Skunk24.com

skunk24.com

Premium Member
Supporter
38
33
0 HOME PAGE bg.jpg

Търсите си семена марихуана?

Дошли сте на правилното място. Skunk24.com е доказан доставчик на семена от най-добрите в бранша и бихме искали да ви предложим нашата оферта.Предлагаме семена от 2009 година.От 2012 доставяме вече и в Европа.Сега също и до България.Имаме стотици редовни клиенти всеки ден и бихме желали да се присъедините към тях.

Какво предлагаме ?
1.Най-добрите цени.Може да поръчате с до 30% отстъпка от цената на производителя.
2.Много безплатни семена.В Skunk24.com можете да изберете какво да вземете безплатно за вашата поръчка и в допълнение всички безплатни семки са в оригинална опаковка от производителя.
3.Свежи семена.Ние предлагаме само нови добре съхранени семена.
4.Дискретна и бърза доставка.Пакетът никога не издава или показва какво може да има вътре в него,а семената се изпращат на същия ден в който е направено плащане по поръчката.

Ние сме официални дистрибутори на Dutch Passion,Advanced Seed's,Barney's Farm,Fast Buds и много други известни марки.Информация може да видите на сайта им.

a1 Dutch Passion - official dealer bg.jpg
a2 Advanced Seeds - official dealer skunk24 bg.jpg
a3 Barneys Farm - official dealer skunk24 bg.jpg
По-долу има има снимки само на част от нашата гама от продукти.Както виждате имаме много.Благодарение на многото редовни клиенти имаме по-ниски цени който даваме на нашите клиенти.

B1 dutch passion.jpg
B2 Royal Queen Seeds.jpg
B3   Sweet Seeds.jpg
B4 Greenhouse Seeds.jpg


С всяка поръчка ще получите рекламни бонуси от нас.Колкото е по-голяма толкова по-голям ще е бонуса от нас.

best seeds bg.jpg


Ние се грижим за безопасността ви.Сайта е подсигурен чрез SSL.

D Secured website 2 - skunk24 bg.jpg


В сайта можете да изберете семките който да бъдат безплатни към поръчката.И вътре ще намерите-Най-доброто свежи семена с множество подаръци.

F Discreet Delivery - Skunk24 bg.jpg
g1 secured bg.jpg
g2 order now bg.jpg
 
499
93
Ще ги видиш на есен.....дай боже берекет да има....хаха тогава е за гледане....Сега са като домати расад хахаха......сори мнооо съмса...наковал
 
Top