Leaves looking bad

I have some leaves that look bad. White widow auto.
Im using 5 gal air stone setup in a 3x3 tent with what's suppose to be a 1000w led 18 on 6 off. GH flora trio , swap out water weekly (distilled). Using a drain to waste nutrient schedule (shown in pics). Using nutes for 4 gallons of water ( there is just over 4.5 gallons of water per bucket. Had a humidity issue (low 40s). I just recently put a humidifier in tent.
 
Are you checking ph regularly? It’s hard to keep ph balanced in dwc buckets with distilled water. If your sure it not a bug problem than it’s an uptake issue because of ph swing or imbalance. How’s your tap water? I’d get away from the distilled and use either tap or add tap water to your distilled.
 
Have been keeping track of ph levels and added some Calimagic. Ph is right around 6.0 give or take .2 . Have looked closely and dont see any bugs. Plants growth looks to have improved significantly. But still seeing these issues.
 
Small copper spots are often a cal deficiency but theres usually only a few on each leaf. Hopefully the calimajic helps, as new growth starts pull the affected leaves so you can make sure it’s not still happening.
 
Have been keeping track of ph levels and added some Calimagic. Ph is right around 6.0 give or take .2 . Have looked closely and dont see any bugs. Plants growth looks to have improved significantly. But still seeing these issues.
Can't do 'Give or take' with hydro pH friend, adjust your pH to 5.8 and keep it set there by daily checks & adjustments for best results

Also feed charts mean nothing to me, I used GH nutes for 3 years so I have some familiarity with them, what is your PPM?
 
First PH is 5.9 with a ppm of 526
Second is 5.7 with ppm of 543

Thank you everyone for the help with this.
Those reading sound pretty good so what the hell are those spots? They're weird too, not exactly calcium spotting? , I'm not sure what they are just yet, have you done a bug check, also are you spraying anything and what's your humidity like?
 
My humidity had been low to mid 40's, so the other day i put the humidifier in the tent, it's in the low 50's currently.
I have looked at the plant under a 10x closely and don't see anything moving around.
 
My humidity had been low to mid 40's, so the other day i put the humidifier in the tent, it's in the low 50's currently.
I have looked at the plant under a 10x closely and don't see anything moving around.
The forties are fine, I don't really think you need a humidifier but I don't think that's what your problem is, this is a weird one, hopefully you can get some more input cuz I'm not sure?
 
in my bio is a little back story. going to go a little more in depth here

A buddy gave me some autoflower seeds and an aerogarden. I started reading online and ordered GH flora series trio and calimagic. using an aerogarden seed pod i started one. did some reading online daily. ordered a small air pump and two stones also ordered TDS and PH meters. followed the basic feeding schedule they recommended. used only distilled water changed weekly. it seemed to grow well. never checked humidity, not really thinking that it would be an issue since the one did fine in the same closet. i didnt see me making a big difference in the grow process.

i had cut the 'bad' leaves yesterday. im going to monitor them closely to see if that was it. im hoping that with bringing the humidity up cures the issue.
 
I have some leaves that look bad. White widow auto.
Im using 5 gal air stone setup in a 3x3 tent with what's suppose to be a 1000w led 18 on 6 off. GH flora trio , swap out water weekly (distilled). Using a drain to waste nutrient schedule (shown in pics). Using nutes for 4 gallons of water ( there is just over 4.5 gallons of water per bucket. Had a humidity issue (low 40s). I just recently put a humidifier in tent.
Nutri burn 1000% get yourself a proper ph meter and ppm meter. Some time the recommended dosage is too high bro. When u see signs of burn alway flush. It wud b nice to know what soil? If it a supersoil that your answer. You are adding nutrients to soil that is loaded with it already. It must b watered down, check ppm of runoff once it low u can start to feed. If u use normal soil get a PPM meter ASAP!!! I made these same mistakes.
 
I have some leaves that look bad. White widow auto.
Im using 5 gal air stone setup in a 3x3 tent with what's suppose to be a 1000w led 18 on 6 off. GH flora trio , swap out water weekly (distilled). Using a drain to waste nutrient schedule (shown in pics). Using nutes for 4 gallons of water ( there is just over 4.5 gallons of water per bucket. Had a humidity issue (low 40s). I just recently put a humidifier in tent.
It calmag forsure. You can tell by the purple stems. Key sign
 
Nutri burn 1000% get yourself a proper ph meter and ppm meter. Some time the recommended dosage is too high bro. When u see signs of burn alway flush. It wud b nice to know what soil? If it a supersoil that your answer. You are adding nutrients to soil that is loaded with it already. It must b watered down, check ppm of runoff once it low u can start to feed. If u use normal soil get a PPM meter ASAP!!! I made these same mistakes.
I'm not using soil. Using 5 gallon with air stones. I used the same trio of GH flora and calimagic previously in the aerogarden with no issues. Using the same feed schedule. But for 4 gallons instead of 1. Buckets have just a bit more than 4.5 gallons.
 
I have been changing water and adding nutrients on a weekly basis. It's time to do it again.
Any recommendations ?
Distilled water ? Tap water (from a well) ?
How much of the flora trio and calimagic do you guys suggest ? I'm using 5 gallon buckets.

Again, I really appreciate everyone's help.
 
Top Bottom