Skunk24-семена

На какви сортове наблягате ?

 • LSD

  Votes: 6 40.0%
 • Orange Bud

  Votes: 4 26.7%
 • Biddy Early

  Votes: 6 40.0%

 • Total voters
  15
153
93
Ти знаеш ли ,че това фантом ог ако е това за което си мисля и съм пушил от щатите!!!па ние тука тайфата ще го гледаме до 2020 поне!!!хахахахах:smoking::cry::smoking:
 
Преди малко се видях с моя човек където ги получи. Всичко е както трябва. Доволен съм. Имам 2 Фантома и аз. Какво да им се оплакваш на тях фантом курабийки + ох джей къш.. Много съм доволен и че не ми е пакетчето с Лесния скънк ами тези- бърз критикал НЛ. Опаковано добре. Като цяло много съм благодарен. Това е доста потенциал в семки.
 

skunk24.com

Premium Member
Supporter
38
33
Незнам каква поръчка си правиш...Кажи ми имейл и ще се разбера с тях да ти пратят.Така всеки може да им пише и да...Няма нужда от поръчка.
 

Kot

367
163
Преди малко се видях с моя човек където ги получи. Всичко е както трябва. Доволен съм. Имам 2 Фантома и аз. Какво да им се оплакваш на тях фантом курабийки + ох джей къш.. Много съм доволен и че не ми е пакетчето с Лесния скънк ами тези- бърз критикал НЛ. Опаковано добре. Като цяло много съм благодарен. Това е доста потенциал в семки.
Ти не си си отгледал десетките семки, които имаш пък нови взимаш... :D
 

skunk24.com

Premium Member
Supporter
38
33
Незнам за какви претенции говориш след като са описани наградите.Ти искаш нещо по избор явно за да ти напишат така. :)
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
347
263
Ти не си си отгледал десетките семки, които имаш пък нови взимаш... :D
В тори ред на мисли и аз имам стотици регулар семена, но защо да не взема и тези, които ми подаряват? Това което подаряват са сортове, които нямам (фемки и автоматици). Винаги е хубаво човек да има разнообразие, както и да пуши разнообразие. Автоматите са отлични за аутдор за бърза реколта преди основната фотопериодна, а от фотопериодните е възможно да ми хареса сорта и да искам да си оставя клонинги за да си ги пазя като генетика. Един сорт Fruit Spirit на Рояла си го пазех с години от клонинги. Fruit Spirit не беше нито най-силния, нито най-добивният сорт, но беше невероятно вкусен пушек. Точно заради вкуса и аромата го отглеждах и пазех, нищо, че вече нямаше ефект върху мен, заради толеранса ми. Невероятно вкусен сорт!!! В същото време NL пак на рояла в същите условия ми даваше повече добив и беше къде къде по-силен от Фрута, но Фрута си го пазех няколко години, като си вземах клонинг от клонинг от клонинг от клонинг ...
 

skunk24.com

Premium Member
Supporter
38
33
Стига глупости бе младеж.Супата ще я духаш накрая ако не седнеш и не помислиш с главата си...
Така Имейла ти ми трябваше за да знам ,че си ти.Защото всеки един може да пише аз съм еди кой си дайте ми семена.Семената ще ти ги пратят те.Поръчка не си правиш само напиши адреса на ТЯХ пак казвам на ТЯХ.Аз ще им кажа ето този имейл е на момчето пратете му ги и така.До сега да съм ти ги пратил 3 пъти...Хората вече ги получиха и забравиха.А аз съм унищожил всякакви данни за тях.Моля до всички други бъдещи победители не давайте адрес,а дайте близък офис на Е***т или който ви е удобен и безопасен.Също така номер и имена.Така хем ще ми спестите информация която не ми е нужна и ще бъде по-безопасно. :)
 

firstcitizen

First Citizen
Supporter
347
263
Благодаря на skunk24.com и екипа им за подаръка. Подаръка ми беше пристигнал преди много време, но заради времето аз се забавих с вземането му.
Страшни сортове !

Подаръка
skunk24.jpg


Брошура на BIG SEEDBANK и рекламни материали от Skunk24
skunk241.jpg
skunk242.jpg


1 семка BIG BANG на Green House. Големият Взрив ми звучи много голямо, имам големи очаквания в него.
skunk243.jpg
skunk244.jpg
skunk245.jpg


1 семка Pineapple Chunk и 1 семка Phantom OG Feminised Seeds от Barney's Farm. pt Едни от големите ми добива са със семена от Barney's Farm така че нямам търпение да ги пробвам. Pineapple Chunk (издържливо на мухал и болести) го дават да достигне до 25% тхц с уникален вкус на Сирене, Пръст и Скънк . Phantom OG също ми е много любопитно какво ще направи.
skunk246.jpg

Barney's Farm са написали на гърба на семената, че са сувенирни семена :)
skunk247.jpg

Слънцето много ме радва :)

1 семка Blue Dream на Humboldt Seed Organization. Blue Dream също ще ми е интересно, защото има 2-ма яки родителя Blueberry и Super Silver Haze. Родителите сами по себе си са супер яки, Blueberry и Super Silver Hazeа сами по себе си са ми от топ сортове за вкус и ефект, а тяхната комбинация ми е любопитно какво е станала. Дават го със сладък, плодов, лимонов, билков и лют вкус. Охаааа


skunk248.jpg
skunk249.jpg

1 семка Cream Caramel auto на SweetSeeds. SweetSeeds правят хубави неща, гледал съм техни сортове, така че много се радвам и на тази семка. Синьото Слонче ми е любимо :)
skunk2410.jpg
skunk2411.jpg


5 семки FAST OG KUSH от BIG SEEDBANK. Много щедро от тяхна страна. Никога не съм отглеждал нещо тяхно така, че определено ще ми е интересно .
skunk2412.jpg
skunk2413.jpg


Рекламни материали от Skunk24. Лепящите реклама ми хареса, че е на фона на глави. Само трябва да измисля къде да ги лепна :)
skunk2414.jpg


Всичките семки са феминизирани, отново всичките семки в подаръка:

1 семка BIG BANG на Green House
1 семка Pineapple Chunk Barney's Farmи
1 семка Phantom OG Feminised Seeds от Barney's Farm
1 семка Blue Dream на Humboldt Seed Organization
1 семка Cream Caramel auto на SweetSeeds
5 семки FAST OG KUSH от BIG SEEDBANK

Отново благодаря на Skunk24, Green House, Barney's Farmи, Humboldt Seed Organization, SweetSeeds и на BIG SEEDBANK за хубавият подарък.
skunk2415.jpg
 

Ina

2,033
313
Това е подарък за рожден ден няколко клонингчета от показаните подаръци,излиза че е от вас и затова му сложих и лепенки и му обясних откъде и какво:)Отворихме и сайта ви да му покажа сортовете:)Друг път му викам да си вземе сам хаха Че все няма какво да гледа и пуска паднали семки от предишния гроу:D
 
Top