Something seems off GG4 8 weeks

  • Thread starter Thesavants
  • Start date
  • Tagged users None
Thesavants

Thesavants

4
1
Hello hello,
First indoor grow and something seems off with my GG4. Everything was looking great and then I started to try to train the GG4 and it started developing some brown spots on leaves see pictures. I am growing 4 types, bottom left is Gorilla Glue 4, bottom right is Great White Shark, top left is Geleto, top right is an Auto Northern Storm left over seed I had and put it in with my photo’s (I know bad idea 🤦‍♂️).

Anyway everything was going great until all the sudden my one GG4 started to develop brown spots and I also noticed a lot of purple lines on the stems. I was thinking both problems were related to Cal/Mag but don’t understand why this one could be suffering a deficiency when the others are not from same nutes. But then I thought about it and remembered taking a clone off the GG4 and also doing some training of the center stalk to do a bit of SCRog... Could that have caused it? It was the day before it first appeared.

Hoping someone can either tell me they are fine, or help me figure out what the hell I did wrong and how to rectify it...

Last question: I am about 8 weeks in from seed and they seem a bit small, is that my imagination, or should they be bigger?

thank you in advance!

About my grow first:
  • Tent: is a 60”x48”x80”
  • Lights 2 x Mars Hydro TSW-2000
  • Pots are 15 gallon Aeration Fabric pots
  • Media is 100% extra large perlite
  • Nutes: Masterblend, Calcium nitrate, epson salt, hydroguard, silica
    • Per 5 gallon -
      • 10g Masterblend
      • 10g calcium nitrate
      • 5g epson salt
      • 36ml hydroguard
      • 1/2tsp silica (total)
  • Feed schedule is 12 minutes every other day, each pot has 2 lines with 2gallon drip tip on each line. Water and feed all in one.
  • Light schedule is 18/6
  • Temperature is low of 60 high of 80 and these are the extremes but they run about 76 with lights on and at night lights off the hit about 64 most nights.
 
Jack og

Jack og

Supporter
Did you recently spray something?
what’s the humidity been like?
 
Thesavants

Thesavants

4
1
Looks like a cal-mag issue to me. I had the same thing happen with my last grow, started adding cal-mag at each watering and that solved it for my girls. 😉
Thanks buddy, That is what I thought alao, but was confused by the other girls showing no signs of it, was wandering if maybe stress could cause nutrient lockout? Since I was training her and took a clone from her and not the others.
 
Jack og

Jack og

Supporter
I say do a cal mag feed or 2, some plants feed different and have different needs. It has a phos lock, early stages look to it as well, adding cal mag will help
 
Thesavants

Thesavants

4
1
I say do a cal mag feed or 2, some plants feed different and have different needs. It has a phos lock, early stages look to it as well, adding cal mag will help
I gave it a foliage spray a few minutes ago with cal/mag and changed my reservoir just for the hell of it.
Thanks again for the help, will reply with the results in a couple days ✌️
 
Top Bottom