White Widow Auto - Leaf's Showing Brown Spots Help???

  • Thread starter ccutta
  • Start date
  • Tagged users None
Mr.GreenthumbOG

Mr.GreenthumbOG

Supporter
Puttin that auto on 12/12 will work , but will slow it down and loose yield - I’d run 18-20of light on the auto if possible ? If not she will run on 12/12
She will. I do it all the time. Will be fine.
they will be smothered by the others tho with the long veg tho.
 
Last edited:
ccutta

ccutta

A week usually.
up the pk in the feed now.


Ok I will do that pk nutrients on the next feed. What about the defoliation do i really need to do it will the buds suffer if i dont? I tried to do a little on the autos but one started to look really sick after that.
 
Mr.GreenthumbOG

Mr.GreenthumbOG

Supporter
Autos don’t need, or like much removed. A leaf here or there.

the others I would have plucked 3-5 days before flip. Then again after budset. Day 21ish.
at this point, in your case. I would wait for the day 21 defo, but their are others who would selectively remove some now.
I don’t like to stress the girls when I flip.
 
ccutta

ccutta

Autos don’t need, or like much removed. A leaf here or there.

the others I would have plucked 3-5 days before flip. Then again after budset. Day 21ish.
at this point, in your case. I would wait for the day 21 defo, but their are others who would selectively remove some now.
I don’t like to stress the girls when I flip.


ok just kind of lost on the photos cuz on the autos you can see the bud sites but not on the photos i dont want to take off the wrong leaves lol
 
Mr.GreenthumbOG

Mr.GreenthumbOG

Supporter
Potential bud sites, are wherever your nodes are. From top to bottom.
Your plants aren’t overly bushy. Ok to remove nothing, but the unhealthy fans.
 
Top Bottom