2Water's Two Tents of Cannabis

  • Thread starter 2Water
  • Start date
  • Tagged users None
2Water

2Water

2,210
263
Hello Farmers!

I decided to start 1 grow thread for me to post and describe my growing style and why I made the decisions I made. I am by no means an expert or even great grower, but I love everything about growing and consuming cannabis. So welcome all, and remember, as always.... "be water my friends"
2waters two tents of cannabis
 
2Water

2Water

2,210
263
20231125 211445


Moved my 2 trainwreck to the flower tent, time to clean up the veg tent. Next weekend I'll take some cuts. I also have some Greenpoint seeds Macdawg arriving on Monday. Once I figure what I'm running next, I'll dig more in depth in my set up
 
3cats

3cats

316
93
View attachment 2078683

Moved my 2 trainwreck to the flower tent, time to clean up the veg tent. Next weekend I'll take some cuts. I also have some Greenpoint seeds Macdawg arriving on Monday. Once I figure what I'm running next, I'll dig more in depth in my set up
Hi, 3x3' tents? what lights are you using? I've a 3x3 i have an se3000 in and a 5x5' with 2 se3000 and I have 2 trainwreck @ 7 weeks in veg I'll be flipping next week. I'll follow along and watch your grow
 
2Water

2Water

2,210
263
Hi, 3x3' tents? what lights are you using? I've a 3x3 i have an se3000 in and a 5x5' with 2 se3000 and I have 2 trainwreck @ 7 weeks in veg I'll be flipping next week. I'll follow along and watch your grow
Do you have a journal? Would love to see yours as well! I have thr Phlizon PL-2000 in the veg tent; in the flower tent is all Amazon specials (linqool 240w main light, 2x 40w shzlux bars up top, and 4x 40w Barrina led t5s)
 
3cats

3cats

316
93
Do you have a journal? Would love to see yours as well! I have thr Phlizon PL-2000 in the veg tent; in the flower tent is all Amazon specials (linqool 240w main light, 2x 40w shzlux bars up top, and 4x 40w Barrina led t5s)
I keep records but not online, I've just a few pics here from my grows but I've been at it a long time in promix type soils with General Hydroponics nutrients and now I'm in auto pots for my last 4 grows. I veg under T5's then flip under the Se3000 now. I used a 1000w hps for 20+ years indoors but retired them a few years ago and switched to led's about 5 years ago I got my first sf1000, a 100w quantum board.

This was my current grow about a week ago at 6 veg weeks topped 3 times
1701024208826
 
2Water

2Water

2,210
263
I keep records but not online, I've just a few pics here from my grows but I've been at it a long time in promix type soils with General Hydroponics nutrients and now I'm in auto pots for my last 4 grows. I veg under T5's then flip under the Se3000 now. I used a 1000w hps for 20+ years indoors but retired them a few years ago and switched to led's about 5 years ago I got my first sf1000, a 100w quantum board.

This was my current grow about a week ago at 6 veg weeks topped 3 timesView attachment 2078904
Beautiful set up you have there
 
LoveGrowingIt

LoveGrowingIt

Supporter
2,109
263
My controller is still working but my app lost signal on my phone🤦‍♂️ so 69 pro wifi edition is now 69 pro nofi edition 🤷‍♂️
Plants could care less
That happened to my controller. To fix it, I connected to the controller using Bluetooth. Then I was able to reset the WiFi. It has been a while, but I think there might've been a firmware upgrade involved.
 
cannafarmer420

cannafarmer420

I ♥ fat colas
Supporter
3,072
263
My controller is still working but my app lost signal on my phone🤦‍♂️ so 69 pro wifi edition is now 69 pro nofi edition 🤷‍♂️
Plants could care less

That happened to my controller. To fix it, I connected to the controller using Bluetooth. Then I was able to reset the WiFi. It has been a while, but I think there might've been a firmware upgrade involved.
All the firmware updates break things on me 🤦‍♂️ but yea thats what I did to fix it.
 
2Water

2Water

2,210
263
That happened to my controller. To fix it, I connected to the controller using Bluetooth. Then I was able to reset the WiFi. It has been a while, but I think there might've been a firmware upgrade involved.
I think I had to do that same thing with the update. If I remember correctly I had to turn on all my automatons as well after
 
Top Bottom