig gedrag, zeggen ‘ze’.

“Belachelijk!”
“Bangmakerij!”
“Doemdenkerij!”

Ik kan er nog wel 20 bedenken…


We buigen voor de autoriteiten in ons leven; media, politiek, cultuur,, maar er is een groter gezag dan zelfs de massa: de cosmos zelf.

Zelfs als elk mens op Aarde B gelooft, als de kosmos A wil doen, dan doet ‘t A. Elk mens op Aarde kan dan de pot op.

Dat in gedachten had de Hollywood 2012 film een belangrijke boodschap: we zien hoe de president van de VS, het Vaticaan, en grote steden weggevaagd worden. De film is belachelijk omdat we zien hoe de wereld ook vernietigd wordt, maar er zijn vele niveaus van vernietiging te bedenken die het leven op Aarde laten doorgaan terwijl beschavingen weggevaagd worden.

Wie 2012 echt wil onderzoeken moet lak hebben aan autoriteit want iedereen weet wat er gebeurt als je tegen de grote lijn ingaat: je wordt uitgelachen, gedwarsboomd, zelfs aangevallen. Het maakt niet uit hoe erg je in het gelijk staat, als de autoriteiten “nee” oordelen, kun je geen kant meer op.

2012 moet begrepen worden, alleen dan kun je je er op voorbereiden, en alleen dan kun je ‘t overleven,, maar hoe zul je 2012 ooit begrijpen als je niet begrijpt dat de cosmos lacht om autoriteiten, die zeggen dat ‘t slecht is om het ook maar over 2012 te hebben?

De waanzin van de grote lijn staart ons allemaal dagelijks in ‘t gezicht:

- geschiedenis,
- gezondheid,
- politiek,
- wetenschap,
- spiritualiteit,
- mensheid,
- relaties:
GESCHIEDENIS autoriteiten geven niet thuis als verklaard moet worden waarom prehistorische gebouwen bestaan die wij niet eens zouden kunnen reproduceren.
MEDICI werken met archaïsche principes, uit de jaren 1600, die in de 18e eeuw al weerlegd werden, tot de dag van vandaag.
Ondanks telecommunicatie en internet, werken we nog met een POLITIEK system dat meer dan 150 jaar oud is en gebaseerd is op achterhaalde omstandigheden.
WETENSCHAP gaat vooral over politieke spelletjes en macht: wie bepaalt wat er onderzocht wordt en wie betaalt ‘t?
Mensen hebben SPIRITUEEL vooral gewoon afgehaakt, met houdingen als “Het heeft zo moeten zijn” en “Iedereen heeft z’n eigen waarheid”.
Hoewel genetisch onderzoek [Bryan Sykes; The 7 Daughters of Eve, 2002] uitwijst dat DE MENS maar 40,000 jaar teruggaat, geloven we nog in apen.
Hoewel 66% van alle HUWELIJKEN falen, geloven we nog in monogamie en de zeden en gewoonten die ons vertellen waar we ons geluk zouden moeten vinden.

Dat is maar per gebied één voorbeeld waaruit de waanzin blijkt. Het is echter eindeloos.


De autoriteiten die zoveel antwoorden of niet geven of waardeloze geven, hebben altijd dezelfde smoes klaar liggen: de mysterie. Als je monteur zegt dat hij niet begrijpt wat er aan je auto mankeert, ga je naar een betere monteur; je accepteert niet dat er een mysterie is. Juist als ‘t om belangrijke dingen gaat, echter, slikken de meeste mensen dingen voor zoete koek. Waarom? Omdat de grootste autoriteit van allemaal ‘t ook doet: iedereen.

2012 is er alleen voor mensen die om wat voor reden ook bereid zijn om tegen Aardse autoriteiten in te gaan en om helemaal alleen te staan. Het is zeker niet noodzakelijk een voorkeur van die mensen, maar als je alleen al bereid bent om je eigen weg te kiezen terwijl familie, vrienden, bekenden, autoriteiten, en overheid jou belachelijk maken [of erger], ben je in staat om 2012 te overleven ondanks de miljarden die (bewust of onbewust) liever sterven.
Bijbehorende url:

http://www.2012sos.nl/autoriteiten.html#
 
Top