Topman justitie beschuldigd van kindermisbruik!!!!

Twee mannen uit Turkije hebben aangifte van verkrachting en seksueel misbruik gedaan tegen Joris Demmink, secretaris-generaal van het ministerie van Justitie.

De Turken zouden tijdens de vermeende misdrijven 12 en 16 jaar zijn geweest, meldde advocate Adèle van der Plas maandag.

Het landelijk parket van het Openbaar Ministerie bevestigt dat er formeel één aanklacht van deze strekking is binnengekomen. Er vindt nu een oriënterend onderzoek plaats, aldus een woordvoerder van het OM.

De mannen stellen dat ze door de Turkse politie zijn geronseld, naar een hotelkamer zijn gebracht en daar door Demmink zijn verkracht. Een van de twee mannen is volgens Van der Plas inmiddels door de politie ondervraagd.


http://www.bnr.nl/meernieuws/259448-1109/topman-justitie-beschuldigd-van-kindermisbruik
 
Aangifte van verkrachting tegen secretairs-generaal Demmink

Laat minister Opstelten Demmink nu nog altijd gewoon in functie? Zien Hirsch Ballin en Donner nu onder ogen dat er niet alleen rook maar zelfs steekvlammen zichtbaar zijn?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
https://www.demminkdoofpot.nl/home.html
 
Top